Dün akşam evimize akrabalarımız oturmaya geldi. Sohbet ettik, kahve yaptım. Benden iki yaş büyük olan kız fal bakmak için fincanı kapatacakken onu uyardım ve “Biz evimizde fal kapatmıyoruz, sen de lütfen çevirme.” dedim. Nedenini sorunca da falın şirk olduğunu düşündüğümü, insan “inanmıyorum” dese bile falı çevirip söylenenlerin gerçekleşmesini beklemenin aslında bir anlamda inanmak olduğunu söyledim. Ayrıca kendi evimde bunu yapmak istemediğimi, evin enerjisini de olumsuz etkilediğini düşündüğümü belirttim.
Kız bu söylediklerime biraz tavır aldı. Ben de ona eskiden benim de fal baktığımı, fakat zamanla bunun saçma ve doğru olmadığını fark ettiğimi ve artık yapmadığımı anlattım. Sonuçta kimseyi yargılamıyorum; sadece kendi evimizde fal bakılmasını ve onların enerjisinin etkilemesini istemiyorum. Bu arada ben de 19 yaşındayım.
Kız bu söylediklerime biraz tavır aldı. Ben de ona eskiden benim de fal baktığımı, fakat zamanla bunun saçma ve doğru olmadığını fark ettiğimi ve artık yapmadığımı anlattım. Sonuçta kimseyi yargılamıyorum; sadece kendi evimizde fal bakılmasını ve onların enerjisinin etkilemesini istemiyorum. Bu arada ben de 19 yaşındayım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer