Sevgisini gösteremeyen erkek ile sevgi pıtırcığı bir kadının ilişkisi nasıl olur?

Biraz nazlan bence. Sevgilin ' Zaten beni seviyor bunu biliyorum, iltifat etmesem de çiçek almasam da seviyor beni ' diye düşünüyor. Biraz burun kıvır. Merak etsin acaba ters bişey mi yaptım diye. Seni düşünmesini sağlarsın işte. Biraz soğuk davran biraz da sıcak.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!valla belki biraz değisir cok muhtesem bir değisim olmaz bence, cunku bir insanın karakteri %100 değismez. belki yetistiği cevre, veya karakteri yuzunden cok sevgi kelimeleri kullanmayı sevmiyordur, ağzı cok laf yapmıyordur , romantizmden anlamıyordur herkes flörtöz olamaz, sevgi kelebeği olamaz. bu iliskide sabırlı taraf sevgi pıtırcığı kadın olur genelde, romantizmi o yaratır erkek zorlarsa biraz romantik olur , ama o beklediği muhtesem ilgi ve romantizm erkekten gelmez genelde. acıkcası bu durumda görev sana dusuyor, onu oldugu gibi kabul etmelisin o isterse zaten biraz değisebilir senin gibi olamasa da. asırı ilgiye bogmadıgın sürece, sürekli ilgi istemediğin sürece, onu oyle sevdiğini gosterdiğin sürece ( anlayıs oldugu sürece) iliskiniz ilerler.
Simdi onu öyle kabul edersen ilerde senin sucun olucak. Cnkü o hic degismiycek degistiremezsin. Ömrün ilgi beklemekle gecmesini istemiosan bnce yollari ayir seni seven birini mutlaka bulucaksin. Istersen bi ciddi ciddi konus derim
Bazı insanlar çok sevse bile belli edemez ve bir insanı değiştirmek zor olur
Öyle ilişki mi yürür. Böyle odunları da nasıl bulursunuz anlamam.
O biraz yapı meselesi bende sevdiğimi pek belli edemem
zor ve meşakkatli...
uğraşır ve bekler durursun kısaca.
Dengelemede genel olarak sıkıntı yaşana bilir bu konuda kimi zıt karakterler birbirini çeker ama kişiden ve çiftlerden çiftlere göre değişir bu konu
bence kaç kurtar kendini.. aynısını yaşadım ve ayrıldıktan sonra farkettim ne kadar mal olduğumu, nasıl bunca ayılığına dayandığımı...
Sevgi göstermeyen diye bi. Şey yoktur seviyorsa sevgisini gösterir demek ki seni sevmiyor
Sonu hüsran olur dshb
Skandal olur. Tam bir travma sebebi
olmaz kank erkeği bayarsın
Olmaz
Çok ilerlemez bence bu ilişki
olmaz
o ilişki fazla yürümez
Çekilmez olur
Boyle olmaya devam et, bence dengeli bir iliski.
kız çok sevgi gösterisi yapar
3 gun sonra patlar
Sevgi, diğer tüm duygular gibi yaşamaya ve hissetmeye ihtiyaç duyulan bir olgudur.
Bunun eksikliği kişiyi derin duygusal çöküntülere sürükleyebilir. Burada bireysel yaşayan kişilerin sevgi ihtiyaçlarını farklı yollarla gidermeleri mümkündür ancak evli çiftlerin ilerleyen yaşlarda sevildiklerini daha çok hissetmek istediklerini gözlemleme şansım oluyor.
Ancak insanın içindeki arzu ve ihtiyaçların değişmediğini ve tatmin olmak için çeşitli stratejileri kullanmaya devam ettiğini söyleyebilirim. Bu da değişen iletişim biçimlerinin ilişkileri sıkışık bir pozisyona sokabileceği anlamına gelebilir. Tam da bu noktada çiftlerin birbirlerine sorunlarını olduğu gibi sevgilerini de ifade etmeleri ve göstermeleri, monotonluktan çıkıp ilişkilerini daha canlı ve aktif tutmaya yarayabilir.
Kısacası; biraz problemler yaşayabilirsiniz, kendinizi değersiz hissetme gibi, acaba beni sevmiyor mu gibi. Herkesin sevgisini gosterme biçimi farklıdır. Bir ilişkiniz var ise bunu kabul ederek başladıysanız toleranslı olmanız gerekir. Ona sevgisini göstermeyi öğretebilirsiniz.