#nirhammm 🔴🔴🔴🔴

Bu kaçan kovalanır olayını bazı kadınlar cidden çok yanlış anlıyorlar. Yani tamam adamın her istediğini yapma ama unutma ki erkeklerin de sevgiye ilgiye ihtiyacı var.
Sürekli kaçmak erkeği kaçırır bir yerden sonra.
Taktik şu 1 adım ileri 1 adım geri hep geri geri olmaz.
Bende birini seviyorum ama çok nadir konuşabiliyoruz çünkü oda müsait değil hep ve ben onu sevmeme rağmen aşık olmama rağmen ister istemez içten içe kızıyorum kırılıyorum soğuyorum lütfen kimse kimsenin duygularıyla oynamasın oynayanın da duygularıyla oynanır inşallah
Bama müsait olmayan başkasına müsaittir. Erkektir, aşık olur. Olmamalıdır.
Gördüğü yoksa zor aşık olur.
Teşekkürler
Cevap
68Cevap
Okurken ruhum daraldı, Allah uzak etsin böyle ilişkiyi.
Böyle ilişkimi olur!!! Bunu yapanın niyeti karşındaki kişiyi kendinden soğutmak yani söyleyemiyor ,, sorsan hep dolu hiç boş günü yok ama sana öyle başkalarıyla sohbet halindedir seni aradan çıkarmıştır…
Bu davranışı çok aptalca buluyorum. Biz erkeklerde iletişim çok direkt ve şeffaf olur. Yani meşgulüm dediğimizde gerçekten meşgulüzdür. Ve birisi bize meşgul olduğunu söylerse onu o sırada rahatsız etmeyiz. Daha sonra iletişim kurmayı deneriz fakat her seferinde aynı şekil bir tepki alırsak bunun uzaklaştırmak için yapılan bir eylem olduğunu düşünürüz, ve iletişimimizi kısıtlandırırız. Mantıklı olarak seven kişi zaten sevse ilgi göstereceğini ve meşgul olsa bile bir şekilde zaman yaratabileceğini düşünüp. Bu davranışı gösteren kişiyi kendi haline bırakırız.
😂😂 sadece erkekler değil kadınlar da olamaz sanırım.. Bu yazışma gerçekse adam çok sabırlı davranmış ahsha ben olsam küfür ederdim sanırım ikinci müsait değilim faslından sonra Keyifli geceler..
Değer vermek birazda vakit ayırmaktan geçiyor, kendisine saygısı olan kimse sürekli (dönemsel ise tahammül edilebilir hep ise sıkıntı) müsait olmayıp meşgul olanla vakit kaybetmemeli.
insanların çoğunluğu genel olarak artık böyle yaşıyor garip bir şekilde de dünya kadar şey istiyor istek ve eylem arasındaki anlaşmazlığı kendi bile çözemiyor sonuç olarak böyle şeyler yaşanıyor
Bu nasıl muhabbet gerçekten regl oldum başım dönüyor diyorsun ara bu ne böyle ben böyle tip birini doğrudan engellerim insan bir geçmiş olsun der sapık gibi ara ara ara
Bu ne ya herife bak hiç bıkmıyorda. Biri bi kere bana müsait değilim desin bi daha hiç yazmam aramam o yazana veya arayana kadar
Açıkçası böyle diyen bir kadın genelde başka biriyle flörtleşiyor buna çok denk geldim. O yüzden o kadının yedek listesinden çıkarım direk.
Sürekli emir kipiyle "ara" diye yazan öküze zaten müsait olmayın...
Bence alışmış kısa kesiyor emir kipiyle alakali degil fjdndnd
Ben olsam 3 Eylül'de yol vermiştim. Adam 7 Eylül'e kadar sabretmiş.
Sıkar bir noktadan sonra. Sanki atomu parçalıyor mübarek. Uğraşmam.
