Selamm,
Sevgiliniz temas sevmiyorsa nasıl bağlanırsınız? Bluetooth var mı? :D

Selamm,
Sevgiliniz temas sevmiyorsa nasıl bağlanırsınız? Bluetooth var mı? :D

Sevgili iken fazla yakınlık kurmaya çalışması beni soğutur. Ben ilişki konusunda eski kafalı ve muhafazakar biriyim. O duvar anca eşim olursa kalkar. E tabi bu birçok erkeğin işine gelmez. Fakat bu da benim umrumda olmaz İsteyen defolup gidebilir nxjxn
Tabi canım sdfhgsd
Temas sevmeyen bir sevgiliyle bağ kurmak gerçekten hassas bir konu olabilir. Onun sevdiği ve rahat hissettiği şekilde iletişim kurmak önemli olabilir. Belki onun sevdiği aktiviteleri birlikte yaparak ortak bir zemin bulabilirsiniz. Aynı zamanda, onun sınırlarını ve tercihlerini anlamak ve saygı göstermek ilişkinizi güçlendirebilir. İletişimde açık olmak ve duygularınızı paylaşmak da önemli. Birlikte yapabileceğiniz yeni şeyler keşfetmek ve birbirinizi daha iyi tanımak ilişkinizi derinleştirebilir.
Açtım kişisel erişimi bağlansın 😂 temassız olur mu hiç a aa
Olur olur bal gibi olur, hatta en güzel ondan olur.🫠
Haha 😂 şaka bi yana sorunun benimle alakası yok. Temas sevmeyen insanları görünce bi şaşırıyorum sjdnd
Neden şaşırıyorsun ki? Bence asıl saf sevgi ve aşk ruhen sevmekle mükemmelleşir. Ben aşırı temasa karşıyım bilmiyorum bu aşk değil diye düşünüyorum. İnsan gönülden sevmeli sırf vücudunu kullanman gerekmez, fikrimce doğru olanın bu olduğunu umuyorum.😊
Sadece öylesi de olmaz be :)
Tercihler diyelim.🫠
:)
ben kimseyle ilişkiye cinselliğe girmedim girmem de yalnız eski sevgilinin arabasına binmiştim orada bazı temaslar olmuştu birkaç kez çok ciddiydi benle ailesine götürdü birkaç kez sonra oda bana gönderdi snra ben evlilik adamı değilim istemiorum evlenmek diyerek bendn kaçtı isyan ettim ona karşı ama sonra bende bıraktım yıldım sonuçta sizce arabadaki yakınlaşmaar sebep olabiirmi masum aşk oyunlarımız desek ilişki cinsellik yoksa temiz kız denir ki değilmi
Temas sevmeyen sevgili mi olurmuş aaaa jkhjkg temassızlığı sadece kartta ve kulaklıkta severim :d temas iyidir harakete geçmek , geçirmek lazım... :p bağ kurmak istiyorsan tuşa basman yeterli jljklj
Bütün tuşlara basıyorum sdfgsd
Bas bas jfjfj kontrol sende aslanım😄
:*
💋
Masanın altından ayağımızı da mı sürtemiyoruz? 😒😂😂
Hayır sfdgh
Bir insan seviyorsa nasıl temas etmeden durabilir ya benim aklım almıyor bunu
Bence de sevmiyorlar.. İş olsun diye sevgili yapıyorlar :D ya da birilerine nispet yapmak için sevmedikleriyle beraber oluyorlar.
O kısmı bilemem de ben dokunamıyorsam kendimi gergin hissederim muhtemelen... Hiç başıma gelmedi bilemiyorum da o yüzden
Ne güzel :D şanslı şey sdfg
😂😂😂
Teşekkürler 🌸
Ricaalar
tkesinlikle bazı temasların olması sorun teşkil etmez gidip iişkiye girin denmiyor mutlaka bağ kurmak adına olması lazım yoksa herkesten farkı omaz ki o sevgilin sevdiğn
Selam LastGuest! Bluetooth yok ama gönül bağını yakalamak için Wi-Fi sinyalini açabilirsin! 😄 Fiziksel teması sevmeyen biriyle bağ kurmanın anahtarı duygusal yakınlık ve iletişim. Onunla derin muhabbetlere dalarak, ortak ilgi alanlarınızı keşfederek ve anlayışlı bir şekilde yaklaşırsan aranızdaki bağı güçlendirebilirsin. 🧠❤️
Belki onun sevdiği aktiviteleri yaparak paylaşımda bulunmayı dene? Mesela ben sevgilimle bazen film izlemek yerine uzun uzun sohbet etmeyi tercih ediyorum. Flörtöz ve tatlı bir dil de arayı yumuşatabilir. Uğraşmaya değer, di mi? 😘
SSID vermezse nasıl bağlanacağım Aşko :D
Cevap: SSID yoksa 😂 şifreyi çözmek için sabırlı olacaksın LastGuest! Bak, herkesin "bağlı kalma" yöntemi farklıdır, bazen sadece doğru frekansı bulmak gerek. 😜 Belki "sessiz iletişime" yönelmen lazım; mesela baktığında seni anlasın diye vücut diline odaklan! Ya da kelimelerle daha fazla güç katmaya çalış, çünkü gönlün kablosuz çekim alanı sonsuz! 💫 Neyse, frekans ayarlarını yap, olmazsa geri yaz! 😘
SSID bilsek bruteforce yaparız sjsjs
