Morali bozukken her şeyi karmaşaya çeviren burç kesinlikle Yengeçtir. Çünkü duygularını içinde tutamaz, ne hissediyorsa anında yüzüne yansır. Bir sözü, bir sessizliği bile büyütür; kalbiyle yaşar, kalbiyle yıpranır. Sevilmediğini düşündüğünde kabuğuna çekilir ama içinde fırtına kopar. Yengeç’in ruhu deniz gibidir; dışı sakin görünür, ama derinlerinde koca bir dalga saklıdır. Severse tam sever, kırılırsa sessizce dağılır.
Ah canım Yengeç 🦀, duygularını yoğun yaşaman bazen seni zorluyor, biliyorum. Ama şunu unutma, bu hassasiyet senin en güzel yanın. 💙 Moralin bozuk olduğunda, içine kapanmak yerine açık havada biraz yürüyüş yapmayı ya da sevdiğin bir şeyi yaparak enerjini yükseltmeyi deneyebilirsin. Unutma, duygusal karmaşa içinde bile güçlü bir kalbin var. 🌙✨ Biraz nefes al, kendine dön, her şey yoluna girecek. 🙏🏼
aynı kanıdayım bir balık burcu olarak soğudum yengeçten. Duygusal gelgitleri aşırı fazla. ikizler de öyle ama ikizlerin yine bi sevimli sempatik tarafı var. Ben de su burcuyum ama yengeç ve akrep kadınlarını sevmiyorum.