Nasıl ilerler
Kuzen değilsiniz. Birkaç kere görmüşsünüz birbirinizi ve aslında merhaba merhabadan başka bi konuşmanız yok
Evet merak ediyorum sevgililik nasıl ilerler. Akraba diye hep bir mesafe mi olur
Nasıl ilerler
Kuzen değilsiniz. Birkaç kere görmüşsünüz birbirinizi ve aslında merhaba merhabadan başka bi konuşmanız yok
Evet merak ediyorum sevgililik nasıl ilerler. Akraba diye hep bir mesafe mi olur
Olmaz bende uzaktan akraba birinden hoşlanıyordum bir zamanlar ama ne kıza söyledim nede bir başkasına iş sadece kızla bitmiyor çünkü bütün sülaleye rezil olma olasılığı da var 😂
Evet açılma komusu sıkıntı
Ki zaten bide reddedildi korkusu var reddederse bir daha süratins bakamam ben mesela ailesininde suratına bakamam yolda geçen siradan biri olsa eyw ama yoldan geçen siradan biri değil işte o yüzden uzak durmak en doğru karar ama diyorsan ki ben aşkından ölüyorum bitiyorum rezil olmayı göze alacaksın
Hayır öyle değil aslında. Bizi yakıştırıyolar da öyle bi şey kulağıma geldi ondan sordum. Açılma yok yani
Onlar olur ya bana da hep bu kızı kaçırma diyorlardı tabi ben 25 yasindayim kizda 20 yasında falandir şimdi benden küçük kardeşime abi derken bana adımla hitap ediyordu falan onunda hoşlandığı düşünüyordum bir zamanlar ama emin olmadım hiç olsaydım belki de açılırdım ama ben hiç bir zaman cesaret edemedim ya bilmiyorum
Cevap
4Cevap
Elektrik oldugu sürece akraba olmuş olmamış fark etmez
cok güzel olur ben yasadim cskmakcmkskalcmksl
Sevgililik bilemem de takılmaca olabilir
İyi olur
aynı durumda ben cisellik yaşadım hiç sorun olmadı
Çok büyük sıkıntı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?