Tamam demiyorum ki ponçik olalım. Ama azcık huzurlu, egosuz olalım ya. Hayatta en özendiğim kadınlar, gelinlerin tatlı telaşında kocişinin karısı diye başlık açanlar. Biz neden öyle olamıyoruz?
Ayıcık seven kızla ayıcık alan erkeğin birleştiği bir ilişki yakalamak neden çok zor?
Yatagin bazasi ayicik, kuzucuk, kopekcik, dinazorcuk falan filan bir suru pelusla dolu. Koyacak yerim de yok atamadim da dokuntu oldu. Brn model araba severim. Sagolsun son sevgililer gunu hediyeme bir tane 1957 buick eklemis. İna sevindim. Neyse gecen onu manikure goturdum. Pazartesi gunuydu sanirim. Manikur yaptirirken sekilden sekile girdi. Siz kadinlar ne kadar aciya dayaniklisiniz, sen hep yaptiriyorsun demi bunu dedi. Onun disinda duygusal olarak da benim tanidigim kadinlar adamlardan cok daha gucluler. Ben alirim sevgilime ayicik, sarilsin yatsin.
Iliski kuracagimiz kisileri biz seceriz, bir baskasi degil. Kurduğumuz iliskinin kalitesi kendimizle kurdugumuz iliskiyi yansitir aslinda. Kimi hakettiginizi dusunuyorsaniz, aradiginiz kiside buna benzer davranislarda bulunacak turde bir insan olacagi muhakkak. Aksi takdirde hep birbirine benzer iliski kurarsiniz ve bir kisir döngünün icinde olursunuz. Sonra da kendinizi haketmediginiz iliskilerin icinde bulup "ben bunu haketmiyorum" dersiniz. Kendinizi tanir ve severseniz secimleriniz daha saglikli olur. Yani ayicigi bulmak cok zor degil :)
Aynen ama gel görelim ki bir. türlü olmuyor, umarım ki olur yoksam üzerinden yıllar geçince keşke söyle yapsaydım keşke böyle diyoruz. şahsen ben zamanın da çok dedim ve artık demiyorum ney istersem o an genelde yapmaya çalışıyorum tabi görl friendim bu durumdan şikayetçi olmamasını çok isterdim gel gör ki herkes bizi izliyor ona göre :-) :-)
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
79
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayat tarzı ve düşünceleri seninkiyle aynı olan tarzı seninkiyle aynı olan biriyle birlikte olmalısın ki uyuşma durumu olsun.. Ben mesela bu ayıcık durumunu vs yaşadım daha doğrusu ayıcık çiçek be bileyim minik hediyeler ve ilgi alakayı çok seven biriyim, erkek arkadaşım ise öyle değildi. Ona çok saçma geliyordu bunlar aptalca buluyordu hatta ve sürekli kavga ediyorduk. En son ilgisizliğine dayanamadım ve ayrıldım. Arkadaşım olan bir diğer kız ise çok odundu hiç sevmezdi öyle şeyleri ve erkek arkadaşı çok duygusal bir çocuktu her gün çiçek alırdı ilgiye boğardı. Kız en son beni bunaltıyor çok üstüme düşüyor diyip ayrıldı. Yani isteyene denk gelmez o duygusal alakalı erkek.. Değerini kıymetini bilmeyen insana denk gelir..
-Detaydan hiçbir şey anlamadım:) -Soru başlığına cevabım ise:Ayıcık seven kız duygusal, narindir, çoğu zaman kararsızdır, ilgiye açtır ve onu çekip çevirecek bir adama ihtiyaç duyar. İlişkide baskın olabilecek, çekip çevirecek erkek güçlüdür. Güçlü erkek o gücü elde etmek için zor aşamalardan geçmiştir. Bu da onu sertleştirmiştir. Kızın istediği ayıcık ona "Kuzu can derdinde, kasap et derdinde."sözünü hatırlatır. -Gecen bol olsun.-
Benim de en üzüldüğün kadın tipi. Şeytana pabucunu ters giydirecek kadar kafası çalışan bir çok işi bir arada yapabilecek kadar organize düşünebilen ve hareket edebilen acıya zorluğa çok daha fazla göğüs gerebilen bir varlığın içindeki cevherleri "kocişinin hatunu" olarak örtmesine anlam veremiyorum
eğer huzurlu ve egosuz bir ilişki yaşamak istiyorsan bence önemli olan ayıcık değil samimiyet. her insan hayatının aşkını çabuk bulmak ister , eğer sende böyle olmak istiyorsan bunun için bir anı yaratmalısın. Yani demek istediğim biriyle tanışmak için ortam oluştur, zaten o seni bulur...
