Bana çok komik geliyo. burada burçlarla ilgili saçma sapan sorular goruyorum, bı sormak istedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
anne karnından 30 saniye arayla doğan aynı cinsiyetteki insanların bile doğaları ve karakterleri bambaşka olurken 18 nisanda dünyanın farklı noktalarında doğan kadın/erkeğin benzer karakter yapılarına veya yıldız hareketlerinin onların hayatına olumlu ya da olmuz etkileyeceğine inanmak biraz canım lakin nedense Kasım ayında doğan insanlarla hep iyi anlaşıyorum. bu burç muhabbetine inanan insanlar kendi burçları hakkında bir şeyler okuyup kendileri de buna inanmaya başladıkları vakit sanki istemsizce maniple oluyorlar. bir insan büyüye inanıyorsa büyü vardır, cine/periye inanıyorsa veya hayaletlere bu doğaüstü olaylar vardır. ama inanmıyorsa yoktur. mesela bir adam/kadın fanatik futbol taraftarı olsun. mesela fanatik galatasarylı. bu insanın tuttuğu takım yenildimi veya tuttuğu takım derbi maçında yenildi mi bamkaşka ruh haline bürünüyor. veya kazandımı bir mutluluk geliyor. lakin futbolla ilgilenmeyen bir insan o akşam maçtan bile habersizse hayatında olumlu ve olumsuz bir değişiklik olmuyor. bu da demek oluyor ki hayatta nelere anlam yülüyorsan, nelerin peşinden gidiyorsan seni olumlu veya olumsuz etkiler. kısaca olay kişide bitiyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ay@Hulinagua Mesela
Fiziksel anlamda “her şey” bir frekansa sahiptir.
Çünkü madde enerjidir ve enerji dalga özelliği taşır. (Frekans = saniyedeki titreşim sayısı)
Her nesne kendi doğal frekansında titreşir (rezonans). Her gezegenin de kütlesine göre “varoluş titreşimi” vardır. Kuantum düzeyde her madde titreşir. Dünya’nın frekansı = 7.83 Hz (Schumann rezonansı) insan beyninin alfa dalgaları ile aynı aralıkta! Gezegenlerin yörüngeleri, konumları, kesişimleri farklı rezonanslar açığa çıkarabilir. Bu da bizim gibi küçük yaşam formlarını etkileyebilir. Örnek
Güneş’teki jeomanyetik patlamalar (CME) -
Manyetik fırtınalar -
Melatonin baskılanması -
Uyku bozukluğu, stres, kalp ritmi değişimi -
Bilimsel olarak kanıtlandı (NASA, ESA çalışmaları).
Burçların insanların karakteristik özelliklerini belirleme olayına gelirsek. Elbette ilk bakışta saçma görünebilir. Ancak bu bilgi bizlere boşluktan düşmedi. Astroloji kadim bir gözlem arşividir. Binlerce yıl boyunca insan davranışları gökyüzü pozisyonları karşılaştırıldı. İstatistiksel korelasyonlar oluştu. Bu yüzden burçlar kesin kural değil, eğilimdir.
Ayrıca dünyanın presesyon döngüsü vardır. “Gökyüzü kayar” MÖ 2000’de Güneş 21 Mart’ta Koç takımyıldızında doğardı. Bugün (2025) 21 Mart’ta Güneş Balık takımyıldızında doğar.
Yani takımyıldızlar 1 burç kaydı. Her 2160 yılda 1 burç geriye gider.
Mesela ben koç burcuyum. örnek Koç Lider, cesur, sabırsız. Koç burcunun özelliklerini gerçekten taşıyorum. Ancak benim başka özelliklerimde var. Ay burcum, yükselenim, haritamın bütünü de var. (Hiçbir burç %100 belirleyici değil.) Yani illa o özellikleri taşımak zorunda değilim. Ama yine de bu olmadığı veya değişmediğim anlamına gelmiyor. O yüzden burçlarında insanlar üzerinde etkileri gerçekten gözle görülebilir ama teyit etmekte fayda vardır. Yani birisi sevmediğin bir burçtur. Gidipte bu şu deyip onu gözden çıkarmak yanlıştır. Kimseyi tanımadan yargılamamak lazım.221 Yorumla
Oğlak7 ay@monderose sende oku
Oğlak7 ay@Qasanovaa sende oku :)
Oğlak7 ay@intikam_vakti sen de :D
Oğlak7 ay@lluvisitons sen de
Oğlak7 ayİnsanlara buna inanıyor diye cahil demeniz gerçekten çok trajikomik çünkü siz araştırmayıp temel bilginizin bile olmadığı bir konu da onları yargılıyorsunuz bu çok utanç verici umarım bir daha bilmediğiniz konularda yorum yapmazsınız. (astroloji konusuna inanan insanlara cahil diyenler üstüne alınabilir.)
