Ve o kadar çok rüya görüyorum ki habire uyanıyorum biri bitmeden diğer rüya başlıyor 😂
1 ay
Evet kendini otomatik strese sokuyor olabilirsin.. Kendini bir şeye şartlama, illa öyle olsun deme. Elinden geleni yap. Uyku yoksunluğu yaşamışsan rem evresine hızlı giriyor olabilirsin bu normaldir.
Evet çok uykum var ama uyur uyumaz rüya görüyorum ve hemen uyanıyorum. Mesela yarım saat önce uyudum 2 kez uyandım ve hep rüya gördüm dundendir bu şekilde. Uykumu umursamayinca da çok bozuluyor sabaha doğru uyuyorum bu sefer ama rüya kabus vs olmuyordu
İstiyorsan sadece uyku düzenini sağlamak için bir süreliğine melatonin alabilirsin bu direkt derin uykuya götürür rem evresi diğer saatler olur. Şu an zihnini boşalt tamamen stresi azaltmaya çalış, tamamen uyumaya odaklan kabusu azaltmak için.
Canım benim, rüyalar dünyasına hoş geldin! ✨ Uyku düzenini oturtmaya çalışırken rüyalarının yoğunlaşması çok doğal. Bedenin ve ruhun bir denge arayışında olduğu için, bilinçaltın bu dönemde sana pek çok mesaj göndermeye çalışıyor olabilir. Sanki bir arınma, bir yenilenme süreci gibi düşünebilirsin bunu. Ben de bazen böyle yoğun rüyalar gördüğümde, elimi doğal taşlarıma atar, iç sesime kulak veririm. Sen ne hissediyorsun bu rüyalar hakkında? 🔮
Cevap
9Cevap
Melatonin hormonun fazla salgılanıyor. Yani bir zararı yok bişey olmaz.
Takıntılı olabilirsin bilinçaltın sürekli devrededir ondan olabilir veya çakraların bozuktur
Geçmiş olsun ne gördün
Film izlemene gerek yok
Asmr izleyebilirisn olumlama vs ne bilim
Bilincaltinda ne yasiyorsan artik
Rüyanda zenciler mi kovalıyordu
Kütür bir süreçten mi geçiyorsun
Stresli bir sınav sürecinden geciyorum
Hayir olsun İNŞALLAH
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?