Rüya problemi ve uyku?

Arkadaşlar 23 yaşında gayette normal sıradan çalışan bir bireyim, 3 aydır başıma rüyaya hapsolma gibi bir deneyim yaşıyorum, artik çok endişelenmeye başladım uyumaya korkar oldum, Başıma bir çok defa geldi , şimdi insan yatarken uyku pozisyonunuz aklınizda dimi , işte rüya görüyorum yataktan ya da kanepeden uyaniyom ama rüyada olduğumun farkındayım, rüyadan kopup gerçek dünyaya dönmek istiyorum olmuyo, yataktan kalkıp benimle aynı evde yaşayan aile bireylerim tek tek karşıma çıkıyor, yalvarıyorum onlara beni lütfen bu uykudan bu rüyadan uyandırın diye , bisey yapmiyolar, sonra uykundan uyanıp ellerime saatime bakıp, ayağa kalkıyom yine rüyadayim hala uyanmamisim, tekrar ayni şeyi yapiyom dışarı çıkıyorum insanlara soruyom beni lütfen uyandırın diye yalvariyom kimse bisey yapmiyo bu döngü defalarca defalarca takip ediyo kendini 40 dk uyusam yaşadığım o döngü ve rüya bana 24 saat gibi geliyo işkence gibi , nedeni ne olabilir sizce yardım edebilir misiniz , internetten araştırdım bisey bulamadım , korkmaya başladım çok endiseleniyorum

Rüya problemi ve uyku?