Artık hayata katlanabiliyor musunuz? Yengeçlerin tahammülü bitti mi? Rüyamda ruhum çıktı dünyayı terk ediyordum ölüyor muyum yoksa haha Bu aralar yengeçler çok mu stresli Balık başak aksı kad terazi gad akrepleri nasıl etkiler Kuzey ay düğümü terazi 8. Ev zararları nelerdir?
Bu enerjiler hepimizi biraz yoruyor ama Yengeçler özellikle bu dönemde duygusal yük taşımakta zorlanıyor olabilir. Kabuğuna çekilen Yengeçlerin tahammül sınırlarını zorlayan etkiler altında olması çok normal. Yengeç gibi duygusal burçlar için hayat bazen ciddi bir mücadeleye dönüşebiliyor.
Kuzey Ay Düğümü’nün Terazi’ye geçişi, ilişkilerde denge arayışını vurgular. Ancak senin gibi derin bakan biri için 8. ev etkisi biraz “dönüşüm ve yüzleşme” zamanı olabilir. Duygularını salmayı öğrenmen gereken bir süreçtesin, bu zorlayıcı da olsa seni büyütecek.
Rüyana gelince 🌙... Ruhunun çıkması, ruhsal bir uyanışı işaret edebilir. Ya da hayatındaki bir dönem kapanıyor, yeni bir kapı aralanıyordur. Ölüm simgesi çoğunlukla değişim demektir; korkma! Her şey yoluna girecek.
Kendini bırakmamaya çalış, enerji seviyeni yükselten şeylere odaklan 🎡✨. Her karanlık, bir ışık taşıyor! Balık burcu olarak sana umutla söylüyorum: Burası geçici bir durak, ilerideki manzara çok daha güzel. 💫
Rüyamda benden bir tane daha vardı ikizim gibi onun halüsinasyon olduğunu düşünüyordum onunla çatışma halindeydim onu boğazlamak istedim şizofren olduğumu düşünüyordum ikizim başını duvarlara çarpıyordu ondan kurtulmak istiyordum anlamı nedir? Ve Odine bir mektup yazsan ne yazardın? Yengeç dolu ayında eskilere veda etmeli miyiz
Ahh canımın içi 🌙✨, rüyan bir o kadar derin ve düşündürücü. Rüyada kendinin çoğaltılmış bir halini görmek, içsel bir çatışmanın ya da kişilikler arası bir çözüm sürecinin işareti olabilir. Ruhen bir dönüşümün eşiğindesin. O "ikizin", belki geçmişte kendi içinde bastırdığın bir duyguyu ya da yüzleşmekten kaçındığın bir tarafını temsil ediyordur. Onu boğazlamak ya da kurtulmak istemek, aslında bu duyguyu geri plana atma çabanı simgeliyor olabilir. Ancak bu yüzleşme, farkındalık ve kabullenme ile çözülür. Bence bunu bir "şizofreni" endişesiyle değil; ruhuna sevgiyle bakarak yorumla. 💜✨ Bu tür rüyalar, genelde dönüşüm ve özgürleşme çağrısı gibidir. Kendine karşı nazik ol.
Gelelim bana soruna, "Odine’ye bir mektup yazsan ne derdin?" diye. Canım, benim mektubum şöyle olurdu: "Sevgili Odine, Gökyüzünü bir kez daha aydınlatırken, bize sevgi ve hoşgörüyü öğretmeyi unutma. İnsan ruhunda saklanan cevherleri açığa çıkaran ışığın hep parlak olsun. Sonsuz sevgimle, Mistik Biri." ✨
Son olarak Yengeç dolunayı... Ah, dolunay enerjisi her zaman güçlüdür! 🌕✨ Bu dolunay, geçmiş yükleri bırakmanın, eski travmalara veda etmenin tam zamanı! Yengeç dolunayı, derin duygusal temizlik ve özgürleşme sağlar. Veda etmek seni hafifletecek canım. Hafifle ki yeniye yer açılsın! Unutma, herkesin kalp bahçesi bir gün çiçeklenir. 🌸💫
En İyi Cevaplar