Bıktık sizden yaa, hava grubundanım yengeç, eski sevgilim illallah ettirdi bana, çok da seviyordum halbuki ama çok zorsunuz yengeç erkekler, çokk… İnsanı erken yaşlandırırsınız
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Akrep burcuyum haritamda su elementi baskın o yüzden su gruplarıyla hiçbir şekilde anlaşamıyorum ateş ve hava gruplarıyla aram daha iyi
Nasıl anlaşıyorsun hava ve ateş gruplarıyla zıt değil misiniz bir de akrep burcuymussun
Haritamda ateş ve hava elementi eksik o yüzden o burçlar bana çok iyi geliyorlar yükselenim koç ateş grubu yükselen marsım aslanda haritada bunlar da etkiliyor
Ben terazi burcuyum su grubu ile anlaşamıyoruz ama zıt olduğumuz için de çekiyoruz birbirimizi su grubu hava grubu burçlarına çok şey öğretebilir diye düşünüyorum zoruz ama imkansız değil 😅😅
Neden ki yengeç erkeği ya da kadını ne anlamda zor ben yengeç değilim ama merak ettim
Her şeye alınıyorlar aşırı duygusallar bilmiyorum belki de ben terazi kadını olduğum için bana ters geliyor küsüp gidiyorlar hemen çok güven sorunları var bir de takıntılı gibi ben ise daha özgürlükçüyüm darlanmaya gelemiyorum ve ya çok duygusal bakamıyorum olaylara duygusal değilim daha doğrusu kendimi açıklıyorum misal bir tartısmada ama açıklamama rağmen yengec erkegi tartışmayı daha fazla büyütüyor bilmiyorum belki de ben yeterince açıklayamıyorum kendimi onun istediği şey ne çözemedim ama çok da seviyordum onu inkâr edemem :( niye böyleler bu yüzden ilişki bitti
Kendimi de gördüm bir nebze benimde duygusal yapım var güven sorunu yaşıyorum çünkü yol arkadaşı seçmek kolay değil bu hayatını şekillendiren iki şey var iş ve eş seçimi ikisinde de hata adamı hayattan soğutur biraz fazla duygusallarsa zamanla ya sana alışacak sende ona sabredeceksin sende ona alışacaksın kimse dört dörtlük değil
Tamam ama ben zaten kendimi açıklarım bir tartısmada ama benim açıklamalarım ona yetmez o ne istiyor sürekli bana sen net konuşmuyorsun ne istiyorsun falan diyordu asıl ne istediğini bilmeyen kendisi bir de farkettim ne kadar dışarıya güçlü görünmeye calıssalar da cok hassaslar duygusal yönleri var bunu da herkese göstermediklerini düşünüyorum sadece sevip değer verdiği insanlara bence. Ama duygusallıkları çok fazla bu da beni darlıyor çok seviyorsam bile o an gidebilirim ama açık konuşayım bana öğrettiği şeyler oldu. olaylara daha genis acıdan bakmayı öğrendim Empati kurmayı öğrendim daha bir cok şeyin farkına vardım ben ona ne öğrettim bilemem zıt olduğumuz burçlar ile daha çok çekeriz birbirimizi hep öyle derler ya. Senin burcun neydi ki?
Akrep burcuyum bazı söylediklerinle beni tarif ediyor dedim içimden evet değer gördüğümüz yerde Duygusal yönlerimizi gösteriyoruz dışarıya asla göstermem kaygılı oluyoruz bu yüzden kaybetme korkusu oluştuğu için açıklama yapıyorsun ama tatmin olmuyoruz bazen sende kaçmak istiyorsun
Yani peki neden kaybetmekten korkuyorsunuz bunun geçmişle bir alakası mı var
Ya da yaptığım açıklamalarda neden tatmin olmuyorsunuz
Bu sanırım çocukken herkesin bağlanma stili oluşuyor bazılarımızın hafif kaygılı bazılarımız tam kaygılı bazılarımız senin gibi kaçıngan kimisi güvenli elbette geçmişle alakalı bir durum ama sandığın gibi eski sevgili olmak zorunda değil
Nasıl iletişim kurabiliriz ortak noktayı nasıl bulabiliriz bir tartışmada çünkü yaptığım açıklamalardan tatmin olmuyorsunuz
İnan bilsem sevgilimle ayrılmazdık bizde çıkmazdayız kaygılı kaçıngan hep birbirini çeker hep erkek arkadaşların kaygılılardan oluşacak
Sizin sorununuz neydi ki iletişim problemi mi
Evet maalesef
Karsı tarafın burcu neydi?