Hayır sürekli bütün zamanımızı onlara ayıralım istiyorlar
😂😂😂😂
Askindan geberir hatta
Tekmeyi vurur yaa bunalir bir sure sonra
Hahahhahshshd detaya ne güldüm ya :D bence soğur yani
Hash konuşma mükemmel yalnız, bu kadarı zorlama artık bence
Bilhassa sürekli müsait değilim diyen kadının üstüne gidiyorlar bunu bilim adamları bulmuş değil
Olmaz olamaz ya da olur ama bu kişisine göre değişir ama ben olamam
neden bu kadar sürekli müsait değil erkek olsam şüpheye düşerdim
neye gore musait degil. ornegin dusa giricem ya da yemek yiyorum. bu kadar basit.
neden pes etmiş görseldeki arkadas aslında baya bir istikrarlıymıştı
Erkekte ne kadar yüzsüz yahu. İstemiyor konuşmak işte, salıver.
bu kadın bu erkeği beğenmiyor bırakmaya soğutmaya çalışıyor yoksa güzel bir cevap verirdi. kendi yerime koydum onu
Şahsen ben bu konuya çok üzülüyorum denizciyim ben Türkiye'ye gelmişim telefon çekiyor ilk fırsatta onu arıyorum sesini duyup mutlu olacağım ama o telefonu meşgule atmayı tercih ediyor ne diyeyim şimdi
Bu ne yaaa ara ara diyen bi erkek ve sürekli müsait değilim diyen bi kız bunlar ilişki içinde mi şimdi😂
"Ara"
Biri bunu bana dese çok pişman olur. "Arayabilir miyim?" ya da "müsait olduğunda konuşalım mı?" denilmeli. Çok sinirlendim
hayir olamaz biraz karekteri varsa ikinci defa müsait degilim yazdigi an bidaha ona yazmaz bence🤔 iliski ilgi karsilikli olur yoksa dünya güzeli olsa umrunda olmaz...
Aşırı irrite edici bir durum, beni buz gibi yapar. Böyle bir durumla karşılaşmak asla istemem
ya bunları yazacak biri o dk silerim.
bu ne ya üstten aşağıya değer vermemek akıyor resmen.
Geçiştiriyor diye düşünebilirim ama reglse de bekleriz yani eşek değiliz öküz hiç değiliz
Omurgasız bir kadin ve karaktersiz bir erkek örneği
güldüüüü vallahi güldü demek ki verecek☺️ kalbini 💫
Yok cok itici bence elbet on saniye de olsa sesini duymak zor olmamali
2 veya 3 te de aynı cevabı yazarsa direkt engellerim sokakta görünce bile selam vermem o derece.
Yani 72 saatte bir yazarsa da ne ara flörtleşme olacak tanışma vs vs aşık olacağını sanmam.
Ben en fazla iki kez sorarım..
3. ye gerek duymam..
#Vesselam
Bu durumda benimle konuşmak istemediği hissine kapılabilirim sanırım.
Seven kız her durumda yazar muhtemel istemiyor derim daha da yazmam.
Ben bırakırım
kimsenin oyuncağı da değilim ikinci planı da
Bu nasıl muhabbet böyle. Uğraşmam böyle bi kadınla. Azimliymiş arkadaş.
Sürekli müsait olmayan bir kadını sevmem. Gitsin başka biriyle gönül eğlendirsin derim
Sürekli müsait değilim yazan kadına bir daha yazmam erkeklik gururum Var
Burda erkeğin s. iktir git dediği yere geçebilir miyiz direk?
Empati yap simdi ayni durum sana olsa napardin diye
Görseldeki gibiyse hayır 😃
ya da musait olsanızda yazmamanız artık umrumda degıl ısıme geliyor tam tersine 1 degil 10 kişi ıle ciddi ıliski yurutuyorum ama Şu an 4
Ben dirwk keserim iletişimi bir müsait değil iki müsait değil ğçüncüyü sormam
Bu ne ya kusucam🤮 cumhurbaşkanı mısın aw
Ahahahaha 😂😂koptum bu diyaloga yalniz
sinir edici ve itici.. soğuma sebebi
Bence erkeği soğutan bir şey bu.
Severse de bir süreden sonra soğur.
Beni sıkar ama seven vardır belki
Şahsen ben direkt uzaklaşırım. Uğraşamam
Asla olmam yol veririm
olabilir niye olmasın
Yani ben müsait olan birini bulurdum bu ne böyle.
Bu ne böyle umursamıyor hiç
😂😂😂 ara ara ara 😂😂😂
Olabilir diyorum ve yaşadım, sorun olmuyordu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?