Ben korkmam çok severim kedileri benim de beslediğim kedilerim var. yavru kedilerim bile var. Anlamıyorum niye korkuluyor ki korkacak birşey yok hepsi çok sevimli tatlı kedicikler. :-) :-) :-)
Bu bir genelleme sadece. Tüm kadınların korkmadığını biliyorum fakat o kediye neden canavar muamelesi yapılıyor bunu anlamıyorum. Şu yaşıma kadar kediden korkan 1-2 erkege de rastladım. fakat çok fazla kadının kediden korktuğunu biliyorum
Aksine ben de kediden korkan kadına neredeyse hic rastlamadım, erkege rastladım. Korku bu ayrıca, böcek de minicik bir sey ama korkabilirsin. Bize sevimli gelen seyin herkese etkisi aynı degil.
bahsettiğimiz şey kedi. tüm dünya genelinde sevilen bir varlıktır. yavrusu masumiyet simgesi olarak kabul edilir. Ben korkulan şeyin küçüklüğünden bahsetmiyorum zaten. Bir hamam böceğinin veya tarantulanın sevimliliğinden bahsedemeyiz bile.
En İyi Cevaplar