Ayıcık seven kadınlar ki çoğu kadın sever,, bu durumda erkeğin kendisi varken oyuncak almasının mantığı yok, siz kadınlar nerede ayı var gidip ona aşık oluyorsunuz zaten, sonra da gelip biz kibar insanlardan akıl danışıyorsunuz, ne haliniz varsa görün, beter olun hepiniz :D
aşkı 1.90 boyunda baklavali karın kasli 3 gen vucutlu kol kasli yesil gozlu sari sacli esmer tenli bir erkekte ararsaniz ilişkide peçete görevi gördügünüz bir iliski yasarsiniz tamam 2 taraftada hata var ama öncelik sizde kizlar siz iyi adamlara yuz vermiyorsunuz iyk bune diyip geciyorsunuz o da bir baska kizi uzuyor olay bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sorun türk erkeklerinde erkek egolari ayi almaya müsait degil, sonra erkekliklerine laf gelir. bide simdiki genclerin beklentisinde, yok söyle olsun böyle olsun, elindekiyle mutlu olmuyo kimse.
nisanlim yabanci ve biz tamda böyleyiz, herseyden önce ask ve mutluluk. egomuz falan yok, askimizi öldürmek istemiyoruz sonucta.
Yanlış insan seçimi. Hem erkekler hem de kadınlar karşılarına çıkan her kişiyi "doğru kişi" zannedip ruh eşi olmadığını bile bile ilişki sürdürüyor. İnsan ruh eşini bulduktan sonra ayıcık da alır balinacık da alır
gösterişe ne gerek var. öyle başlık açmasa kocasının karısı olduğunu bilmiyor mu millet. göze sokmak neden asıl ben bunu anlamıyorum. ayıcığa para vermesin kocam mümkünse. vermesin yani vermemeli. bana oyuncak almasın.
Sevinçten havalara uçuran durumdur yıllarca sarılıp uyursun ona ona ne zaman kızacak olsan odanda ayıcığı görürsün kızamazsın çok tatlıdır işte öyle 😊🐻
Vakti geldiğinde boyumdan büyük ayıyı çöpün önüne koydum. Eve çıktım, çöp hemen önümde. Maksimum 60sn. Ayı direk kaçırıldı =) - Yani hevesin güzel ama ederi yok =)
Kendisini kocişinin tatlı karısı olarak tanımlayan kadınları vasıfsız buluyorum. Başka bir tanımlama yok mudur yahu? Bir kadın salt kocişinin tatlı karısı mıdır?
Allah'ta seni böyle sınıyor Şükürmü ediyor isyanmı ediyor diye Bu dünyanın bide diğer dünyası var Önemli olan diğer taraf Bu tarafta ne kadar şükrederseniz diğer tarafta on mislisini görüceksiniz inşallah
benim kız arkadasim var maşallah ayı gibi sevgiliis ayni hediye etmiş biz güzel olduğumuz halde bize ayı hediye eden yok sevgilimiz kiymetimizi bile bilmiyo
hayat ayıcıktan ibaret değildir önemli olan gerisini getirebilmek koskoca bir ilişkiyi ayı üzerinden yakalamaya çalısmak birazcık zor. Ayıcık alıyor diye erkeğin o aradaki dengeyi yakalaması her zaman beklenemez
Nerde bu ayıcıkla mutlu olan hatunlar, ben reel hayatta hiç denk gelmedim ya. Benim hayatıma aldıklarımın hediye olarak istedikleri hep 5 taş, ev, araba. Bu ayıcık isteyenler sosyal medyadan çıkamıyorlar bir türlü.
Olgunlaşmamış insanların yaptığı şeyler olarak görebilirsin. Ama dediğim kimi herkes keyfine göre. Bize yadırgamak değil saygı duymak düşer. Hem daha bunlar bir şey değil daha neler görcez.
Sorunun güzelliğine bak 🤗 insan ne kadar sert olursa olsun sevdiği zaman ponçik birine dönüşmeli bence. Çünkü o kalbine en yakın hissettiğin kişi 😍 insan kıymaya kıyamıyor
En İyi Cevaplar