Balık Burcu İnsanlar Aslında Daha Zeki , Nedenini Biliyor muydunuz?

Öncelikle diğer burçlar tarafından hucum yapılmadan nedenini belirteyim..

Balık burcu , diğer burçlar arasında hayalperestlik ve duygusallıklarıyla tanınır. Çok yoğun yaşarlar.
Kimi insanlar boş hayallerinde yaşadığını kimi insanlar salya sümük ağladıklarını söylerler.

Lakin duygusallıkları diğer insanları duygusal açıdan iyi anlamasına , hayal güçleri ilede evreni çok iyi çözebilmelerine, konuyu çok daha iyi bir biçimde öğrenmelerine neden olur.

Albert Einstein , kendisi balık burcu idi. Lakin ona başarısını veren şey , zekasını veren şey tabiki de burcu değildi.

Burçlara inanmayanlarda vardır elbet lakin burçların insanları genel açıdan iyi yorumlayabilmesi , yorumlasada kanıtlanamaması , burçların var ya da yok olmasına olanak sağlamadığından bilim açısından burçlar yanlıştır ya da burçlar doğrudur gibi bir açıklama doğurmuyor. Bu ayrı bir tartışma konusu tabiki , devam edelim,

Albert einstein bir çok sözünde , hayal gücünün önemini anlatmıştır. Mesela bir sözünde,

"Hayalgücü bilgiden daha önemlidir. Çünkü bilgi sınırlıyken hayalgücü tüm dünyayı sarmalar."

Çevrenize bakın, tüm bu buluşlar, cihazlar, ürünler neyle doğdu? Salt zekadan mı? Asla!

Hayal güçleriyle, hepsi Gerçekleşen Hayal ürünü.

Hayalperest insanlar aslında yarı Deha insandır. Sadece güçlerinin farkında değillerdir, Eğer hayalgücünüzü eğitiminize, öğrenmeye yönlendirmeyi başarabilirseniz, sizi devasa bir okyanus bekliyor. Gerisi zekanıza kalmış.. Unutmayın hafıza şampiyonları , hafıza şampiyonluklarını yine hayal güçleriyle hikayeleştirebildikleri için binlerce kelimeyi sırasıyla kısa sürede hafızaya alabilmiştir. Hayal gücü muhteşem bir güçtür.

Hayalperestlere tek önerim şu, Boş hayaller kurmaktan vazgeçin demiyorum lakin Hayalperestliğinizi işinize yönlendirin, formüllere yönlendirin, formüllerin hareketlendiğini , şekillerin şekillendiğini göreceksiniz.

Hayalperestliğin temsilcisi olarak kabul edilen Balık burçları yarı dahisiniz..
Kabul etmiyorum ben daha zekiyim
Evet doğru olabilir
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
update