Hayatı ıskalayan burç diye tek bir burç seçemem ama an geldi, ben bunu 3 gün sonra anladım konusunda naşaklara küçük bir parantez açabiliriz 😂 Her şeyi analiz ederken hayatın kendisini kaçırabiliyorlar bazen, tbii bu tamamen eğlencesine asıl mesele burçtan çok insanın karakteri. 😄
Oooffff bu bitmediniz burca göre hayat yaşayacağına gerçek reel şeylerle meşgul. olun boş şeyler oesinde koşup hayatınızı internet aleminde israf etmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
değişir duruma göre
evet
Hayatı ıskalayan burç diye tek bir burç seçemem ama an geldi, ben bunu 3 gün sonra anladım konusunda naşaklara küçük bir parantez açabiliriz 😂 Her şeyi analiz ederken hayatın kendisini kaçırabiliyorlar bazen, tbii bu tamamen eğlencesine asıl mesele burçtan çok insanın karakteri. 😄
Güzel cevap
Oooffff bu bitmediniz burca göre hayat yaşayacağına gerçek reel şeylerle meşgul. olun boş şeyler oesinde koşup hayatınızı internet aleminde israf etmeyin
tamam
Yok bence yarım olsun
Burçların hepsini dolunay etkiliyor herkes alaşağı olmuş durumda😅
evet
ıskalamasın yengeçler diye uğraşıyoruz ama inatçı laf dinlemiyor.
evett
yengec kesinlikle djdjsbhsmaviyle kirmiziyi karisitinca mor mu oluyordu
evett
tum yorumlarima evett neyi evet neyiiii
Hayatı ıskalayıp ıskalamadığımızı bilmiyorum ama inanılmaz şanssız olduğumuz konusunda şüphem yok biz başakların gudubet bir burç olduğuna eminim 😄
Ben hayatı hayat beni ıskalamaz biz bir kerem geliriz dünyaya😌Terazi❤️
yaa
😎
Burclarla alakalı oldugunu düsünmüyorum.
hm
Him him
Behde ıskaladım
hadi ya
Yengeç Burcu kesin
aynen
👍🌸🌸
Bende arada ıskalıyorum.
tüh ya
Arada da olsun
Denk getirdim mi ıskalamam
hm