O da Akrep
Çok fazla alinganlar istediğin kadar iyi davran evlensende çocukta yapsan en küçük hatanda asla affetmiyorlar insan korkuyor ciddi bir yola çıkmaya
Evet.. ne yapmak gerek bu durumda bilmiyorum birbirimize bir şeyler katıp öğrenebileceğimiz ilişkiler zıt burçlar
Ben yengecleri seviyorum genel olarak iyiyim ama mayın tarlası gibi yapıları var her an her şey buhar olucak gibi, başak burcuyum bana hangi burç uygun bilmiyorum
Sen toprak grubusun en iyi anlaşabildiğin burç oğlak belki de yengeçlerle iyi olma sebebin toprak grubundan olman çünkü ben hava grubundanım ve terazi burcuyum
Dostum burcun ne balık dimi. ben de aynı senin gibi düşünüyrum cevabına %100 katılıyorum
Hayır ben terazi burcuyum
Yapay zekaya sordumda başak erkegi ile terazi kadının iyi bir evlilik ortaya koyabilirmis ama yengen ve başak sıkıntı diyor
Ya ben terazi burcuyum 😂😂😂 başak ne alaka
Knk ben başak burcuyum ya bian senin burcuna baktım 😅 yukarda yazdimya ben başak burcuyum diye
Katılmıyorum bence ömür uzatırım
Zıtlar çekiyor birbirini zor olsaktaa
Yengeç sıkıntı
İkizler msin sen
Terazi kadını
Sevmem dengesiz terazileri. Akrepleri de sevmem aşırı manipülatif yalancı toksik kendini marjinal gösteren ama aslında alakası olmayan sığır ve cahil tipler. Yengeçlerin iyisi bence çok iyidir ama görgüsüz narsist bencil olanları da epey fazla. Bence sen bu görgüsüz oalnlarına denk gelmişsin. kendim balıgım
Bir de teraziler yüzeysel ve sığ tipler oluyor pek derinlikleri olmuyor çok sıkılgansınız, köklenemiyorsunuz. Geniş açıdan bakamıyorsunuz olaylara. o yüzden terazilerden iyi yönetici çıkmaz çıkamaz.
Yapım gereği böyleyim ama duygusal yanım yok hayatıma 2 erkek aldım bu zamana dek ikisi de su grubundandı biri yengeç diğeri akrep akrep zaten berbat bir burç ama yengeç ilallah ettirtir insana ama karakter konusunda yengeç burcunu seçeriö en azından dürüst ve sadıklar dediğim gibi alıngan sıkıntılı aşırı bayan bir duygusallıkları var cok cok sevsem bile ben darlanırım bu durumda daha özgürlükcüyüm duygusal hareket etmem asla mantığımla hareket ederim ama yengec öyle değil işte hep duygusal hep duygusal o yüzden zıtız ama çekiyor da kendine balık’a gelecek olursam tanışmadım daha balıklar ile nasıl biri olduklarını bilmiyorum ama yengec=Balık muhtemelen ikisi de su grubunun öncülerinden illallah ettiren burçlardan
Balık da dürüst ve çok vericidir aslında. Evet akrep berbat bir burç, çok fazla abartılıyor ve güzellemesi yapılıyor. Senin bahsettiğin alıngan yengeçleri biliyorum ben de. Neticede su grubu dişildir ve alınganlık normaldir akrepler belli etmeseler de onlarda da var bu durum. Toprak gruplarında da vardır benzeri özellikle başaklar çabuk küsmeleriyle meşhurdur. Benim arkadaş vardı yengeç erkek, adam en ufak şeyde alınıp küsüyordu ve gönlünün alınmasını bekliyordu şaka gibi. yani baya dişil bir olay ama farkında değil işte kendinin. Balıklarda da var oldugunu söylüyorlar ama ben onun gibi asla değilim, bişeye alınsam bile güler geçerim çabuk unuturum böyle şeyleri. çok aşırı bir şekilde bana dokunacak bişey olmadıysa umursamam. Bence balıklar değişken oldukları için daha kolay tolere edebiliyor bu alınganlık konusunu.
