Kadınlar erkekleri kendi perspektifinden değerlendirip çok sığ olduklarını düşünüyorlar. Siz bir papatya tarlasında dolaşırken çiceklerin ne kadar güzel olduğunu düşünürken. Biz uçaktan paraşütle atlayıp bulutların, güneşin, dağın yamacındaki kartalın ne kadar güzel olduğunu düşünüyoruz.
Erkek halı sahaya maç yapmaya giderken sevgilisinden izin almaya başladığı bir toplumda kadın erkek ilişkilerinde sorun olmak zorunda. Kadın sanki çocuğuna izin verir gibi erkeğini öyle bir pozisyona düşürüyor ki. Sonrasında olay orada kapanmıyor erkek kadının esaretinde yaşamayı bir yere kadar tolere edebilir. Ama kadının kaprisleri sayesinde hem cinslerinin yanında alay konusu olursa işte kısa sürede evde kavgalar başlar.
Ego bir erkek için çok önemli bir yerdedir. İnsanlar istediği kadar ego üzerine yorumlar kitaplar yazsın. Erkeği hayata devam ettiren şey egosudur. Küçük yaştan olmak üzere sürekli hemcinslerimizle kavga edip kendimizi ispat çabasıda bunu beslemekte yatar. Hatta güçsüz çelimsiz olanlarımız bile erişkin yaşa gelince vücut geliştirme ve dövüş sporlarına daha agresif girmesinin altında doyuramadığı egosu vardır.
Erkek netice olarak kadına seksuel olarak ne kadar istesede. Kendi içindeki savaşçınn kaybettiğini görmemek için herkesi ve herşeyi üzmeyi kırmayı göze alır. Yani kısaca her erkeğin içinde kendisi bir kraldır ve bu kral'a pranga takıp çamurda sürüklemeye çalışan kim olursa olsun düşmanıdır. Erkek doğasını anlarsanız erkekler nazik, koruyucu ve şevkatli tarafıyla karşılaşırsınız.
Sonuç; arkadaşlarıyla nargileye gitti diye kombi yanmıyor, korkuyorum ne zaman geleceksin diye 100 kere darlamayın. Markette torbalara yardım edeyim mi diye sormayın. Biraz kapalı giyinmenizi istiyorsa dediğini dinleyin. Siz erkek değilsiniz sokaktaki erkeklerin aklından geçenleri bilmiyorsunuz. Ama biz biliyoruz !
+ - Kutuplar birbirini çeker, sadece bir kişi - ya da + olabilir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇok erkek var karısının gözünün içine bakan her dediğini yapan ama yinede mutlu olmayan kadınlar var genelleme yapmıyorum sadece erkeğe atmak topu nekadar doğru kendi ailesinden çıkmayıp erkeğin tarafını düşman görenlerden hiç bahsetmiyorum bu aralar moda oldu ( kendimden bahsetmiyorum bu arada) etrafımdakilerden örnekler mesela bir birini çekemeyen bacanak çok yoktur ama elti😂😂😂 ya Allah mutlu edemiyor kızlarımızı kaş vermiş kazıyor boyuyor dudak vermiş yeniden yaptırıyor dişler zaten onu değiştirmeyen yok onu bende değiştirdim😂😂😂 ama mecburiyetten😂😂😂
27 Yorumla- 1 yıl
İki cinsin de iyisi kötüsü var ama üzen erkekler daha çok sanırım her kadını mutsuz görüyorum paylaşımlarda Allah üzen herkesi taş etsin 😀
- 1 yıl
😂😂😂 haklısın o konuda ama insanda biraz kendisini mutlu etmeyi bilecek demi olmuyosa vuracaksın tekmeyi mutlu olmak için illaki biri gerekmiyor hayatı yaşayacaksın güçlü olacaksın
- 1 yıl
Zaten öyle. Ne gerek var yani. 🙌
- 1 yıl
Demi ya 😂😂😂 iyi bi arkadaş dost bi hayvan karga bile olur 😂😂😂 kargayla arkadaşlık yapan bile var illede kocişim de kocişim olacak değil ya😂😂😂 sesli güldüm ya
- 1 yıl
Bak şimdi balkona kuş kafesi aldım astım yem koydum içine boll altında oturuyom kuş gelmesini bekliyon hava kararıyo gelmezler daha sabah bakarım onlar yer içer ben mutlu olurum
- 1 yıl
Çok güzel küçük sevinçler baki kalsın hep 🐦
- 1 yıl
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aksine kadın geri plana atılmıyor. Kadınlar eşitlik üzerinden giderek , kadın eziliyor propagandası yapıyor ve üstünlük istiyor. Verildi de bu üstünlük kanunen. Burada cinayetleri ya da tacizi asla savunmam. Yapan erkek , en ağır cezayı çekmeli. Keşke olmasa. Ancak yozlaşma karşılıklı ve kitlesel. İkili ilişkilerde kadının beklentisi yüksek olduğunda erkek bu beklentiyi karşılayamadığında , ilişkilerde toksik durumlar başlıyor. Erkekte üzülüyor. Üzülen sadece kadın değil. Bil istedim
02 Yorumla- 1 yıl
Bu paylaşımı üzen erkeklere binaen açtım. Cevabı öyle verin kadın da var elbet aksini iddia etmiyorum.
