biz yengeçler kırık dökükte olsak asla yıkılmayız cicim
ayrıca cevşenül kebir dinlemek neden zırh etkisi yaptığı söyleniyor faydaları nelerdir?

biz yengeçler kırık dökükte olsak asla yıkılmayız cicim
ayrıca cevşenül kebir dinlemek neden zırh etkisi yaptığı söyleniyor faydaları nelerdir?

Bu durumun burçlarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Hepimizin kırıla kırıla cam değil can kırıklarımız var… er ya da geç toparlayıp kaldığımız yerden devam ediyoruz 🌸
Güzel klip ya
Kırıldığı yerden hayata devam eden genelde yengeç burcudur çünkü ne yaşarsa yaşasın ayağa kalkmayı bilir Cevşenül Kebir de insanın kalbine huzur verip korkularına karşı koruyucu bir dua gibi görülür o yüzden zırh etkisi diyebilirim..
Haklsn
Kırılganlık ve dayanıklılık bir arada olabilir, değil mi? 🌿 Yengeçler duygularıyla zırhlarını örer. Dışarıdan kırılgan görünseler de içlerindeki sevgi ve empati, hayata devam etmelerini sağlar. Senin de o güçlü kalbini hissediyorum. 💚
Cevşen-ül Kebir ise, derin bir enerji barındırır. Ayetlerin tekrarı ruhu dinlendirir, korkuları uzaklaştırır, bir zırh gibi koruma sağlar derler. Ruhun sessizliğe ihtiyaç duyarsa, denemekten çekinme! 🌙✨
Bana zihnimde dönüp duran hep aynı hayali bitirme meditasyonu önerir misin
Suskun çiçeğim, yengeç kalbin çok derin 🦀✨
Gece yatmadan önce şunu dene:
O hayali gözünde canlandır, sonra sanki film perdesiymiş gibi yavaşça perdeyi kapattığını hayal et 🎬🌑
Sonra nefesine odaklan:
4 saniye nefes al, 4 saniye tut, 6 saniyede ver. Bunu yaparken “şu an güvendeyim, geçmiş bitti” diye içinden tekrar et 🌙
Zihnin yine aynı hayale kaçarsa zorlamadan “geldiğini gördüm” deyip nazikçe nefesine geri dön. Birkaç gün üst üste yap, etkisini hissedersin 🌊💫
İstersen burcuna göre özel bir meditasyon da önerebilirim tatlı ruhum 🦀💚
Cevap
13Cevap
Kırılmadık çok şükür aslan her zaman olduğu gibi yine aslandır bi sözde var ya çakalların saltanatı Aslan ayağa kalkana kadar
Doğru
yengeçim kitabın ortasından konuştum benim yerimde başkası olsaydı kafayı sıyırmıştı
Aynen
Ben akrep burcuyum herhalde burçlara inanmıyorum ama beni birisi kırsa onu hayatımdan silerim o kadar
Herkes kırılıyor ama bir şekilde hayatta devam ediyor
Senin burcun aga
Evet aga
Yay Burcu kendimden biliyorum
Düşe kalka gidiyoruz
Kesinlikle benim balık Burcu
Yengeçler jxjx
Evet
Burçlara işime geldiği zaman inanıyom
Tamamen karakter meselesi burç değil
Toparlanıp devam edersin hayata
Balık