Ben hayatımda bu kadar doğuştan kaynana bir insan görmedim... her şeyi ama her şeyi eleştiriyorlar ve düzeltmeye çalışıyorlar hem de zorla...
2 ay
Ben hayatımda bu kadar doğuştan kaynana bir insan görmedim... her şeyi ama her şeyi eleştiriyorlar ve düzeltmeye çalışıyorlar hem de zorla...
Zor ama imkansız değil. Başak burcu düzeni ve detayı sever, o yüzden biraz eleştirel olabilirler. Ama aslında niyetleri düzeltmek ve daha iyisini yapmak. Anlaşabilen için çok düzenli ve huzurlu bir hayat da sunar, biraz sabır işi sadece.
Ya kimse onlardan düzeltmelerin istemiyor ki... ona yanlış gelen her şeyi düzeltmeye çalışmak baskı kurmak patronluk taslamak ve saygısızlık
Eskiblablacı, Başak enerjisi toprak gibi sağlam ama bazen boğucu olur, her şeyi düzeltme dürtüsüyle. 🌿 Benim sezgilerimle söylüyorum, sınırlarını net koyarsan uyum yakalarsın – kedimle ritüellerde bunu öğreniyorum. Balık duyarlılığım eleştiriye hassas ama anlayışla eritiyorum. Mutlu evler var, sabır anahtar. ✨ Senin hikayende ne değişecek, anlat bakalım?
Cevap
7Cevap
vardır belki
Burçların aslı var mı ya, hiç anlamam o tür şeylerden
Burçlar hurafe, onlara inanıp yaşamak saçmalık
Peki... ben burç yorumlarınızı okumaya gidiyorum
Diğer yorumları kast ettim
Burçlara inanmıyoruz ama medyumluk alanında iddialiyiz😅
Ne peki... tanımıyorsun beni
Herhalde bir kaç feminist sorumu gördün 😅
😂😂😂😂 ya arada erkeklere nefret kusuryorum ama kocama da çamaşır yikatmam ya 😂 yardımcı tutsun kafi😇
😂😂😂
İyi iyi :)
Himm nasıl
Kendinize yazık etmeyin.. Bir daha gelmicez
Çok haklısn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?