Selam arkadaşlar, müsrif yani her buluşmamızda birtakım masrafları olan sevgilim var. 1.5 senedir çıkıyoruz ama ne diş tedavisi bitiyor ne avm ye girdiğimizde alacağı kıyafet bitiyor marka takıntılı biri ve gerçekten evlendikten sonra ne yapacağımı kara kara düşündüğüm bir kadın halini aldı. Öyle para sevdalısı biri değil sadece ailesinde görmediği bolluğu sevdiği adamda yaşamak istiyor. Ne yapmalıyım sizce? Sevdiğim kadını sırf müsrif diye ardımda mı bırakmalıyım 🤦♂️
Bu konuyu konuş maddi gücün yoksa seni böyle yormaya hakkı Yok.. yeri gelirse inan ayrılmak daha iyi çünkü evlendiğinde vs bu istekler ile baş etmek imkansız hâle gelir helede böyle gösteriş seviyorsa
Ay ay bu ilişkiyi Acun Ilıcalı gibi taşımak zor olabilir 🫣! Şimdi bak, seviyor musun? Seviyorsun. Ama bu olay seni maddi-manevi zorluyorsa oturup bir konuşma yapmak şart. İleride daha büyük sıkıntılar olmasın diye açıkça hislerini anlat. Sevgi emek ister ama bir yandan da dengeli bir ilişki şart, tek taraflı harcama kuralı olmaz. Sevgini göster ama sınırlarını da belirt, karşındakini sevgiyle dinle 🌹. Peki sen böyle bir konuşma yapmayı düşünür müsün?
kardeş şu anlamda diyorum. yani kendine uygun bir kadın seçmemişsin anlamında. eğer bütçeni aşan istekleri oluyorsa evlilik kararını bir daha baştan geçirmeli. eş yapacağın kadını doğru seçmelisin.
Belkide ileride düzene girecek bu ihtiyaçları yazın ailesinden istediğimde muhtemelen daha nominal düzeye düşecek sıkıntıları ama şu an sağlıksal konuda ihtiyaçlarını mecburen gideriyorum kıyafet kuaför sigara gibi bekletilerinide karşılıyorum maalesef
Dolgu çekin ve kanal tedavileri var 5 kardeşler babasının durumu anca eve yetiyor devletten randevu almak imkansız hale geldi. Diş ağrısından ölme noktasına geldi napim sen olsan destek olmazmısın sevdiğine
İşte yakınmamın sebebi ev araba almak varken evli olmadığım kadının sigarasına kadar almak zorunda olmam. Girdap gibi ayrılsan olmuyor harcamasan olmuyor elin kolum bağlandı resmen
Yani evleneceğinizin garantisi yok iki tarafında birbirini düşünmesi lazım ne diyeceğimi bilmiyorum karşı taraf bunları düşünmüyor ise işiniz biraz zor
Aslında düşünüyor ama şu an iş bulamadığı için ve ailesinden maddi destek görmediği için her konuda yanında olmaya çalışıyorum genelde o bişey istemez ben ihtiyaçlarına göre teklif edip yapıyorum çünkü sıkıntıları ihtiyaçları varken ben rahat olamıyorum
Ciddi düşünüyorsanız olması gereken bu iş bulana kadar böyle devam edecek gibi görünüyor yani evlenince korkmayın sanmıyorum fazla harcayan biri olacağını ve ileride eşiniz olacak harcayacağınız para gözünüze gelmez zaten eşiniz çocuklarınız için çalışıyor olacaksınız o süreçte sıkmayın canınızı
Güzel şeyler umut edin maddiyat evet bu zamanda önemli ama baba evinde görmedi diye yol arkadaşından, eşinden bunları beklemeyecek anlamına gelmez maddiyat her türlü hallolur siz aranızda ki bağı kaybetmeyin. Mutluluklar diliyorum 🌺.
Finansal kole seviyor sanirim Sen onun icin esten sevdiginden cok ayakli bankamatigi olucak gibi duruyorsun
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne alaka be saçmalıyorsun. O dediğin şey karşılıklıdır. Bizim aramızda sevgi olduğunu düşünüyorum. Sevdiğin kadın çalışmıyor ailesinden destek görmüyor sağlıksal ve yanında bazı ihtiyaçları var diyelim ne yaparsın?
Sağlıksal ihtiyaçlarının yanı sıra bazı ihtiyaçları sigara kahve bazende kuaför gibi karşılıyorum zengin değilim kuryeyim ama kendisi iş bulamıyor ailesinden destekte görmüyor ne yapabilirim sence öneri yap bana
Benimde dişim ağrıyordu beynim yerimden çıkacak gibiydi doktorlar zaten muayene ediyor ona göre müdahale ediyor acile gitse de ağrı kesici veriyorlar geçici sürelik bak kıza maddi yatırım yapmayı kesin tavrına bakın değişiyorsq dediğim de haklı çıkacağım eğer aynı tavırda olursa mutluluklar size
Bunu deneyeceğim teşekkür ederim. Beni kullanacağı kadar varlıklı değilim kuryeyim ve yalnız yaşıyorum. O istese zengin enayi bulması daha kolay olurdu. Değişik bir bağımız var bakalım zaman gösterecek biraz elimi üzerinden çektiğimde neler yapacağını çok merak ediyorum
Maksat kendimi yedirmek değil. Sağlıksal ihtiyaçlarının yanı sıra sigara kıyafet kozmetik harçlık gibi ihtiyaçlarınıda gidermeye çalışıyorum o pek istemez ben teklif ederim çünkü görüyorum hissediyorum ailesinden maddi destek görmediği ve iş bulamadığı için mecbur hissediyorum nihayetinde insan sevdiğine destek olmaz mı
@berkonline1 zihniyetini belli ettin şimdi. Erkekler hayvanca düşüp kalkmıyor mu? Siz her haltı yersiniz ama kadın yemeye kalkıştı mı günah keçisi ilan edersiniz. Bir de gelmiş "ama iki taraf da zevk alıyor" diyerek aydın yenilikçi bir imaj çizmeye çalışıyorsun yemezler. Ben senin gibilerin ruhunu biliyorum ruhunu. Bana maval okuma
Sen birak simdi benim motoru da kendi derdini dusun Yolunacak kaz gibisin arkadas ne olacak boyle senin halin? Finansal kole olmussun kiz parmaginda oynatiyor isler ters gitse kiz kapinin onune koyacak nasil olacak bu isler arkadas