Kişilik & Karakter Kadınlar en çok yılanlardan mı, yoksa farelerden mi korkuyor? Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Fare Yılan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlar en çok yılanlardan mı, yoksa farelerden mi korkuyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Daha çok farelerden korkuyorlar, hayatlarında çok fazla yılan görmüyorlar ki 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fareden korkmam evime girdi 1. tane 7. tane olarak gönderdim yılandan korkarım ama 2. ayaklı olanlardan 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Fareler çok tatlı yılanlar korkunç 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Her ikisinden de korkarım. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisinden de korkabilirim… 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizden korkuyoruz. 0 2 Yorumla Masteɾ +1 yıl Orasi belli yazarken bile gizleniyorsun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha tabi kii 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha çok farelerden korkuyorlar, hayatlarında çok fazla yılan görmüyorlar ki
Fareden korkmam evime girdi 1. tane 7. tane olarak gönderdim yılandan korkarım ama 2. ayaklı olanlardan
Yılan pek gördüklerini sanmıyorum.
Fareler çok tatlı yılanlar korkunç
C ikisinden de korkarım
Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar
Her ikisinden de korkarım.
İkisinden de korkabilirim… 😅
Yılan daha korkunç
Fare çünkü daha sık görülen hayvan olduğu için
Yılan
Sizden korkuyoruz.
Orasi belli yazarken bile gizleniyorsun :D
Hahaha tabi kii 😂