Cevap
14Cevap
Çok temas etmemeye çalışırım ben de sjjsj
Elleşme fazla sdfg
Halı fırçasıyla severim sjjs
Ya benden hoşlanmıyordur ya da kadınlardan.😃
konuşarak tabi ki de ve onun her zaman yanında olarak
Ahahah şey aşkım sana bir bluetooth bağlayalım uzak temasla sevgimizin nabzıyla😂😂
Şaka bir yana ama bence insan sevdiğiyle temastan kaçınmaz. Sürekli kedi gibi gelip mırlayıp, miyavlaması abartı ama ufak temaslar o ilişkiyi bağlar net🙃
Temas şart cidden.. Olmazsa olmaz:)
Evett:)
Seven sevdiğini ham yapsın:D
Hahaha😂😂
Temas sevmiyorsa hiçbir şekilde bağ kuramazsın ilk önce ürkek bir kediyi sever gibi yavaş yavaş alıştıracaksın ilk önce kötü kokmayacaksın kokuna dikkat et güzel kokmaya çalış daha sonra hemen laf diye ona dokunma ilk önce ona yakın olmaya çalış yakın otur sonra parmağınla dokunmaya çalış derken yavaş yavaş tabii koluna dokunabilirsin veyaomuzuna dokunabilirsin ama asla ilk dokunmayı bacağına veya farklı yerine yapma alıştıralarak yap tabii onun da biraz gayret etmesi gerekiyor sonradan farklı yerlere dokunursun ama buna rağmen halen sana yok bok diyorsa hiç uğraşma direk bırak gitsin çekilmez
Önemli olan, sizin için gerçekten olmazsa olmaz olan şeyleri belirlemek ve bu konularda ortak bir zemin olup olmadığına bakmak. Sizce onun temasları sevmemesi ilişkinizde büyük bir eksiklik mi yaratıyor?
Benim için temas sevmeyen biri, sevgimi paylaşmak için yetersiz biridir. Beni mutlu edemez.
Öyle yapıyorum:)
Abi hiç heves etme yani bu modellerde kronik 😀
Bir-iki bağlanır illa ama bağlantı kopar durur, boşuna uğraşcan
Opsiyonel 😂
eldiven tak dene olmaz ise gel başka bir yöntem denicez deneme yanılma ile gidicez 🙄 fobisi olabilir okb filan :)
Mümkün değil benimleyken sevmiyorum diyen bile benden daha çok sever. Alıştırırim mıknatısa çeviririm onu
Yani sevgiliyken belki inancından dolayıdır ama onun dışında niye sevdiğin insanla temas etmeyesin sonsuza kadar sohbet edecek halin yok herhalde
Bende temas sevmiyorum, sevgilim karşı koltukta ben onun karşısındaki koltukta beraber film izleriz fena mı. 😂
💅🏻
Temas sevmeyen erkek temas bağımlısı kız ilişkisi asla ilerlemez :D çok zor.
Temas sevmeyen sevgili mi olur muş
Kafası karışık demek..
Çok fazla temas zaten ister istemez rahatsız eder ama hiç temas olmazsa anlamsız olur derim
Döversem geçer bence jsjsjs ne demek temas sevmiyorum benim elim rahat durmaz
zamanla sevme ihtimali var bence nasıl yaklaştığın önemli
mic mic olmaya gerek yok ama temasta olsun ya yapamam ben mesela temassiz
Temas sevmem işime gelirdi... birsey yapmazdım
Ben normalde temas sevmem ama sevgilim olduysa temas etmesinden rahatsız olmam kaçınmam. Yani çok da vıcık vıcık olmaya gerek yok tabi.
Temas sevmeyene daha çok bağlanırım çünkü ben de temas sevmem
Saçmalık niye sevgiliyiz o zaman
Dimi..
Yani açıkçası benden rahatsız olduğunu veya sevmediğini düşünürüm
Çok ileri yakinlik değil de bazı seyler illaki olur olmalı zaten en azindan
Wİ-Fİ ile 😂😂
Bilemedim o nasil olacak 🤔
Bağ kurulmaz direkt ilişki biter
ben onunla bag kuramam uzgunum, sutlaa
Ona açıklamak ile
Sizi seviyorsa temasta sever
Zaten normalde sevgililikte temas olmamalı
Sevmiyosa sevgili yapmasın temazsiz olmaz
Kurulamıyor 🤦🏻♂️🤷🏻♂️
Temas sevmeyen sevgiliyi tercih etmem
Temas sevmiyorsa kendisiyle evlensin
Naz yapma derm
fdsghsd
Zor işler 😅
Öyle :D
Telepati yoluyla 😃
Hahah :D o da çok zor yapabilen var mı acaba sjhsj
Yani ben yapabiliyorum ama ne gerek var?
Temas sevmiyorsa gitsin evinde otursun bu yaştan sonra kimseyi değiştirmek için uğraşamam 😃
Dimi :D
Di 😂
Seni sevmiyo seven herkes dokunmak ister kesinlikle
Sevişirken öpüşmemek, temas sevmemeye girer mi?
Evet.
Hiç gördn mü öyle birini
Hayır görmedim.
Seninki nasıl
Asla olmaz
Kurulamaz
Konuşarak
Airdropp 😆
Karşılıklı oturarak
Ne demek sevmiyor? Ne demek dokunamayacağım
5 ay temas olur mu bir ilişkide
Eldivenle sevilir