Terazi7 aygozlemin cok guzel ve bilgi icin tesekkur ederim, emin olmadigim icin biraz arastirdim ve burclara inanmak sirke giriyor sonucunu gordum, onceki yorumda dinime gore dogruluk yapi var demistim ama o bellek sikintisindan kaynakli olmus sanirim, o sozu nazar icin duymustum ama beynim bir anda burc diye hatirlamis sacma bir yorum olmus, kaynagin var ve inanman guzel bir sey sacma bulmamdan rahatsiz olduysan ozur dilerim, ama sirk oldugu icin ben inanmayi reddediyorum
Oğlak7 ay@Qasanovaa Herkesin kafası fiziğe astronomiye basmıyor. O yüzden anlamamanızı doğal karşılıyorum.
Oğlak7 ay@monderose Hayır saçma bulabilirsiniz herkesin kendi görüşü ama ileride bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek olsa bile hala insanların ilgi alanına girebileceğine inanmıyorum. Sonuçta bu konuda bilgi birikimi edinmek şart. Şirk konusuna gelirsek tamamen yanlış. Astroloji şirke girmez çünkü sen inandığın tanrıya ortak koşmuyorsun. Sadece elindeki bilgileri kullanarak teorik bir yaklaşımı göz önünde bulunduruyosun. Şirke girmesi için çok çok başka şeyler yapman lazım ben imamhatipte okudum hiçbir hocam astrolojiye şirk demedi. 😂
Oğlak7 ay@Qasanovaa Söylediklerimin üstüne alındıysan kusura bakma. İnanmak zorunda değilsin. Araştırmak zorunda değilsin. Bilmek zorunda değilsin. O yüzden bu konularda yorum yapıp fikrini beyan etmek zorunda da değilsin. Değil mi?
Koç7 ayokudum hala aşırı saçma
Terazi7 ay@Qasanovaa inandigi seyi savunabilir, bana cahil deseydin bende savunurdum kavga ediyormus gibi davranmana gerek yok ki abla, adam zorlamiyor zaten seni sadece bilgi veriyor
Oğlak7 ay@monderose şimdi şöyle bir durum var. Kuranda şirke giren durumlar vardır elbette. Ancak o astroloji ile çok bağdaştırılmaz. Çünkü bazı ayetlerde de Allah dilediğine gaybı bildirir yazar. Bu resulu olur veya sevdiği bir kulu olur ve hatta gayrimüslim bile olabilir. Önemli olan Allahın insanlara vermek istediği mesajı ulaştırmaktır. Ayrıca astroloji daha çok gaybı değil geçmişi inceler. Geçmişin tekrar edebileceğini vurgular. Astroloji uzmanları gelecekteki olayları geçmişe bakarak yorumlar. Yani mesela geçmişte büyük bir savaş oldu. Savaş başlamadan önceki gezegen konumu bilinir. Ve gelecekte aynı gökyüzü olursa bu olabilir anlamına gelir ve söylerler. Kesin %100 olacaktır demezler. O yüzden bu konuda şirktir demek yanlış ona bakarsan şarkılar müzik ailetleri televizyon vs her şey şirk haram oluyor. Böyle hayat mı yaşanır? 😂
Yay7 ay@monderose ben kimseye cahil demedim ne alaka? Kavga eder gibi davranan da brn değilim kendisi. Ustune vazife olmayan konularda etiket atıp beni yeriyor suclusu ben mi oldum?
Oğlak7 ay@Qasanovaa Sadece sana astrolojinin sandığın gibi bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. Ancak anlamaya çalışmadın hatta çabalamadın. Çünkü isteksizsin. Çünkü ilgi alanın değil. Onun için bu konularla vaktini harcama demek istedim. İnan diye zorlamıyorum. Herkesin kendi tercihi.