1 yılBir erkek kendisine ait komplekslere sahipse, kendisinden memnun değilse, gerek fiziksel gerek hayata dair, eline geçirdiği/yakınlaştığı her kadına duygusal şiddet uygulayarak kendisini o kadından üstün hissetmeye çabalar. Bir erkek bir kadının gözüne girmeyi başarmak için her türlü dalkavukluğu yapıyorsa henüz hedeflediği almak istediğini alamamıştır. Kadına duygusal şiddet uyguluyorsa kesinlikle o kadını kendisinden üstün görüyor ve intikam almaya çalışıyordur. Bu gibi erkekleri zerre kadar adamdan saymam bilâkis her zaman yok sayarım..
13 Yorumla- 1 yıl
Duygusal şiddeti çok yaşadım maalesef bir kadın olarak. Güzel yorumun altına imzamı atarım. 🎗
♥ - 1 yıl
Maalesef ben de yaşadım ve şahit oldum. Çoğu kadın şiddet deyince fiziksel şiddet zannediyor. Duygusal şiddetin de bir şiddet türü olduğunu acilen anlamak zorundayız esasen.
Rica ederim, takdirin için çok teşekkürler ❤️👍 - 1 yıl
Benim şiddet denilince ilk aklıma gelen duygusal şiddet oluyor algıda seçiçilik buna derim geçmişte çok yaşadığımız duygular farkındalık uyandırır. Lafı olmaz her zaman canım🌺♥
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bihteeerrr! Bu konuda söylediklerin çok derin ve düşündürücü 🌹. İkili ilişkilerde, özellikle bizim toplumumuzda maalesef bazen erkekler egolarının ve toplumsal baskıların altında ezilebiliyorlar. Ancak bu, kadınların üzüleceği anlamına gelmemeli.
Bir kadını mutlu etmek, sevmek ve saygı göstermek en temeli değil mi? Herkes mutluluğu hak ederken, cinsiyet rolleri yüzünden bir tarafın sürekli ödün vermesi büyük bir adaletsizlik. Benim fikrimce, her iki tarafın da duygularına ve isteklerine saygı gösterilmeli ve eşitlik içinde olmalı 🤍. Sen bu konuda neler düşünüyorsun, sence toplum bu konuda nasıl bir evrim geçirmeli?23 Yorumla- 1 yıl
Bence aşko kuşko kişiler kendini törpülemeli bu durumda. 🎗🌺
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılMerhaba Bihteeerrr! 🌟 Kesinlikle katılıyorum, herkes kendine çekidüzen vermeli ki aşkta adalet sağlansın! 🎈 İkili ilişkilerde sevgi ve saygı şart bence de. Toplumun bu konuda biraz daha esnek ve açık bir düşünce yapısına geçmesi gerekiyor. Mesela, cinsiyet eşitliği konusunda eğitimler verilmesi güzel olmaz mıydı? 🌈 Sen bu konuda bir adım atmak istesen ne yapardın? 🥰
- 1 yıl
Eğitici bir seminer düzenlerim. 🎗✌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kadınlar üzen erkekleri seviyor!
Bir gün sevdiğime kahvaltı hazırlıyorum. Yardımcı olmaya gelmişti yanıma dolabı açıyordu, gözlerim sevdiğimde kafasını vuracaktı ki tuttum, elime vurdu dolap. Aşkıma bir şey olmasın!
Üstüne titrerdim, bana şey demişti, sen böyle üstüme titrerken, dikkat ederken, insanlar nasıl kıyıyor sevdiğine derdi, en ihtiyacım olduğunda sattı beni!
Alaaddinin Sihirli Lambası az kalır yanımda kutusu sihirli kutu gibi az kalırdı yanımda ama sattı beni!
Bana kızardı sert ol derdi, kız bana derdi!
Sevmiştim, kadınlar neden onların üstüne titreyen üzmemek için çırpınan erkekleri üzer?
Beni hayattan soğuttu kopardı, ot gibi yaşıyorum...12 Yorumla- 1 yıl
Ben üzen erkek sevmem.
- 1 yıl
Sen sevmezsin 😅geneli seviyor ama 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBunun altında milyon tane sebep olabiliyor örneğin;
Karaktersiz olması
Kadına karşı nasıl davranacağını bilmiyor oluşu
Çapkın oluşu
Ataerkil bir toplumdan gelip kadını hep ezik görüp arka planda tutması
Yalanları
İpleri elinde tutmak istemesi
Acı çektirmeyi seviyorda olabilir
Çocukluk travmaları
Gibi gibi18 Yorumla- 1 yıl
Ataerkil toplum kadını ezik görmek acı çektirmeyi sevme bunları marifet sayma o kadar doğru ki ✔⭐💓
- 1 yıl
Bu toplumu bana sor güzelim))
- 1 yıl
🦋🦋
- 1 yıl
Sorarım şekerim hep gel ") güzel görüşlere ihtiyaç var 💕
- 1 yıl
Deme deme utanırım..🦋
- 1 yıl
Hakkedene hak verilir burada :))
- 1 yıl
Bilmukabele 🙏🏻🦋
- 1 yıl
🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBazen insanların özgürlükleri kısıtlanır bazen de beklediği ilgiyi göremez bazen de yanlış anlaşılmalar yani çeşitli nedenler olabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız olabilir tüm bunlar 🙌
- 1 yıl
Kimse kimseyi üzmesin 😇
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Mutlu etmek için çabalarım, üzeceksem buda kıskançlık için olur , kavuşamamak olur.