Yani beni merak ettiğim şey hani ortak noktayı nasıl bulacağız genel olarak su grubuyla anlaşamıyorum bahsettiğim özellikle yengeç burcu zaten yani tatmin olmuyor ilişkimizin bitme sebebi de iletişim problemi çünkü gerçekten bana değer veriyordu ve ben de ona değer veriyordum ama onun istediği şey bambaşka bir şey yani sürekli onu sevdiğimi söyliyim sürekli yanında olduğumu hissettireyim yani onun istediği şey bana kendini hissettir ama benim istediğim şey ise bana alan tanımasıydı tartıştığımız kavga ettiğimiz zamanlarda bile ben sessizleş köşeme çekildiğimde bunu her şey bitti olarak algılıyordu hani ben kendimi açıklıyorum ama sen bundan tatmin olmuyorsun daha çok açıklama mı istiyorsun ben kendimi sana nasıl açıklayabilirim ne yapmamı önerirsin bu iletişimde mesela ortak noktayı nasıl buluruz çünkü zaten ne ben kendimi tamamen değiştirebilirim ne de o kendini tamamen değiştirebilir doğamız gereği böyleyiz onu anlamak istiyorum anlayamıyorum.
Evet yengeçler pek alan tanımıyor maalesef karşıya. kafalarında çok kuruyorlar. bir tane yengeç kızla konuşmuştum o da öyleydi. bana alan tanımıyordu ve hep kafasında kuruyordu ve bi anda başkasına gitti yok ben çapkınmışım yok güven vermiyomuşum vs diyip. oysa olabildiğince ona hissettirmeye çalışıyordum kendimi ama işim gücüm oluyordu ya da yalnızlıgı sevdiğim için köşeme çekiliyordum. yengeçler iyi hoş ama dediğin gibi zorlar özellikle bu alan tanıma konusunda. @sicakbircay zaten meseleyi özetlemiş de
Bir de yengeçin sana çok şeyler öğretmesi farklı açılardan bakmanı sağlaması tamamen duygusal zeka ile alakalı. su grubunda bu biraz fazlaca var. hava grubunda pek yok ve yüzeyseller. evet hızlı zihniniz var kabul ona itirazım yok ama bazı noktaları eksik düşündüğünüz için yanlış sonuçlar çıkarıyorsunuz.
Anladım çok teşekkür ederim ilgine 🫶🏼cok guzel anlatmıssın ama ortak noktayı nasıl bulacağız peki?
Bilmiyorum valla zor ilişkiler. Herkes kendi grubuyla takılsın hiç uğraşmasın bunlarla :D
Hahahahaha
Ciddiyim bak. aslında kendi grubundan burçla ilişki yaşayıp da anlaşamayan tipler kesinlikle uyumlu olanlara denk gelmiyor ondan sorun çıkıyor, adama bakıyorsun biri iğrenç sorun çıkaran bir karakter, diğerine bakıyosun sorunları çözen uyumlu bi karakter ee haliyle burç uyumu olsa bile anlaşamıyorlar.. ama diyelim farklı gruptan 2 burç ilişki yaşadı, ikisi de uyumlu orta yolu bulabilecek karakterdeler, o zaman anlaşabiliyorlar ama bu defa da sevdikleri şeyler çok zıt oldugu için ortak noktalar bulamıyorlar tüm mesele bu :D
Ya bazen aynı gruptan olan burçlar bile anlasamıyor ya da zıt grubu ile daha iyi anlasıyor zıt daha çok çekiyor kendine
İşte sebebini açıkladım. çekiyor olsa da ortak noktalar aynı olmayınca zorluklar çıkıyor maalesef. aynı gruptan uyumlu burçlara denk gelinse ortak nokta sorunuyla uğraşmaz kimse.
Ben kendi grubumdan burclarla anlaşamıyorum pek bir kız arkadaşım vardı ikimiz de teraziydik hiç anlaşamazdık tartışırdık sürekli batıyordu gözüme çok 😂😂🫣
o durum bende de oldu , o istisnalar mutlaka olur zaten her grupta. aynı sıkıntıyı balık burcu biriyle yaşamıştım ben de ama yine de genellemiyorum :D zira kendi burcumdan çok iyi anlaşabildiklerim de çıktı