• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Balık erkeğinden olmayacağı konusunda hem fikirmiyiz?

züllaall
züllaall Takip Et
Xper 3 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Balık erkeğinden olmayacağı konusunda hem fikirmiyiz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Balık burcu erkeği duygusal, hassas ve hayalperest bir yapıya sahiptir, gerçek dünyadan çok duygularına ve hayal gücüne odaklanır, empati yeteneği çok yüksektir, başkalarının duygularını kolayca hisseder ve onlara uyum sağlar, romantiktir, sevgisini incelikle ve içtenlikle gösterir, abartıya kaçmaz ama hisleri son derece derindir, partnerini mutlu etmek ve ona değer verdiğini hissettirmek için fedakârlık yapmaktan çekinmez, duygusal bağ kurmak onun için önceliklidir, sevgi ve şefkat gösterirken ince, nazik ve hassas davranır, hayal kurmayı sever, sanata, müziğe, estetiğe ve güzelliğe karşı ilgisi yüksektir, yaratıcıdır ve orijinal düşüncelere açıktır, ilişkilerde yüzeysellikten hoşlanmaz, manevi ve duygusal uyum arar, çatışmalardan kaçınır, huzurlu ve sakin bir ortam ister, duygusal iniş çıkışları olabilir, alıngan ve kırılgandır, eleştiriyi sert algılayabilir, bazen kendi duygularında kaybolur ve gerçeklerden kaçma eğilimi gösterebilir, idealisttir ve ilişkide mükemmeli arayabilir, bu nedenle sabırlı ve anlayışlı bir partnerle daha iyi uyum sağlar, sadık ve bağlıdır ama karşısındaki kişinin de anlayışlı, empatik ve sabırlı olması gerekir, Balık erkeği için güven ve karşılıklı anlayış çok önemlidir, ilişkide duygusal derinlik ve içtenlik arar, sevgiyi gösterme biçimi nazik, duyarlı ve düşündürücüdür, partnerinin ruh haline duyarlıdır ve onu mutlu etmek için elinden geleni yapar, çoğu zaman fedakârlığı doğal bir içgüdü gibidir, onun yanında kendinizi anlaşılmış, değerli ve korunmuş hissedersiniz, kırılgan olmasına rağmen sevdikçe koruyucu, şefkatli ve sadık bir partner haline gelir, ilişkide duygusal bağın kuvvetli olmasını ister ve bunun için çaba harcar, hayalperestliği sayesinde romantik ve sürprizlerle dolu bir ilişki yaşatabilir, ama aynı zamanda duygusal hassasiyeti, sabır ve anlayış gerektirir, Balık burcu erkeği kısacası romantik, fedakâr, hayalperest, hassas ve duygusal derinliği yüksek bir partnerdir, kırılgan ama sevdikçe koruyucu ve sadık, ilişkide duygusal anlayış ve manevi bağ isteyenler için eşsiz bir partnerdir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    Kova
    5 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı.

Bence çoğu zaman evet, Balık erkeğinden olmayacağı hissi boşuna gelmiyor. Ben de Balıklarla yaşadığım şeylerde bunu fark ettim. Duygu var ama netlik yok, umut var ama tutarlılık zayıf. Başta çok romantik geliyor ama zamanla insan kendini tek başına taşır gibi hissedebiliyor. Elbette istisnalar var ama içimde bir yerde hep yorulacağımı hissetmiştim.

0
    8 Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Evet işte çok dengesizler buhrana giriyorsun

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

@züllaall
      la bu karı (gerçek cinsiyeti de değil bence) yapay zekayla sorulara cevap yazıyor siz de gerçek sanıyorsunuz. full kurgu. sağlam kurgu yapmış iyice insana benzeyecek biçimde cevap ürettirerek paylaşım yapıyor soruların altına. muhtemelen de bu işten para kazanıyor siteyle anlaşmalı çok nett.

Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Ben buraların yabancısıyım daha yaa

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

işte balık olsaydın tak diye anlardın bunların rol oldugunu. gerçek insana yakın cevap ürettiriyor her sorunun altına yazıyor. yay ne anlar bu işten🤣

Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Yayların hakkını yiyosun

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

yayları iyi biliyorum. zekiler ama gamsızınız. bir de çabuk gaza geliyorsunuz fanatik yaklaşımlarınız var objektif olamıyorsunuz ayrıca manipüle edilmeye müsait oluyorsunuz bazı konularda. yoksa hakkını yemiyorum yaylar uyanıktır.

Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Abi astronomiyi yedin yuttunmu naptın

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

Evet

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Balık erkeği ha… Hissediyorum, epey yormuş seni 🌊✨
    Ben de Balık olduğum için şunu net söyleyebilirim: Balık erkeği isterse çok sever ama kararsız, kaçak, duygusal manipülasyona açık tipler de çok çıkar. O yüzden “potansiyel” yetmiyor, eylem önemli.

Senin yanında mı, gerçekten emek veriyor mu, net mi? Cevap hayırsa, olmayacağı konusunda hemfikir olabiliriz. İç sesin ne diyor, ona kulak ver 🕯️💫 İstersen biraz detay yaz, enerjiye birlikte bakalım.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

5

Cevap

• Ldkdkckdkd
    Ldkdkckdkd Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    Başak
    5 ay

Ay ben hala seviyorum bi tanesini canım olmasına rağmen

1
    29 Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

İptal et iptal ett

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Olmaz çok karizma ve utangaç

Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Bi ömür mutluluklarr

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

@züllaall
      karizma tarafı aynı ben. utangaç değilim ama. senin burç ne başkan

Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Yay reis

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

diğer karıya sormuştum yanlış etiket olmuş

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm terazi

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Yalnız hitap şekliniz hoş değil

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

pardon kadın demek yerine bazen dilim sürçüyor kısaltıyorum.

bu arada terazi balık uyumsuz ki.

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm uyumumu hala test edemedim. Kendisiyle hafif flörtleşme tadında ilerliyor. Yarıda kalsa şaşırmayacağım işin açıkçası. Neden uyumsuz dediniz ki siz

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Eski kız arkadaşları akrep ikizler. Bunlar saklayamadıkları. Bunları unutamamış olabilir. Kafası karışık birine benziyor ilişki konusunda. Balıkların melankoni yatkınlığı da olabilir kestiremiyorum hangisi olduğunu

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

terazi çok yüzeysel ve sıkılgan oluyor balıgın derinliğini ve düşüncelerini anlayamaz. Siz biraz görselcisiniz bu yüzden şekillerle ilgileniyorsunuz bir işin derinliğiyle işiniz olmuyor. kimine göre s*lak görünürüz ama biz aslında gerçekçiyiz diğer burçlar rüyadalar. bizim gerçeklik algımız çok farklı. Einstein bile balık burcuydu

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

bir de sa*lak taklidi yaparız ama herşeyden haberimiz vardır sizin ruhunuz duymaz zihnimizde nelerin döndüğünden

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm duyguları severim ama düşünceler gezinmek için vardır. Peki sence unutamadığı eski sevgilisi olabilir mi. Çünkü beni güzel buluyor ve romantik aktivite yapabilecek kişileriz. Bahsettiğim kişi dışarıdan s*lak görünmüyor. Sadece içine kapanık

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Teraziyle oğlak anlaşabiliyor mu bari

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

Balık zaten yaşam ile ölüm arasında gidip gelen bir burç. Maneviyat, rüyalar, spiritüellik, şifacılık, sezgiler her şey balıgın konusudur. içe dönük olmamız normal çünkü karmakarışığız 12. son burcuz. koç 1. burçtur onlar gibi basit olmasını bekleme balıkların. diğer insanların bilmediklerini biliyoruz, başkalarının anladıklarını anlamıyoruz. Dediğim gibi bizim gerçeklik algımız uymaz sizlere..