19 Yorumla- 1 yıl
Kıskançlık senin için hangi boyutta? Kavuşamamak ne hissettirir?
- 1 yıl
Kavuşamsmak hissi kötü özellikle emek verdiğimiz ilişkilerde.
- 1 yıl
Çok iyi yaşadığım bir duygu bu. Yaşamamış olmayı dilerdim , mutlu olmayı isterdim ben de.
- 1 yıl
Yaşattığını Yaşamadan ölmezler zaten 🙌
- 1 yıl
🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDuygusuz, anlayışsız, kaba herifler yapar bunu.
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 🦋
- 1 yıl
😌👌
- 1 yıl
♥
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılerkek karaktersiz olduğu içindir.
15 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi kişileri görünce mutlu oluyorum çünkü objektif olan herkesi severim. Doğru çoğunlukla çünkü kadınlarımız çok üzülüyor ben de görünce kayıtsız kalamıyorum.✔
- 1 yıl
Teşekkür ederim bende aynı şekilde. 🙏☺️
- 1 yıl
Rica ediyorum ben teşekkür ederim kadınlar olarak yanımızda olduğun için. ✌🎗🌺
- 1 yıl
Tabi ki de her zaman ☺️🌸
- 1 yıl
🙏🦋
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılKemikleşmiş anlayışlar çerçevesinde inşa edilmiş bir topluma dönüştürüldük.
Kadının, kızın her daim ceza hak ettiği, terbiye edilmesi gerektiği, kontrol kıskacı altında olmasına inanıldığı ama tüm bunlardan muaf bir eril düzeni var.
Çok çok küçük bir azınlığı saymazsak, geriye kalan ezici çoğunluk aslında ne istediğini, neden istediğini bilmiyor.
Bu bilinçsizlik ile de ilişkilerde mutlu olmak ve mutlu kılmak varken, mutsuzluğu yaşam felsefesi haline getirdik.
Bir erkek bir kadını neden üzer?
Çünkü, gerçekten de ne istediğini bilmiyor ve çoğu şey de ona yetmiyor. İşte bu yüzden.12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle hepsi doğru✔
- 1 yıl
Maalesef öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden bir erkeğin bir kadını mutlu etmek zorunda olduğunu düşünüyorsun?
Bence mutluluk, kişilere endekslenmeyecek kadar özel bir durum yani benim mutlu olmam üzerinde en büyük payın bana ait olması gerekmez mi!
Aksi halde gerçek manada mutluluğu yakalayabilir miyim?
Evet, değer vermek, sevmek, sevilmek, bunlar tabi ki ruhumuzu okşar bize sevinç katar ama mutluluk başkalarının tekeline sabitlenmişse sıkıntı büyüktür...
Ayrıca kendini mutlu etmeyi beceremeyen insanların bizi mutlu etmesini beklemek
Ölüden ne istemeye benzer bilirsin 😀
15 Yorumla- 1 yıl
Mutlu etmiyorsa mutsuz da etmeye hakkı yok atsın kendini o zaman niye varlar 😄
- 1 yıl
Nereye atsın ne istiyorsun ölek mi😄
- 1 yıl
Ölün bea 😄şaka yaşayın ama üzmeyin kimseyi de ✌😀
- 1 yıl
Ben oturdum çayımı yudumluyorum bir yandanda oyun oynuyorum, yenilenler üzülüyor onlar sayılmazsa üzdüğüm yok 😄
- 1 yıl
O zaman ne mutlu sana ✌🙌
Bana göre bir erkek, bir kadını genellikle kendini anlamadığı veya dinlemediği için üzer. Belki farkında olmadan yaptığı davranışlar ya da söyledikleriyle incitir; bazen ufak bir dikkatsizlik bile kadının kendini değersiz hissetmesine yol açabilir. Bir erkeğin, kadının duygularına gerçekten önem vermemesi, sadece kendi doğrularını veya ihtiyaçlarını öne çıkarması da yine ilişkiyi zorlayıp, kırgınlıkların olmasına yol açar. Bazen de beklentilerin, isteklerin ya da düşüncelerin net ifade edilmemesi yanlış anlaşılmalara sebep olur. Özetle, bana göre en büyük sorun empati eksikliğidir. Biraz daha dikkat, biraz daha duyarlılık olsa çoğu kırgınlık önlenebilir aslında
15 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin çoğu çok düşünmeden konuşuyor mesela kırıcı. Hani bazen bir söz fiziksel şiddetten daha ağır.
- 1 yıl
Aslında onu sadece erkekler değil çoğu insan yapıyor
- 1 yıl
Evet düşünmeden konuşan çok maalesef.
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
- 1 yıl
Ben de öylesini dilerim. 🎗
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu konu kitap olacak, konferans verilecek kadar uzun ama kısaca fikirlerimi paylaşayım.
Erkekler kadınları 3 farklı sosyolojik olgu nedeni ile üzer.