Oğlak7 ay@Qasanovaa tamam iyi günler dilerim 🙏
Terazi7 aytanriya ortak kosmuyorum" demissin ama Allahin yalnizca kendisine ait olan bir ozelligi, mesela gelecegi bilmek ya da kaderi belirlemek, bir baska seye atfetmek de sirk kapsaminda oluyor. 'Allah diledigine gaybi bildirir' demissin ama bu da yanlis anlasilmis bir nokta. Kuran acik sekilde soyluyor
'Gaybi Allahtan baska kimse bilmez' (Neml Suresi, 65)
'O, gaybi bilendir; gaybini razi oldugu bir peygamberden baskasina aciklamaz.' (Cin Suresi, 26-27)
Yani gayrimuslim ya da siradan bir insan asla bu bilgiyi bilemez. Astroloji 'gayb degil, gecmisi inceler' demissin ama 'bu ay Venus suradaysa su burclarin ask hayati boyle olacak' demek yine de gelecege dair bir yorum oluyor, bu da gayb alanina girdigi icin sirk kapsaminda sayiliyor. Muzik ve televizyonu ornek vermissin ama burada da mantik hatasi var cunku din dunyadaki her seyi yasaklamaz. Astroloji dogrudan iman ve kader inanciyla baglantili, muzik gibi seyler ise imani zedelemez, sadece kullanimina gore helal veya haram olabilir. dinimizde belki ayni degildir ama bu sirk sayiliyor, ustelik %100 guvenle burclara gore hayatini sekillendiren onlarca insan var, tapmiyor olsa bile bu hali tapiyor konumuna getiriyor
7 ayÇok saçma buluyorum.. İnanmak istemek olqu başı inananlar için ararsan okursan elbt birşeyler bulursun ama koşullar ve yaşayış herşeyi değiştirir.. O yüzden bana oldukça saçma geliyor
. Karşıma geçip ciddi ciddi anlatanlar dinliyorum.. Ama bir masal gibi :))
00 Yorumla
evet inanıyorum çünkü örneğini çok gördüm keza kendimde koç burcunun sözlük karşılığı olacak bir tipim.
kanka cahili olduğumuz konuları yargılamayı bırakmadıkça bizim insanımızdan bi halt olmaz
37 Yorumla
Balık7 ayEn güzel yorum
Yay7 aykoç burcuna yaraşır bi yorum. tebriks
Balık7 ayKoç değilim ama sondaki cümle mükemmeldi😀👏
Yay7 ay@Pembistann sana demedim ki. cevap yazan koç burcu elemana dedim. ben koç değilim
Soran6 ayCahil olduğun konularda yorum yapma ozaman.
Soran6 ayEvet. Sert yorum yapmissin üzgünüm. Polemik 5yapmayacagim uzatmorum daha fazla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Hey Hulinagua! 😊 Şimdi şöyle düşün, burçlar aslında gökyüzünün bize bıraktığı bir enerji dili gibi. Herkesin hayat yolu farklı ama yıldızlar ve gezegenler bu yolda bir rehber olabilir. Ama tabii, inanıp inanmamak tamamen senin hissinle ilgili.
Eğer şu an kendi burcuna ilgili bir şey sorsaydın, belki daha net bir ışık tutabilirdim! ✨ Ama kendine göre komik bulsan da bu enerji dili bazı insanlara güven veriyor, onlara yol haritası olabiliyor. Hayatını daha anlamlı kılmak için bir araç gibi düşünebilirsin. 🌙10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
32Cevap
dinime gore dogruluk payi varmis ama inanmak sacma geliyor, belki insanlar etkilesim almak icin surekli para gelicek vs gibi konustugu icindir ama yine supheliyim
113 Yorumla
Soran7 ayDine göre derken, kaynak?
Soran7 ayHaha peki 😂
Oğlak7 ayGerçekten bu konuyu araştıran ve içinde olan birisiysen burçların belli başlı etkileri olduğunu görebilirsin.
Soran7 ay@Siriusemre mesela?
