Burç etkileri dediğimiz şey sadece istatistik bilimi.
İstatistiklere uymayın, burcunuzla alakalı olduğunu sandığınız çoğu şey sizde yoktur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burç etkileri dediğimiz şey sadece istatistik bilimi.
İstatistiklere uymayın, burcunuzla alakalı olduğunu sandığınız çoğu şey sizde yoktur.
Şu siko sikko hani böyle bu ay para gelecek a**** koyayım işini artacak açlık kalacak aşık olacaksın bunlar palavra da ama hani şu mizaç olayını biraz katılıyorum onun biraz hani doğruluk payı olabilir
Mizaç üzerinde de yoktur dostum. Kız düşürmeye yarayan sikko bilgi yığını sadece
Etkisi var ama şöyle var hani mevsimsel geçiş olarak var hani çok etkili değil ama hani o kışın depresif yaz neşeli hali olarak yoksa ben yine yıldız'dan bahsetmiyorum
Şahsen beni sadece dolunay etkiliyor, gerisi cukumun kılında
İdeal erkek duruşu
Biraz var ya, arka planda bi şeyler.
Biz öyle olduğunu sandığımız için var onlar. Yıllar sonra doğum tarihinin teknik olarak yanlış olduğunu öğrenince ne olacak?😄
Benim için de oğlak kadını ile anlaşamaz derler her yerde. Sevgilim, flörtlerim ve şimdi de karım hep oğlak olduklarını söylediler. Bence onlar da bilmiyor 😄
Kedi misin sen ahaha
Yeni soru sor ki sana ulasayim
Cevap
1Cevap
Satürnün halkası eğilmiş aman bugün eski sevgilim beni zkicek, abi böyle bir şey olabilir mi awq AŞLDSAKİŞFDASFADF
İnanç
Bu bir inanç evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?