Terazi burcu kadınlari hakkında düşünceleriniz nelerdir

Terazi burcu kadınlari hakkında düşünceleriniz nelerdir

Burçların insan üzerindeki etkilerine oldukça inanırım ama sadece burca odaklanmamak gerekli kişiye özel Doğum haritası daha önemli.
Terazi burcu kadınları: Yüksek libidoya sahip, sahiplenici ve kıskanç, nahif, estetiğe ve güzelliğe önem veren, sanatı seven, dengeli bazen dengesiz, bakıma çok önem veren, entellektüel, her zaman nazik ve gerçekçi olması dikkat çekici bir özelliğidir. Ayrıca kolayca uyum sağlayabilen bir yapısı vardır. Sosyal, hırslı ve sevgi dolu insanlardır. Aşık oldukları kişiye bağlıdırlar. Terazi burcu kadını, sadece hassas ruhlu ve ince düşünceli değildir; çok da takıntılıdır.
Terazi Burcu Kadını ve Cinsellik
Yatak odasında zevk almaya ve vermeye odaklıdır ve yeni şeyler denemekten hoşlanır. Terazi kadını, aşkın, cinselliğin ve güzelliğin gezegeni olan Venüs tarafından yönetildiği için yatakta mükemmel bir partnerdir. Sabırlıdır ve partnerinin vücudunu keşfetmekten zevk alır.
Terazi burcu kadını olumsuz yönleri:
Sabırsız ve bir o kadar da rahatına düşkündür. Canları sıkkınsa bulundukları ortamdaki huzuru bozmaya çalışırlar. Duygu ve mantık dengesi içerisinde mantıktan yana ağır basan Teraziler bazı zamanlarda tamamen mantıksız bir tutum sergileyebilir.
Çok doğru
Pek inanmıyorum aslında ama tek bir burç ile iyi anlaşamıyorum o da ikizler
Öylemi bende akrep burcuyla pek anlaşamam.
Doğrudur
Teşekkürler 😊
Cevap
14Cevap
Hayır ben inanmıyorum tabi ki de sadece eğlence amaçlı burçları takip ederim o kadar.
Evet inanırım. Ama bütün odağı burçlara çevirmeyi de yanlış buluyorum
Haklısın evet her hafta ne olacak diye bakmak bisey olacak gibi beklemek bı zaman sonra takıntı oluyor
Burçlarin genel özelliklerinin etkisine inanırım. Öyle haftalık burç yorumu falan onlar safsata
haksizliga ve adaletsizlige dayanamazlar, guzel sanatlara yatkındırlar, guzel ve zarif seylere ilgi duyarlar sevilmeyide sevmeyide iyi bilirler
Burçların insanların karakterleri üzerinde etkisi olduğuna inanırım evet ama birini burcuna göre yargılamayı doğru bulmuyorum.
Hayır hiç inanmam. Burcumun anlattığı kisi ile ben yarıyariya uyumsuz.
gerçek değil sonu inanırım ile biten her şey
Burçlara inanmıyorum karakteri sadece burç belirlemez.
Terazi açık yürekli açık sözlü insanlardan kolay etkilenir manipüle edilir. Kendiyle olmayı çok sever ama uzaktan bir gözün onu izlemesini ister.
Pek inanmıyorum, ama özellikleri taşınırım. Inanmadigim nokta günlük yorumlar şu bu olacak diye okurum ama öyle inanmam ya da beklentiye gormem
Bende teraziyim, baya dengesizimz ne dersin iki terazi bir arada olur mu?
Çok fazla inanmıyorum
Burçlara hiç inanmam
İnanmam etmem
İnanmam , sevmem
İnanmıyorum.
İnanmıyorum.
Hayır saçmaKjjff
Nadiren
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?