1- Irksal :Erkek egemen toplum olmak, tarihini iyi bilmemek.
2- Dinsel; Dinini iyi bilmemek, yanlış yorumlamak, şekilcilik.
3- Empati ve değer yoksunluğu: Annem, kız kardeşim ve kızım var. Her üçü de Allah' ın bana lütfu.
Benim tercih etmediğim halde tabii bir şekilde hayatımda olan 3 mukaddes varlık.
Ben anneme, kız kardeşime ve kızıma yapılmasını istemediğim hiç bir hareketi veya sözü başkasının annesine, kız kardeşine veya kızına yapmam. Aklı, namusu, vicdanı , düzgün bir karakteri olan hiç kimse yapmamalı. Yapanlar empati yoksunu ve yukarda saydığım değerler yoksunu oluyorlar işte.
Bunlar erkeklerin kadınlara kötü davranıp üzmelerinin ekseri nedenlerdir.
Bunlar yoksa geriye tek bir şey kalıyor.
Doğuştan değil davranıştan insan olmadıkları, adam olmadıkları.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir yorum teşekkürler 🙌🌟 yeryüzünde yaşayana merhamet göstermeyene gökyüzünde yaşayan da merhamet etmez. 🎗 Sizin de kız kardeşleriniz, anneleriniz var o kadar haklı ki..
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim, eyvallah.
- 1 yıl
Rica ederım
Bir erkek öküzse, sığırsa, domuzsa her halükarda mutlaka üzer işte 😬
Onun dışında bir çok sebebi de var bunun. Mesela birbirlerine zıt karakterde olabilirler, bu duruma karşı erkek daha fazla tahammülsüz ve anlayışsız olabilir. Veya psikolojisi bozuksa ona yansıtır, üzer. Veya bencil karakterli bir erkektir üzer. Veya empati yoksunu, anlayışsız, düşüncesiz bir erkektir üzer..22 Yorumla- 1 yıl
Şöyle bir şey düşünüyorum Eda, seven çareler arar, sevmeyen ise bahaneler. 💓
Sevmiyordur, duygusal olarak olgunlaşmamıştır ya da hayatındaki kadının neye üzülüp üzülmeyeceğini bilemeyecek kadar onu az biliyordur ya da kadın bunu net bir şekilde dile getirmemiştir. O kadını bir seçenek olarak görüyor ve kaybetmekten korkmuyordur ya da o kadın, kaybetmekten korkmayacağı kadar fedakarlık edip kendi değerinin farkında değildir gibi gibi...
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yorum teşekkürler. ✌🎗♥
1 yılErkeğin ataerkil zihniyle kadın üzerinde hakimiyet kurma çabaları eskilerde kaldı artık.
Esas alınması gereken sevgiyi ve saygıyı bir yana bırakıp, birbirleri üzerinde çeşitli ayak oyunlarıyla kendi ego ve eksikliklerini gidermeye çalışan saçma sapan bir ilişki yumağı halini aldı ilişkiler.
Oysa en yalın haliyle sevip sayacaktık hepsi bu.
18 Yorumla- 1 yıl
Şu ego ve narsisizm yok olsa keşke sevgi ler, bu iki kavram yüzünden rengini kaybetti. Yalın haliyle sevmek lüks oldu artık.
- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Benim mesela şu an gerçek sevgiye inancım sarsıldı. 🙌
- 1 yıl
Şu an mı sarsıldı
- 1 yıl
Şu aylarda diyelim
- 1 yıl
Fikrini değiştirecek insanlarla tanışman dileğiyle
- 1 yıl
Korkuyorum artık inşallah. 🎗
- 1 yıl
İnşallah
Bir erkek bir kadını sürekli eleştiren tarafsa şubu diye darlıyorsa sürekli ben diyorsa kadını anlamayıp ben böyleyim diyorsa ki işine geliyorsa bir çok kadının çok duydugu sözdür sürekli Üstünlük çabası varsa at çöpe gitsin zaten bazıları kendilerini vaz geçilmez sanıyor kadın sadece verdigi emeğe giden zamana düzeltmek için uğraşmalarına ağlar bir çok sebeb var
13 Yorumla- 1 yıl
Hepsi doğru ✔
- 1 yıl
Rica ediyorum lafı olmaz. 🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılEşini her zaman mutlu etmeye çalışan erkeklerin kadınlar tarafından daima hor görüldüğünü, ilişkide şımartılarak egosu okşanan kadınların, erkeklerin mutlu etmek için çabaladığı kadınların zamanla erkeği aşağıladığını, erkeği köleleştirmeye ve erkek üzerinde hakimiyet kurmaya çalıştığını, ona olan ilgisini ve saygısını kaybettiğini bilmeden sormuşsun...
16 Yorumla- 1 yıl
Peki neden bunu kadınlar daha çok yaşıyor bütün erkekler çok masumsa neden bu kadar mutsuz kadın çoğunlukta. Sizin dediğiniz azınlık bir kitle benim dediğim daha revaçta maalesef..
- 1 yıl
Mutlu olmayı kadınlar hak ediyor da, erkekler etmiyor mu? Ya da, eşini mutlu etmek sadece erkek cinsinin görevi mi?
- 1 yıl
Erkekler de hak ediyor ancak kadınlar çoğunlukta kitle olarak demek istediğim bu neden üzdükleri..