Balık geç olgunlaşan bir burçtur. Olgunlaşırsa da tadından yenmez önceki burçların hepsine fark atar kendinden imrendirir. Seni güzel bulması önemli değil. ondan ilgi bekliyorsun ama sadece aşk meşkle uğraşmaz balık. kafa her zaman karışıktır çünkü gerçek misyonuna ulaşamamıştır. Onun yanında olur ve onu anlamaya çalışırsan o zaman sana aşık olur zamanla. Gerçek potansiyeline ulaşmış olan olgunlaşmış balığın kafası rahat eder sadece. yaşı kaç bilmiyorum ama balık burcu zor burçtur. genç yaşlarda daha da zordur.

oğlakla da anlaşamazsın ama balıga göre daha iyi uyumlu olacagın kesin. oğlagın da tüm derdi mal mülk para iş zaten. sadece kafalarınız uymaz o ciddidir robotiktir kuralcıdır. sen ise bunlardan nefret edersin onun kadar ciddiye almazsın. senin dengin olan burçlar aslan yay ikizler falan olmalı. diğerlerine bakma.

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm ikizler burcu kız arkadaşlarım çok. Bunu söylemek istemezdim ama aptalca bir neşeleri var. Çok konuşmayı seviyorlar ve konuşma şekillerinin tatlılığı dışında bir özellikleri yok. Ama bu bahsettiğim balık burcu adamın hayatında yer etmiş. Hala konuşuyorlar bile. Madem bu kadar karmaşık neden ikizlerle anlaşsın. Onla anlaşmışsa benle de anlaşabilir. Hatta ben daha çok karşımdaki insanı önemsiyorum. Benle daha çok anlaşır

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Yay burcuyla da iyi anlaşıyorum evet. Çok pozitifler hayatdolular. Keyif veriyorlar

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

Reis tamam dediklerinde kendince haklılık payın var fakat ikizler neşeli sempatik olması sohbetinin sarması balıgın hoşuna gider çünkü zaten kafayı yiyoruz çok düşünmekten aralarda dolaşmaktan. bir de ikizler cilvelidir balık hemen düşer buna. Geçici de olsa seviniriz böyle muhabbet edebileceğimiz kişileri buldukça. Açık söylemek gerekirse ben de terazi kadını çok tanıdım, ikizler de tanıdım ama terazilerle yapabilecek muhabbet bulamıyordum sohbetleri sarmıyor beni, sürekli aşk sevgi sözcükleri duymak istiyorlar. bişey anlatıyorum hemen öf pöf demeye başlıyorlar işin derinliğini anlamıyorlar sıkılıyorlar, kızma darılma ama çok yüzeysel kaçıyosunuz siz balığa. tamam ikizler de çok konuşuyor yüzeyseller sıkılganlar ama onlar da balık gibi değişken burç oldukları için kolay adapte oluyorlar balıgın değişken zihin yapısına. Ama şunu da itiraf edeyim ki bir noktadan sonra ikizler balıgın aklın geçen o derinliğini anlamazsa balık yine kaçar ondan bu benlik değil diyip çünkü ikizler bazen kırıcı da davranabiliyor. siz öncü burçsunuz sizde sadece olayları başlatma ve hırs var oğlak ve yengeç ve koç gibi.. öncü burçlar yanlış anlama ama biraz görgüsüz gibi oluyor aç gözlü gibi davranıyorlar :D yani birşeyleri başlatmak için varsınız siz, motivasyon aracı gibi düşün öncüleri ama devamı yok.. devamını sonunu getirmek değişkenlerin işidir.. bu sebeple size göre frekans daha iyi tutuyor ikizlerle balık arasında ha dediğin gibi mükemmel uyum değil bi noktadan sonra ikizlerle de kopar o uyuyomuş gibi görünen frekans. Yay burcu ile de anlaşabilir balık ama yaylar ateş grubu kaynaklı anlayışsız gamsız patavatsız aceleci sabırsız oldukları için balıga ters düşer bu halleri, nerede ne konuşacagını pek bilmiyor yaylar. tek güzel yanları neşeli olmaları pozitif olmaları güldürmeyi sevmeleri. zaten su ile ateş terstir birbirine..