Yengeç7 ay@hulinagua mizaçtan bahsediyor her insanın kendine özgü mizacı vardır ateş hava su toprak gibi. Bunlara göre beslenme tarzı ve karakterlerimiz oluyor mizaç da kaymada olabiliyor bı dönem aşırı ilgili idim bu ara bıraktım. Araştırırsanız daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz
Soran7 ay@Mercanhatun mlyonlarca insanın genel karakteristik özellikleri 12ye daraltılmış bir bakış açısı Samimi gelmiyor. cunku ayırt edici ozellikler yok
Yengeç7 aySizin fikriniz tabiki saygi duyarım ama bu konuda çok araştırmalar yapmıştım bı dönem şu an inanın aklımda hiç biri yok ama bende bazı şeyleri sorgulayarak yargilayarak yaklaşan biriyim ve beni ikna etmişti araştırmalarım.
Soran7 ay@Mercanhatun ilgili olmadığım için araştırma yapmayı gerek görmüyorum ama burçlara göre insan özellikleri belirlenmesi fikri çok komik geliyor.
Samimi ve seviyeli yorumların için tesekkurler
Yengeç7 ayAsıl ben teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum
Soran7 ay@Mercanhatun iyi akşamlar. Senin gibi kullanıcı sayısı artmalı KS de 👏👏
Yengeç7 ayTekrar teşekkürler 😊
Soran7 ay@Mercanhatun rica ederim
Astroloji & Burçlar konusunda 937 cevap paylaştı. Ya 12 tane burç var. Dünyada milyonlarca insan var. 12 tip karakter olması mümkün değil. Sadece güneş burcu zaten net bilgi vermez, genel haritaya bakmak lazım. Astroloji sadece 12 burcu kapsamıyor çok geniş bir yelpaze
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum en saf burcundan olan bile bambaşka bir insan çıkabiliyor
11 Yorumla
Soran7 ayEee yani olacağı o
7 ayhayır, yok tabii ki🤦🏻♀️🤦🏻♀️
dünyada 10 milyar insan var, burçlara böldüğünde 1 milyara yakin insanı aynı karakterde, ayni özelliklerde olması saçma bence😁🤣
21 Yorumla
7 ayAile, yetiştirilme tarzı ve kültür daha etkili insan kişiliği üzerinde ama şahsen burçlara da inanıyorum
10 Yorumla
7 ayBurçlar gerçeği %100 yansıtmaz belki %40 oranında yansıtabilir. Onlar da genelgeçer şeyler oluyor zaten
10 Yorumla
7 ayHayır, burçlara inanmıyorum. Özelliklerine, uyumlarına veya başka diğer şeylerine de inanmıyorum çünkü saçma geliyor.
10 YorumlaHayir sacma buluyorum inanan insanlar da gozumde düşüyor
10 Yorumla
7 ayEtkisi yok
Astroloji kullanmasını bilene çok faydalı10 YorumlaHiç bir zaman bir burça inanırken bulmadım kendimi...
10 Yorumla
7 ayBana da çok komik geliyor burçlar muskalar, zayıf akla mantığa psikolojiye sahip olan insanların inandığı şeyler diye yorumluyorum o tür şeyleri
00 Yorumla
7 ayEvet, bazı burçlara sahip insanlar o burcun özelliğini benimsiyor buna şahitim. Mesela aslan olanlar daha egoist ve yönetici ruhlu oluyor. Etki tepki meselesi.
