Karatay'ın bugün dediklerine karşı çıkılsa bile tüm ortaya attığı şeyler mutlaka bir gün doğrulanıyor ve haklılık payı ortaya çıkıyor.
Önemli olan da ezber bozacak şekilde doğruları önceden öngörebilmek zaten. Herkesin söylediği şeyleri bilmek zeka göstergesi değildir.
Delilerin çogunlukta oldugu yerde zaten akıllılar deli olurmuş.
Benzer şekilde Einstein yine balık burcu.
En iyi satranç oyuncusu koç burcu kasparov sanılsa da Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi satranç oyuncusu "Ruy lopez de segura" isimli 11 defa şampiyonluk kazanmış ve bütün ustaların hayranlıkla takip ettiği bir rahiptir ve kendisi balık burcu.
Bu balıklar sessizler ama eylemleri manifest tadında.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burçlara haddinden fazla anlam yüklemek bana çok saçma geliyor.
Bana da inanmayanlar saçma geliyor. doğum haritası denen bir şey var. her burç insanı aynı karakterde olsaydı doğum haritasındaki gezegenler ve evler farklılaşmazdı herkeste birebir aynı karakterler ortaya çıkardı. doğum haritasının etkisini bilmeyen adam haliyle burçlara inanmıyor çünkü yüzeysel bakış açısından öteye gidemiyor..
Bu tarz konularla iç içeyim ve burçlara inanmıyorum demedim fazla anlam yüklemek saçma geliyor dedim. İnsanların karakterini zekasını hareketlerini geleceğini burçlara bağlamak àndavallık
fazla anlam yüklemek saçma geliyor demek inanmıyorum demenin kibarca hali kendini kandırma. Fazla anlam niye yüklemeyelim? kişinin zeka potansiyeli kişinin kendisini geliştirmesiyle açığa çıkar her zaman. Çünkü yeni şeyler öğrendikçe daha da derinlere inersin bilinmeyenleri daha iyi anlamlandırmaya başlarsın yeni şeyleri beyin süzgecinden geçirdikçe potansiyelin ortaya çıkar.
Doğum haritaları bire bir aynı olan iki insandan, biri yan gelip yatıp da diğeri kendini geliştiriyorsa arada uçurum olur tabiki. sonra senin gibiler de çıkıp burçlara fazla anlam yüklemek saçma geliyor demeye başlar.
İnanmıyorum àmınà koyaym oldu mu
terbiyesiz. : ) zaten inanmadıgın baştan belliydi. anlam yüklemek saçma diyip kıvırtmaya ne gerek var? bir de bana çıkışıyorsun "burçlara inanmıyorum demedim ben bu işin içindeyim" diyerek. Madem inanmıyorsan yorum da yapmasaydın. seni ilgilendirmiyor astroloji ne de olsa.
İşin içindeyim zaten en başında dediğim gibi fazla anlam yüklüyorsunuz ben inanıyorum ama abartmaya gerek yok dedim kalkmış inanmıyorsun diyorsun. Laf anlatamıyınca küfür ediyorsun terbiyesiz oluyorsun😂sen önce ne demek istediğimi anla. Burçlara gerçekten fazla anlam yükleyen hayatını ona göre yaşayan herkes àptaldır aksini iddia edende àptaldır. İnanmak demek sokağa çıkarken bile acaba bugün dolunay mı var vs diye düşünmek tanıdığı herkesi burcuna göre yargılamak körü körüne inanmak değildir. Siz abartıya kaçıyorsunuz ve bunu saçma bulan herkes size göre burçalara inanmıyor oluyor.
Kahve ve tarot falı ile ilgileniyorum telepati yapıyorum ve bu konuda internet üzerinden ders veriyorum ama burçlara haddinden fazla anlam yüklemiyorum
onu bunu boş ver de senin güneş, yükselen ve ay burcun ne söyle bakayım
toprak veya hava elementi çıkarsın sen kesin.
genellikle onlardan çıkıyor böyle inkarcılar
Aynen kesin anlıyorsun astrolojiden😂
hadi yiyorsa sallamadan bana güneş yükselen ve ay burcunu söyle : d
O kadar iyi anlıyorsun ya sen tahmin et bakalım. Hoş daha burcumun elementini bilemedin😂
müneccim miyim nasıl bileyim güneş ay burcu ve yükselenini 😂
inatçı oluşun bana burcunun toprak elementi oldgunu düşündürtüyor ama başak değildir. boğa veya oğlak.
eğer bunlar değilse hava elementinden terazi olabilirsin