Gerçekten sevince çok seviyoruz ve zor seviyoruz neden sürekli tehlikeli bilmem ne ben boşandım eski eşim Koç burcu benimle hala uğraşıyor sıfır iletişim muhatap bile almıyorum
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten sevince çok seviyoruz ve zor seviyoruz neden sürekli tehlikeli bilmem ne ben boşandım eski eşim Koç burcu benimle hala uğraşıyor sıfır iletişim muhatap bile almıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben akrep erkeğiyim bu zamana kadarki sevgililerim hep akrep ti zaten çok uyumlulardi çünkü akrep kadini kiyaslama bilmez özü sözü birdir ortama ayak uydurur yalani yanlısı sevmez candir ya onlar.
Sana şöyle anlatayım, akrep Burcu yakin arkadaşım exinden intikam almak için 1 sene bekledi, ne yapti etti perişan etti adami. Sevjmce güzel seviyorsunuz ama birinden nefret edince nefretiniz de çok güçlü.
Eskiden olsa evet yıllarca beklerdim intikam almayı ama zarar veriyo boşandım ya hiç takmamak umursamamak daha çok büyük intikam bence zamanla bunu öğrendim zaten belasını buluyor
Ahah sen sakin akrepsin o zaman, benim arkadaşin dostluğu çok iyi ama ina yamuk yapani asla affetmiyor. Bir ara küstü bana 3 gün konuşmadı.
Ben çok büyütmem büyük bor olay olmadığı müddetçe
psıkologum bana gelen akrep danısanlarda sunu gordum
genelde uclarda gezıyorlar ortaları yok pek
Evet aşırı uclardayim aşırı hemde acaba bana mesaj atabilir misiniz psikologsaniz şu an hayatım hiç iyi gitmiyor
sız yazın
Cinsel istekleri çok yüksek bir ikincisi akrep kadınları akıllı zeki mantıklı düşünen ve fazla duygusal değiller
Knk aşırı duygusaliz bence belli etmiyoruz bi de biz çok uç noktalarda yaşıyoruz duygularımızı acımızı da sevgimizi de
İşte o belli etmemek sizi daha katı daha sert ve daha ulaşılmaz gösteriyor
Akrep kadınlarını hiç sevmem, hiç anlaşamam
Burcun ne beni seversin be knk
Çok iyi dostumdur
Boğayım ben hiç enerjim tutmuyor anlaşamıyorum akrep ve yengeç kadınlarıyla😄 akrep daha beter ama
Aa benim arkadaşlarım çoğu boğa güzel anlaşırız birbirimizi çok iyi anlarız sana kötü kizlar denk gelmis
Bi köşede kafana sıkıp atmasın polise git
Biz akreplere hep on yargı
Çok severim akrep kadını yatakta candır
Neden boşandınız
Ay beni ani bıraktı Knk ortada sebeb bile yoktu kavga ediyoruz diye
Hiç bir şekilde çözmedi
Boşanma davasını açtı sonra da senle mi uğraşıyor
Evet şaka gibi varya her yerden engeleldim sevgili yapmış kiz mesaj attı rahatsız etme artık diye adami engellemisim yok saymışım muhataba almamışım kızı da engelledim yazmadım bir şey en yakın arkadaşımın da benle olan videosunu beğenmiş ordan da arkadaşım engelledi
Çocuğunuz var mı
Çocuğum yok
Oh çok şükür en azından daha problemli olurdu
8 ay sürdü zaten evlilik
Aaa cidden benim de korkum bu
Nasıl yani
Sana şöyle söyleyim evlenirsen eğer lütfen çöz sorunları bırakma eşinin elini
Evliliği sürdürememekten korkum yani
Bilmiyorum yaşım da ilerledi artık pek düşünmüyorum evliliği
Hayırlısı olsun hakkında umarım çok mutlu olursun
Amin sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Bende akrebim.