00 YorumlaBazı saçmalıklar hariç inanırım
Yok bu ay merkur ayi koc burçları için dönüm noktası falan gibi çok sacmalik dönüyor00 Yorumla
7 ayBen inanırım çok fazla olmasa da
29 Yorumla
Soran7 ayNasıl inanıyorsun yaab😂
Boğa7 ayBence karakterleri etkiliyo ben görürüm yani kendimde burcumun karakterini hahshs
Soran7 aySenin burç ne ve gördüğün özellik ne
Boğa7 ayBurcum Akrep
Boğa7 ayGördüğüm özellikleri söylemesem de olur hshshs
Soran7 ayKulağıma soyle
Boğa7 ayYaklaş
Soran7 ayYaklastim
Soran7 ayÖzelden yaz ozaman
7 ayİnanırım yılan burcuyum
21 Yorumla
Soran7 aySenden korkulur ozaman. Yeni burç icat ettiğine gore
İnsan ancak kendisi hayatına etki edebilir. Zayıf insanlar beklentiler içinde olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aybende inanmazdim kızlarla ciktim analiz etim sakamaka cidden var
misal bir sevgilim balikti surekli duygusal ağlamakli bir insandi
biri akrepti ben ondan ayrildim kız unutmadi unutmama gibi bir durumlari var
koc burcu bir sevgilim olmustu bir inat ve zorlma vardi anlatamam libiosu alevdi
balik olarak iki sevgilim oldu biri beni cok uzdu ama suanki iyi gibi
00 Yorumla
7 ayboş ver bırak burçlara inansınlar, izlemesi ve dalga geçmesi hoşuma gidiyor
00 YorumlaBilmiyorum ama insanlar ona göre analiz ediyor
11 Yorumla
Soran7 ayCan sıkıntısından muhabbet olsun diye bence
7 ayDuygusallık agrasiflik karaktersizlik titizlik falan evet inanıyorum
00 Yorumlaİnanmak eğlenceli, ama hiç bir geçerliliği yok. Fake bilim olarak geçiyor zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBurçlara inanmıyorum ama arada merak ediyorum venüs ne yapmış 😀
00 Yorumla
7 ayEtkisi var. Sen daha çok gülersin
14 Yorumla
Soran6 ayHala gülüyon bak 17 gün geçmiş 😂
Yengeç6 ayDemiştim zaten daha çok gülersin😄
Soran6 ayGülünecek şeye gülerim ben 😂
Yengeç6 ayBende sana gülerim
7 ayAkrep kadar kindar, koç kadar cesurum.
Burcum ve yukselenim…11 Yorumla
Soran7 ayTartışabilirmiyiz savunan biri çıktı sonunda
Gizli Üye(30-35)7 ayYani olabilir de olmayabilir de
12 Yorumla
Soran7 ayO nasıl yorum. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tukursem sakal gibi olmuş 😂
Cevap sahibi7 ayDoğru tespit
Gizli Üye(36-45)7 ayMutlaka etkisi var diyorlar ama
11 Yorumla
Soran7 ayKızların uydurmasi
Evet inanıyorum
20 Yorumlainsanın doğum haritasına göre hayatını analiz edebilirsin bunları bilsen inanırsın
01 Yorumla
Soran6 ayPazarlama şeydi bunlar
7 ayHayır. İnananlara da ben inanamıyorum
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Hayır pek inanmam öyle şeylere
10 Yorumla
7 ayBurçlara bende inanmıyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.
7 ayBence var biraz
10 Yorumla Burçların karakteristik olarak karşılığı var öyle düşünüyorum
10 Yorumla
7 ayBaşak 🌷 ve mükemmelim haha
10 Yorumla
7 ayİnanıyorum bence etkisi var
10 Yorumla
7 ayEvet inanıyorum saçma değil
10 Yorumla
7 ayBen burclara inanmıyorum
10 Yorumla
7 ayİnanmıyorum bende
21 Yorumla
Soran7 ayBenden bir tane daha
7 ayHayır
13 Yorumla
Soran7 ayİnanmayan sayısı fazlaymias zaten
Yengeç7 ayHepimiz sonuçta insanız ve ben burçların bı bk ifade ettiğini sanmıyorum
Soran7 ay😂😂😂
7 ayhayır saçmalık
11 Yorumla
Soran7 ayBenzer dusunuyoruz
Bu burç olayları bana boş ver boktan geliyor
00 YorumlaPek inandığım şeyler değil.
00 Yorumla
7 ayHayır sadece komik bulurum
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Evet hurafe değil yani
00 Yorumla
7 aySafsata hiç işim olmaz
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burçlara pek inanmam
00 Yorumla
7 ayPsikolojik etkisi var fazla inanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayİnanmam
11 Yorumla
Soran7 ayBende
7 aybu ne bilimsizlik bu ne cehalet der geçerim
20 YorumlaInanmam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySaplantı derecede değil ama etkili tabi ki
01 Yorumla
Soran7 ayNasıl etkili aciklarmisin
7 ayısıme gelırse
10 Yorumla
7 ayİnanırım
10 YorumlaBen inanmıyorum
10 Yorumlaasla inanmam
10 YorumlaOkadar değil.
10 Yorumla
7 ayBurçlara inanmıyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayEvet.
10 Yorumla
7 ayhiç bir etkisi yok
11 Yorumla
Soran7 ayBencede
Belli başlı özellikleri bence net oluyor
01 Yorumla
Soran7 ayYokyaa
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz