Alihan Kuriş ve Alparslan Kuytul'un burçlarına bakayım dedim aslan burcuymuş, Aslan burçları istisnasız para için yapmayacağı şey yoktur, boğalar gibi lüks düşkünleridir ve kendi menfaatleri için istismar etmeye eğilimli bir burçtur. Balık burcu Tayyip bunları boş bırakmayarak çok iyi yapıyor. Oldum olası bu dinci cemaatlerin elebaşlarından hep kıllanmışımdır ve şüphelerim haklı da çıkardı beni. Birinin evinde 200 kg altın külçeler bulundu, diğerinde bakalım neler bulunacak? şafak operasyonu yapılmış Kuytul'a da. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bunların liderleri aslan burcuysa daha da kıllanmak lazım.
16 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hocam sen kendini bir belli et de engelliyim yav. Ne güzel dünya ne... İktidardan yanasın diye "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" "kardeş katli vaciptir" "keleşli terörist affedilebilir" "bayloklu terörist affedilemez". Vs vs. Kendinizi bağımsız ve irade sahibi sanıyorsunuz ama otomatik pilota bağlamışsınız farkında değilsiniz bile. Aslan diyor, balık diyor yav bir de. Kafaya bak. Sorsan büyük resmi ve gerçekleri görmüş bilge bir kişilik.
Seni ben engelledim zaten gereksiz kişiliksin diye. Aslan burçlarını hiç sevmezdim beni şaşırtmıyorlar. Bunu ifade etmede bir yanlış göremiyorum ayrıca hükümet yanlısı değiilim o liderim diye kesilen aslan burçlarından bi bok olmıcagını vurgulamak istedim. senin de koç burcu oldugunu bliyorum, koçların akıllısı tam akıllı ama malı da tam mal
İyi bari.
Sen bir de artvinliydin dimi.
Şaşırdım hükümet ilk defa bunlara el atıyor
Beklemesi hataydı. ben olsam kökünü kazırdım bunların. maneviyatlı biriyim ama hiç bir cemaate güvenmiyorum, bunların ele başları özellikle incelenmeliydi geç bile kalındı. Alpaslan kuytula da şafak operasyonu yapmışlar. Şafak operasyonu yapıldıysa mutlaka ellerinde somut kanıt veri vardır. Dikkatimi çeken şey hep bu paracı dolandırıcıların aslan burcuna mensup olmaları.