Balık burcu olmak çok zor..
Fazla ince düşünceli fazla naif fazla fedakar..
Bu hayat balık burçları için uygun degil
Fazla ince düşünceli fazla naif fazla fedakar..
Bu hayat balık burçları için uygun degil
Şimdi ben buraya bazı özellikleri yazsam; hangi burca ait özellikler olduğunu çıkarabilir misiniz? Hayır.(Daha önce denedim)
Çünkü hiçbir burcun net, belirgin özellikleri yoktur.. İnatçı desem mesela, kimi oğlak der, kimi boğa.. Alçakgönüllü desem bütün burçlar üstüne alır..
Atmasyon, uydurmaca olduğu bile burdan belli.. Buna itimat edenin aklından şüphe duyarım..
Belirgin karakateristik ozellikler den kastim.. hicmi yok
Ne dinde ne bilimde yeri yok..
Ayın dogum saatine etkisi yokmu dunya uzerindeki etkisi toprak uzerindeki etkisi
Elbette yok.. Ayın dünya üzerinde etkisi var o da maksimum 1 ay sürer.. İnsan üzerinde de ruhsal etkisi olur ama o da maks. 1 ay sürer..
İnsan karakterine tesiri olmaz..
Mesela katiller, sapıklar, hırsızların burçları ne?
Hangi burç çalmaya daha meyilli? Cevap yok.
Hangi burç kandırmaya meyilli? Cevap yok..
E bunlar karakter değil mi? Ama yook hep iyi karakter özelliklerinden bahsedilir.. Çünkü insanları böyle kandırabilirsiniz..
Ben görmedim ki bir tane magazin gazetelerinde prof gibi burç yorumlayanların bir tane bilimsel çalışma yaptığını..
Bunca yıl olmuş, insanlar uzaya gitmiş ama burçlar hakkında teoriden başka bilimsel hiçbir veri yok. Neden? Çünkü yalan..
Ebced hesabi peki
O başlı başına bir bilim zaten.. Ama magazinsel değil.. Kur'anda ya da hadis-i Seriflere bazı harflere rakamlar verilerek tahminde bulunuluyor..
Bunun için de ciddi bir eğitim alınması gerekir.. Arapça diline hakimiyet gerekir..
Himm peki tesekkur ederim.. yorumunuz icin
Mesela imzadan karakter analizi bile bilimseldir..
Bunun belli metodları var..
Ve bir çok büyük iş adamları, biriyle iş yapacaksa bu karakter analizine başvurur..
Şimdi teknoloji daha da ilerledi ses tonu, mimiklerden bile karakter analizi yapılıyor.
Hangi iş adamı, birinin burcuna göre iş yapmış, ortaklık yapmış?
Rica ederim.
İnanıyorum, ben de bi balık burcu olarak sürekli duygusal olmaktan, dengesiz hallerimden kendim bile bıkıyorum
Anlik ruh hali degisknligi fazla fedakar hep baskalarini dusunmek yoruyo dimi
Of hem de nasıl 😐🤦🏻♀️ artık mantığımı ön planda tutmaya çalışıyorum, onu da yapabilirsem tabi
Onuda yapamiyosun icgudusel olarak yine kendini ikinci plana atthin bi anda bulursun
Cevap
10Cevap
Hayır tabi ki de inanmıyorum hiç bir şekilde
Balık burçları hassas ve kırılgan olur. Ama çok derin bilgiye sahiptirler
Hiç öyle değil ben de balık burcuyum gayet keyfim yerinde
Hayır. İnanıda sevmem. Bir saçmalık ki, ne bilimde ne dinde yeri var, ama inanı çok.
Balik Burçları Yaşamasın
Boğa için hiç uygun değil
Aynen aynen
Hayır inanmam
İnanmam.
Evet inanirim
kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar