Güncellemeler
4 ay
Güncel
Güncellemeler
4 ay
Günceli
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birader başak burcuyum bende anlaşamazsın oğlak kadınlarına yönel en iyi anlaşacağın burç o birde yengeç olabilir
Öyle zaten oğlak başak boğa balık akrep burçları iyi kova şüpheli
Kovadan da uzak dur hiç sevmem.
Boğa kadınlarıda agresif ve manipülatif eğlenceliler güzel muhabbet sarıyor ama bir oğlak değil oğlak burcu bizim daha ağırbaşlı versiyonumuz gibi
balıktan uzak dur sinsi asla iyi değil
Akrep burcu en son ilişkimdi bir daha akrep mümkünse hayatımın hiçbir alanında istemiyorum narsistin tekiydi
Teraziylede iyi anlaşıyoruz ama ilişki babında nasıl olur bilmiyorum hiç flörtleşmedim.
Akreple anlaşıyorum, terazi ilede
Oğlak zeki çünkü
Kısaca aslanla yapamazsın ben diyeyim hep bir yönlendirmeyeye yönetmeye çalışır duygusal dünyanı tatmin etmez sen ona hep hayran ol ister sana hayranlığını göstermez genelde
Zaten olmuyor. Bir gram konuşamıyoruz
Sorduğum soruya cevap falan veremiyor
Cevap vermek değil işine gelmiyor ondan cevap vermez aslan burcunun olabileceği burç başak değil
Başak meraklıdır aslan umursamaz ben böyle gördüm
Valla bizim harcımız değil
Ben flörtleşirken bile burca bakıyorum bunu kadına belli etmemde bir şekilde burcunu öğrenirim bak koçlada iyi anlaşırsın yayla anlaşamazsın sıralama şu koç>yay>aslan
Terazi>ikizler>kova.
Yengeç>balık>akrep
Oğlak>boğa>başak
En baştakiler başağın her elementte en iyi anlaştığı sırasıyla benim bu yaşa kadar flört tecrübemden edindiğim veri bu
Yengeç-Akrep
Oğlak en iyisi
Akrep bilmiyorum bir kız tanıdım en çok kapıldığım o oldu ama kız gizemli ve manipülatördü
Senin tanıdığın akrep kadını nasıldı
Biraz gizemli anlaşıyoruz arkadaş evli zaten derdini anlatıyor bütün dertlerini.
Anlaşacak kişi zaten kendini belli ediyor. Konuşacak konu kendiliğinden oluşuyor. uzadıkça uzuyor.
Bir tanede koç burcu tanıştım oda aslan gibi konuşacak konu bulamadım
Düşünüyorumda evet koçlarlada konuşulacak konu yok ama kadınları iyi
İyide cinsellik konusunda aldatır.
Kızın biri iç çamaşırını atıyor
Bana azdırıcı çikolata al diyor
Tanga fantezi kıyafetler atıyor
O kişinin azgınlığıyla ve karakteriyle alakalı bir durum bende boğa tanıdım öyle
Koçlarda geneli öyle bir hemcinsimde istekli o burçta
Hergün farklı kızla ilişkide
ben buna inanmıyorum birader akreplerede libidosu çok yüksek derler 1.5 senedir ben akrep burcu kızla konuşuyorum hayatımda en libidosu düşük tanıdığım kız o`ydu
Bende başak burcuyum benim kadar libidosu yüksek erkek tanımadım he p*rno yapa yapa körelttim kendimi ama bıraktığımda yine canavar gibi her gün seks istiyorum
Valla bende istiyorum günde 3-2 kez
Akrep değil koçlar çok istekli
Mmmm eski kız arkadaşımı düşününce olabilir evet
Ne olacak bu Başakların hali
31 devam birader ahahaha hayatımda bizim kadar aşk konusunda talihsiz burç görmedim.
İşin garip yanı şu başak olupta bir tane kötü insan tanımadım hepsi iyi niyetli
Aynen birader talihsizsiz şeytan tüyü yok para ve güç çekse
Mükemmelliyetçiyiz birader kaliteliyiz karakterde de öyle kimseye eyvallahımız yok hoşumuza gitmedi mi yol verebiliyoruz ayrıntılara takılıyoruz bir insanı baştan ne olduğunu görebiliyoruz bu bir lanet mi yoksa avantaj mı bilmiyorum.
Önceden eleştirirdim çok ama şimdi eleştirmeyip direkt mesafe koyuyorum sonra yol veriyorum başakların en rahatsız edici özelliği sürekli eleştirmesi derler
Aynen ben istemiyorum ama karşımdaki zorluyor
Bende eleştiriyorum
Sanki karakterimiz benziyor
Valla biz iki kız bulalım
Kayınco olalım
Birader :D ben bu toplumda bana göre bir kadın bulacağımı nedense düşünmüyorum artık
her şey nasip diyelim
İki sorunlu birbirini bulmuş
Şeytan bile yolunu bulmuş
Neden kavga ediyorsunuzz
Anlaşamıyoruz. Soru soruyorum cevap vermiyor
Yemek yaptığını atıyor, Sürekli birşeyler yiyor. ağzını ayıra ayıra beni seviyormusun diyor