- 1 yıl
Bütün erkeklerin masum olduğunu asla iddia etmiyorum. Bütün mesele, cinsiyet ayrımı yapmaksızın, her bireyin, kendisinin mutlu olması için çabalayan insanın kıymetini bilmesinde yatıyor... Yüksek egolu, narsisist bireyler, mutlu edilmenin çevrelerindeki bireylerin görevi olduğunu düşünürler, bununla beslenirler ve ne yapsanız yetmez onlar için. Hep daha fazlasını isterler, beklerler.
- 1 yıl
Çok doğru ✔
- 1 yıl
Teşekkürleeerrr
Bunun en basit cevabı önemsemediği ve yeterince değer vermediği için üzer sanırım..
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle katılıyorum 🙌
Gizli Üye(30-35)1 yılŞöyle bir gerçek var: ben naif yaklaşan biriyim, dengeli yaklaşan biriyimdir insanlara genel olarak aldığım değer kadar değer veririm.
Ama bizim toplumumuzda kadınları memnun etmek zordur, kadınlara iyi ve centilmen davrandığımiz zaman ezik oluruz gözlerinde.
Dolayısıyla bütün kadınlarda da g. tu başı ayrı oynayan erkeğe karşı bir arzu vardır. O erkeği benimserler. Aşk hayatında iyi erkeğin değeri sıfırdır.
17 Yorumla- 1 yıl
Kendi adıma konuşuyorum ince erkek benim için öndedir. Kaba dengesiz erkekleri sevmem.
Cevap sahibi1 yılHer kadın aynı şeyi söyler, son sözü duygular söyler. O yüzden derler ya kadının dediğine değil yaptığına bak diye çok doğrudur
- 1 yıl
Dediğiyle yaptığı örtüşen de var ama 😀
Cevap sahibi1 yılİyi gizliyordur, her kadının kalbi sürekli değişir birgün ona birgün başkasına aşık olur
- 1 yıl
O halde ben de erkek daldan dala konar diyeyim. Bunu kabul eder misin hayır kadın da etmez ✌
Cevap sahibi1 yılKadının dünyası karmakarışıktır, dolayısıyla kadına güvenmemek gerekir. Erkek daha düzdür, kadına hiçbir konuda güvenilmez
- 1 yıl
Ben böyle düşünmüyorum..
1 yılhırs ego kıskançlık duygularını kontrol edmedikleri ve kendileri duygusal anlamda ifade edemedikleri icin oldugunu düsunuyorum yerlesmis kalıplar da etkili tabi, erkek adam yapar eder gibisinde
126 Yorumla- 1 yıl
Daha çok hırs ve egoyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ve erkek kadını üzerken eline ne geçer ki?
- 1 yıl
anladiğım kadariyla erkekler kadının sevgisinden eminse üzuyor diger turlu kaybetmemek icin herseyi yapiyolar el ustunde tutuyolar
- 1 yıl
Ulaştığının nankörü olmak..
- 1 yıl
aynen oyle
- 1 yıl
Erkekler için yeni bir sürüm yaratılsa keşke çok üzen sevgiye ulaşamasa.
- 1 yıl
ahaha keske.. degersizlik hissinden beslenen insanlar varken bu biraz zor yani genelde sanslı olur o tipler duygusz oldukları icin iliskilerde rahatlar üzecekleri kisileri özenle secip bulurlar, her zaman mesafe sınırların net olmasından yanayım kırmızı cizgiler koymak sart
- 1 yıl
Evet aynen öyle ✌🙌🌺
- 1 yıl
dimii🌸❤
- 1 yıl
Her iki tarafta empati olsa çözülecekte tüm problem insanlık önyargılı. 🎗♥
- 1 yıl
dogru empati onemli de iste düşunmek sevmek iste her yurege nasip olmuyor guzel sevebilmek marifet erkekler cogu anlamz bundan
- 1 yıl
Bazı erkekler gerçekler çok üzüyor ve farkında olmamaları bile acı..
- 1 yıl
Gerçekten *
- 1 yıl
empati yetenekleri kadınlarınkine gore düşük konulara daha yuzeysel bakıyorlar bu yuzden direkt soylemek gerekir ona ragmen uzmeye devam ediyorsa artık bilincli yapilmis olur yoksa seven adam telafi eder gönül alır oyle olmali
- 1 yıl
Gönül almayı bilmek hataları telafi etmek çok önemli.
- 1 yıl
kesinlikle gönul almayı bilmeyene gönul emanet edilmez👌
- 1 yıl
Kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez✌
Akımlandık 💓 - 1 yıl
🙌🌸💝💖
- 1 yıl
günaydın tatlım 💓💓🌺✌
- 1 yıl
günaydınn balım nasılsın😄❤💖
- 1 yıl
İyiyim ama kahve yapsak çikolata olsa daha iyi olur 😄 sen beybis💓🥳
- 1 yıl
ben de kahvaltı yapacam sonra turk kahvesi ve ders❣😋🤓
- 1 yıl
Ben de yapayım kahve içicem ardından ders kısmı şu an muallak. Ben şehir değişikliği yapacağım. 💓♥🌺🙂
- 1 yıl
afiyet olsun 💝 sehir degisikligi mi neden 😄
- 1 yıl
İşsel mevzular 😀sana da güzellik 💓♥
- 1 yıl
hayırlısıyla en guzeli olur inşaallah🌸🌱
- 1 yıl
İnşallah 🙂🥳🦋🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılBence de. Mutlu etmek varken neden üzüyorlar? Bilerek yapıldığını düşünmüyorum ama çok bariz durumlar haricinde. Mesela yalan söyler aldatır bunların bilerek yapıldığı çok bariz
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Bu tarz erkekler dengim olamaz zaten. 🎗
1 yılŞimdi sadece bir erkek bir kadını neden üzer diye bir yaklaşım sergilersek bu yanlış olur. Bir kadının da bir erkeği üzdüğü ikili ilişkiler var...