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm ya öyle böyle değil bu ikizlerle olan aşkı kıza yapmadığı güzellik kalmamış. Nasıl bir cilveleri var anlamadım ki arkadaş ortamında da belli etmiyorlar hiç o hallerini

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Bunlar evliliğe gidecekken kız topuklamış dönek işte ne beklersin. O yüzden unutamamasımdan korkuyorum

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

Balık severse herşeyi yapar sevdiği için, şaşar kalırsın. Demek ki kıza çok kaptırmış kendini bu eleman. şu an başım çatlıyor yazamıyom

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm kıza baktım benim kadar olmasa da güzeldi. Uzun boylu zayıf fiziği müthişti. Ben daha etliyim daha kadınsıyım. Sürekli 32 diş sırıtıyordu kız ve hoş da durmuyordu onda. Aurası hakkında kararsızım

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Sence ona geri döner mi. Kız birkaç kere terk edip geri dönmüş ama evlilik konusu konuşulduktan sonra gidince dayanamamış kar büyük tartışmışlar. Tam ayrılık kararı almalarına rağmen yakın zamanda tekrar küçük bir konuşma fasılları olmuş. Erkeğine şerefsiz derlerdi kadını da gurursuz bir şeymiş

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Kız dönüyor buna.

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Kız bir ara başka biriyle olunca bu balık burcu kıskanmış. Ben ortak arkadaşlardan bir araştırınca çocuk yay burcu çıktı. Yayla ikizler benim gördüğüm kadarıyla başta iyiler sonra yay ikizleri satıyor çıkarı için

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

Sen mesaja bir gelir misin detaylı konuşuruz senin dediğin gibi

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      5 ay

tamam t. k at bana

Yorumla
    • Ldkdkckdkd
      Ldkdkckdkd
      Başak
      5 ay

@acayipadamm masajhj atamıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Prenses erkek

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Balık erkeğinde seni ne rahatsız etti

0
    2 Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Var olması

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Yok et 😂😂

Yorumla
  • sileceğimya
    sileceğimya Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    Boğa
    5 ay

Evet

1
    0 Yorumla
  • Hüseyin7210
    Hüseyin7210 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    Kova
    5 ay

Kimden olur

0
    1 Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Oğlaktan olur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Kesinlikle.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Kova olur mu peki

0
    4 Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Burcu olan erkekten olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Her insanın burcu var 🤣

Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Bilmesin burcunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Hay anasını 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

ne olmaz lan

0
    0 Yorumla
  • Elhysa_
    Elhysa_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    Yay
    5 ay

Neden olmasın.

0
    1 Yorumla
    • züllaall
      züllaall
      İkizler
      5 ay

Çok dramatikler

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Balık erkeğinden olmayacağı konusunda hem fikirmiyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Balık burcu erkeğiyle olmaz değil mi? 12 cevap verildi
Balık burcu erkeği toptur aksini düşünen varsa lezdir? 10 cevap verildi
Sizce burcu balık olan erkekten olur mu? 10 cevap verildi
Balık burcu erkeğinden olmaz diyorlar dogrumu? 9 cevap verildi
Balık burcu erkeği hakkinda bilgisi olanlar fikir verebilir mi? 5 cevap verildi
Sizce balık burcu erkeğinden olur mu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Sabah sakinliği mi, koşturması mı?
  • Sabah bakımları yapıldı mı? bugün kimler nerelerde?
  • Ne sıklıkla yüzünüze maske yaparsınız?
  • İyi bir dost mu yağlı bir tost mu?
  • Genç bir öğretmen karne hediyesi olarak öğrencilerini pavyona götürdü. Sizin unutamadığınız bir karne hediyesi var mı?
  • Çay olmadan kahvaltı yapabilir misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