Etmeyeni harcarım.
Tüm sıradışılık, mucitlik, yaratıcılık, stratejik zeka bizde. Amerika kurulurken başarı gösterdiği savaş stratejileriyle ses getiren George Washington bile balıktı. Albert Einstein bile balık burcudur. Tüm başarılı şirketleri yöneten CEO'larda balık burçlarının payı yüzdesel olarak daha fazladır aslandan sonra ama aslanların birinciliği hak ederek başardığını düşünmüyorum zor. B.. alıkla veya hak yiyerek yapar onlar yapacaklarını. Kimsenin düşünmediği ayrıntıları düşünürüz, stratejiler çareler tükendiği sanılırken biz yine bir çözüm üretiriz. Buzdağının görünmeyen taraflarını herkesten önce görür söyleriz ama herkes karşı çıkar bize çünkü onlar detayları göremez birçoğu anlık hareket eder, bu yüzden de çekiliriz kabuğumuza uğraşmayız kimseyle sorumluluktan bu yüzden kaçarız. Belki koç ve kova bir tık daha akıllıdır bu anlamda. Yalnızken daha rahat hissederiz. Yay kendini bilge ve akıllı sanır ama genellikle akıl yoktur onlarda anlık ve acele işlerde çalışır onların kafa. Mesela general olabilirler iyi komutanlık yapabilirler ama derin işlerde başarı kaydedemezler, iyi hesap edemezler kapsamlı işlerde olayın nereye gideceğini.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ediyoz Balık burçları gercekten dedigin gibi cok stratejik hareket ediyorlar.
EYvallah dostum. Bunu görebilmişsen ne mutlu. Senin burç ne?
Bunu bilmeyen yoktur bence haklısın
Senin burcun ne ve sende hangi şeyler dikkatini çok çekti balık burçlarında merak ettim.
Ben boğayım. Balik burçları pes etmeyen bir karakterde yani ne olursa olsun. Ve de çoğu sanatsal şeylere merakı var estetik kaygıları olan adamlar oluyor genelde. Biraz duygusal deseler de ben de öyle bir izlenim bırakmadı romantik olduklari doğru.
Evet tespitlerin muazzam. Aslında duygusallık da var fakat farklı bir duygusallık bu. Sanırım bu sanatsal şeyler terazi ile antiscia olmayla da alakalı olabilir. Peki sen bu tespitini balık kadınlarında da yapabiliyor musun yoksa balık erkeğinde mi fark ettin ya da balık kadınları için de aynısını ya da benzerini düşünüyor musun? Erkekle kadın aynı olmaz gerçi ama yine de sorayım dedim. Çünkü bazı başaklardan balık kadınları için negatif şeyler duyarken erkekleri için tam aksi olumlu şeyler duydum.
Balık burçları zekidir de erkekleri değil işte
Seninki ne?
zeki değillerse bu ses getiren erkekler kadın blaık burçlarından mı çıktı, ses getiren siyasilerin bile çogu balıktır, tayyip, ahmet davutoğlu, sinan oğan, ümit özdağ hepsi balık
Kullandıgın o yemek sepetini kurup büyüten ve milyonlarca dolara satan ve bir de üstüne 200 işçisine 28 milyon dolarını karşılıksız dağıtan adam bile balık burcu
Hiçbir açıdan iyi değiller
Niyeymiş. ses getiren siyasilerin çogu bile balık burcudur.
Kullandıgın o yemek sepetini kurup büyüten ve milyonlarca dolara satan adam bile balık burcu