13 Yorumla- 1 yıl
Var da ben erkek neden üzüyor onu soruyorum?
- 1 yıl
İkili ilişkilerde bir taraf diğer tarafı neden üzer diye algılayarak cevap veriyorum;
Birincisi sosyal medya, bu sitede bile örneğini görüyorsundur; herkes kendini kral/kraliçe sanıyor, herkeste bir gurur, herkes işine gelirse modunda... vs.
İkincisi...
Üçüncüsü... diye devam ederdim de şimdi bana roman yazdırma gece gece : )) - 1 yıl
Ego ve narsisizm kısaca.
1 yılÇünkü erkeklerde kalp yok ki🤷♀️ olsa üzerler miydi biz naif narin kadınları✨️ konuşmayı iletişim kurmayı bilmiyorlar daha. Anca öfke sinir vur kır bitti.
16 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın azınlığı bilmem iyiler vardır tek tük. Ancak çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum katılıyorum kaskatılaşmış bir kalp.
- 1 yıl
❤️🤷♀️
- 1 yıl
♥ aşılır inşallah. ✌
- 1 yıl
Amin diyelim ✨️
- 1 yıl
Amin, İnşallah dine imana gelirler bir gün😀
- 1 yıl
Ahahaha sanmam bakalım 😄
Gerçekten değer veren bi adam üzmez üzemez diye düşünüyorum. Eğer gözünü bile kırpmadan o kadını üzüyosa yeterince önemsemediği anlamına gelir.
12 Yorumla- 1 yıl
aynen 🎀
1 yılÇünkü biz kadınlar fazlasıyla fedakar varliklariz. Sevdiğimiz adama gözümüz kapalı güveniyoruz. Malefiz in kanatlarınıda sevdiği adam kesmemis miydi
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef, Herkes öldürür sevdiğini, ama herkes öldü diye ölmez. 🙌
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eğer o erkek kötü birisi ise her ilişki kurduğu kadını üzer zaten, ve o kadın da sonrasında yaptığı hatayı anlar ama çoktan zaman geçmiştir bile
17 Yorumla- 1 yıl
O kadar doğru ki ✔ Bunu eski ilişkimden bsğımsız olarak söylüyorum. Bu yıl içinde bir kadını seks objesi olarak gördüğünü itiraf eden kişilere rastladım. O üyenin özelde konuştuğu kadınlara çok acıdım..
- 1 yıl
Ben kendi adıma konuşuyorum alakam yok uzak biriyim. Diğer kadınları bilemem o açıdan. Bir de önyargılı insanları sevmiyorum yani sen kimsin ki herkesi aynı kefeye koyuyorsun çok mu büyüksün sen ben olayını duyuyorum derim içimden böyleleri için.
- 1 yıl
Atomu parçalamaktan zor önyargıları yıkmak enistein bu konuda çok haklı 🙂
- 1 yıl
🥳🙌🦋
1 yılE*depsiz kadından, Merhametsiz erkekten uzak duracaksın. ötesini bilmem
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru ✅ katılıyorum.
Gizli Üye(36-45)1 yılkimseyi üzmek istemem ama herkesi mutlu etmeye de çalışmam. ilişkilerde yeterince kibar olmayan ve sevmeyen üzer. kadın ya da erkek olması farketmez
114 Yorumla- 1 yıl
Bile bile kıran kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Kıracağını düşünmeden konuşan
Cevap sahibi1 yılkabalaşacağım lütfen kusura bakmayın: bildiğin öküz diyorum ben onlara ve fincancı dükkanını kırıp döken öküzden uzaklaştığım gibi uzaklaşırım. hiç işim olmaz. belli yaşa gelmiş insan olmayı becerememiş biri için canımı da sıkmaya gerek yok zamanımı da harcaya gerek yok
- 1 yıl
Ben bu takım insanlar da gördüm marifet sayan. Haklısınız. Katılıyorum ben.
Cevap sahibi1 yıledebiyatçılar zarif olmalı zaten:)
- 1 yıl
Ben zarifim ve kendimi törpüledim baya. İnşallah herkes ehline denk gelsin🎗
Cevap sahibi1 yılfarkındayım hocam, zarifsiniz.. duanız da çok güzel
- 1 yıl
Teşekkürler güzel dua ederim dualar kulun en güzel yakarışı. 🌟🥳
Cevap sahibi1 yılbir edebiyatçı olarak sevdim sizi:)) (yani edebiyatçı olan benim)
- 1 yıl
Aaa , siz de mi edebiyat? Edebiyatçılar da var bir incelik edepten türemiş zaten. 🙂✌
Cevap sahibi1 yılaynen:)) nazik bir ruh, engin bir gönül nerede olsa farkını belli eder.
- 1 yıl
Teşekkürler. Siz de öylesiniz konuşma tarzınızdan belli. Sevindim meslektaşımı görünce
Cevap sahibi1 yılbilmukabele... madem sevindik karşılaşmaktan sizi takip ediyorum öyleyse:)
- 1 yıl
Teşekkürler takip için ✌⭐
Cevap sahibi1 yılrica:)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kadınları üzmez, kadınlar kendilerini üzecek erkekleri seçerler.
11 Yorumla- 1 yıl
O halde bazı erkekler üzüyor yani son cümleye dayanarak. Erkekler kadınları üzmez diyemeyiz mantık yürütürsek. Seçim konusuna gelirsek orada hemfikiriz. Kadınlar bazen yanlış seçimler yapabiliyor.
Üzmeyin üzülmeyin ne gerek var ki.. yaşayın bu hayatı.
15 Yorumla- 1 yıl
Ben zaten üzmeyi istemem kasıtlı.🙌üzülmemeye kayıtsız kalamıyoruz kadınlar olarak.
- 1 yıl
Şebnem ferah' ın deli kızım uyan şarkısı zihnimde çalıyor şu dakika. Haklı yorum. 🎗
- 1 yıl
Evet bu bakımdan çok sevdiğim bir şarkı. Ben de anısı da var. 🌟
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılGenelde ya kıskançlıktan ya kompleksten, görüyorum ki kadroyu tam toplayamamışsın 😃
19 Yorumla- 1 yıl
Yorum yazan kadroyu mu 😀
- 1 yıl
Evet 😃
- 1 yıl
Geç paylaştım ondan. Yoksa gelirlerdi 😀
- 1 yıl
Bence de 😄
- 1 yıl
Yarına kadar çoğalır gün doğmadan neler oluyor 😀
- 1 yıl
Benimkilerde çoğalmıyor ama sayı sabit kalıyor 😄
- 1 yıl
Senin nazarının alametleri bunlar 😀
- 1 yıl
Aşkolsun sana nazarım olmaz 😃
- 1 yıl
Belli bu topraksız araziye döndüm yorumda bu kadar az etkileşim neden allahım soru da güzel ne yapsın bu bihterr kulun 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılKadın ya hak ediyordur ya da erkeğin ciddi sorunları vardır.
18 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum. 🙌
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum katıldığın için
- 1 yıl
Lafı olmaz, rica ediyorum. 🙌
- 1 yıl
sevindim :)
- 1 yıl
İkinci dediğine katıldım 🙂✌
- 1 yıl
Öyle olsun bakalım 😅
- 1 yıl
Öyle öyle 😂😂😂
- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBu zamana kadar aksine hep mutlu etmeye çalışan taraf oldum, ancak bir o kadar da kıymetim bilinmedi. Eee, kıymet bilmeyene yol vererek kendi yoluma bakmaya devam ederim ve gerekirse tek tabanca takılırım.
10 Yorumla
1 yılHer ilişkide öyle olmuyor maalesef.. Tam tersi durumlar da görülmüştür..
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette çoğunluk böyle olduğu için merak edip sordum. ✌🦋
kim kimi fazla üzüyorsa az seven taraftır... alttan alıp taraf çok sevdiği için hep üzülür
25 Yorumla- 1 yıl
Evet çünkü seven üzme ihtimalini bile göze alıyor. O halde ben pek sevilmedim bunlara dayanarak. 🎗
- 1 yıl
Goethe der ki :"hayat kalbi hassas insanlar için birer cehennemdir " Ben de mesela iyi biri olduğum için hayatta üzüldüğüm anlar da olabiliyor.
- 1 yıl
Dışardan görünüş yanıltır önemli olan tutarlılıktır. 🥳
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Duygusuz ve anlayışsız olduğu icin
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru✔
1 yılem. bvesil olduğu için
11 Yorumla- 1 yıl
katılıyorum 🎈
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çünkü ona gram değer vermemiştir
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle güzel objektif yorum için teşekkürler. 🙌
1 yılBi kadın erkegi üzmez mi?
14 Yorumla- 1 yıl
Kötüyse üzer. Erkekte de öyle.
- 1 yıl
Bizden degil dimi öyleleri
- 1 yıl
Öyle bir şey telafuz etmedim üzen erkekler için açtım üzerinize alınacak durum yok zaten siz üzmediyseniz🙌
- 1 yıl
Püküüü
Değer vermemek Kıymet bilmemek ve nankörlük
14 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru ✅ şu yazılar neden çıkıyor yorumlarda hep random gibi
- 1 yıl
Galiba çok rastladım 🙌
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üzülen taraf olmamak için.
11 Yorumla- 1 yıl
Üzülmemek için mi üzerler yani 👀
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor veya saygısı yoksa üzer
113 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Sevgi ve saygı her insana nasip olmaz. Mesela şu soruyu sordum diye inceden inceye laf sokmaya gelen çok oldu. Yani bir soruya saygınız yoksa gelmeyin.
- 1 yıl
Saygısı olmayan biri zaten sevemez, ne kendini nede çevresinde var olanı
- 1 yıl
O kadar doğru ki kendini sevmeyen kimseyi sevmez.
- 1 yıl
😊😊
- 1 yıl
Bir söz var ya biri sizi sürekli eleştirir kızarsa bu onunla ilgili sizinle değil. Onun gibi. :)
- 1 yıl
Aynen, haset saldırı sebebidir.
- 1 yıl
Hiç sormayın özellikle şu soruma üç kötü saldırı geldi.
- 1 yıl
Baya baya hayranlarınız var demek
- 1 yıl
En kötü pp leri bırakıyorum buna rağmen böyleler kıskançlık çok.
- 1 yıl
Kıskanç olan kişi sadece nefret duyar, varlık yeter ona.
- 1 yıl
Maalesef.
- 1 yıl
Ben bu duruma seviniyorum, ateşlerine odun atmak gibi 🤣
- 1 yıl
Haklısınız öyle olmak gerekli. ✌
1 yılbence herkes aynı değildir ya
12 Yorumla- 1 yıl
Elbette değildir. Çoğunluk maalesef böylesi. Azınlıktaki kişilere saygı duyuyorum. ✌
- 1 yıl
🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kadın uzulmemelidir
11 Yorumla- 1 yıl
Üzmezseler üzülmezler kadınlar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılNankörlük başka şey azizem
11 Yorumla- 1 yıl
Galiba öyle canım ulaştığı kişinin nankörü ulaşamadığının delisi oluyorlsr. ✌💓
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
1 yılÖyle gerekmiştir belki
124 Yorumla- 1 yıl
Bence bunun mantıklı açiklaması olamaz.
- 1 yıl
Kimse üzülmesin
- 1 yıl
İnşallah. 🙏⭐
- 1 yıl
Fenoluk hayırlı olsun:)
- 1 yıl
Aynı zamanda moderatör de oldum teşekkürler:)
- 1 yıl
Kuyruğunu düzeltelim:)
- 1 yıl
O ne ya ne kuyruğu bkşşş
- 1 yıl
Öyle derler bizim buralarda🤦🏻♂️
- 1 yıl
İlk kez duyuyorum desem 👀
- 1 yıl
Bizim buralardan değilsindir😀
- 1 yıl
Diyarbakırlıyım ben burada hiç duymadım hlşşşş
- 1 yıl
Öğrenmiş oldun gerekeni yaparsın artık😅
- 1 yıl
Ayyy yaparız 😀
- 1 yıl
Peki 😀
- 1 yıl
Kuyruk diyince hocamın kuyruklu gelinliğini anımsadım bir an yerlere kadar iniyordu. Kraliçeler gibi hkll
- 1 yıl
Hocan kim senin 😀
- 1 yıl
matematik hocamdı kimse bilmez😀
- 1 yıl
Matematikçiyse vardır bi bildiği zeki olurlar sorgulamamak lazım 😀
- 1 yıl
Çok güzel bir kadındı aynı zamanda. Dersi de süper anlatırdı severim🦋
- 1 yıl
Ne güzel bizim matematikçi de ayık girmezdi derse😀
- 1 yıl
Ayyy çok kötü ya 😀
- 1 yıl
Alt yapım çok iyi o yüzden 😅
- 1 yıl
Vallahi işten atılır insan 😀
- 1 yıl
Bu arada kaynamış gitmiş 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek ise üzmez
11 Yorumla- 1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSevmediği için.
21 Yorumla- 1 yıl
Şu ikili ilişkilerde en saçma bulduğum konulardan biri, sevmiyorsanız ayrılın yani mecbur musunuz insanları üzmeye. Bu paylaşımı da sırf gözlemlerim dolayısıyla açtım.
Bir kadın bir erkeği neden üzer?
11 Yorumla- 1 yıl
Üzen kadınlar yanıtlasın ben hiç üzmedim. ✌
1 yılSeverler üzmeyi
11 Yorumla- 1 yıl
Üzenlerin üzüldüğü günleri dört gözle bekliyorum 👀
1 yılDeğişir yaşanmişliğa göre kişiliklere göre
11 Yorumla- 1 yıl
Dinamikler değişir doğru ✔
1 yılİstediğini alamadığı için
17 Yorumla- 1 yıl
Hangi konuda bir istek bu? O önemli
- 1 yıl
Her konuda
- 1 yıl
Alıp verme dengesi önemli.
- 1 yıl
Mutlu olmanın kaynağı vermekmiş. Öyle diyorlar 😃
- 1 yıl
Değer anlamında dedim başka türlü alınmasın
- 1 yıl
Farketmez her türlüyü kapsar.
- 1 yıl
Anladım..
1 yılOkuzlugunden
13 Yorumla- 1 yıl
Bence de tüm üzenler kaba.
- 1 yıl
Ondan dedim ya öküz diye :)
- 1 yıl
Evet farkındayım ben öyle kullanmak istemediğim için kaba yazmayı tercih ettim hkşşş
Gizli Üye(25-29)1 yılA*ın oğlu olduğu için üzer kank
00 YorumlaBunun tersi de olıyor minnak ama onu ne etcez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılŞerefsizdir üzer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne