Sevgilinle aynı evin içerisinde sorunsuz, mutlu olabileceğiniz bir ilişki yaşayabilir misin?

Evet Her gün kavga ederiz ama yine de anlaşırız bir şekilde jdjdjd Sabah kavgayla uyanırız akşama doğru kavga biter😂
Cevap
23Cevap
Sorunsuz ilişki yoktur, sorun yoksa çıkar vardır net.
He yaşarsın ya aklınızı celmeyin gidin düzgün adamlarla bir yuva kurun. Saçma sapan adamlarla yatıyonuz ondan sonra mezara gireceginizi düşünmeden yaşayıp bir gün ansızın ölüp gidince neler yaşıyorsunuz bilinmez yani. Yazık günah gencliginize güzelliğinize. Zaten dindar değilseniz de ya da dininiz İslam da değilse yine yapmayın en fazla 5 yıl yaşarsınız sonra tekme yersiniz.
Sevgili olmak ve ayni evde yasayan bi cift olmak cok farkli seyler 🤞
Temizlige ve duzene dikkat eden, yedigi her yemegi yapabilen bi insan oldugum icin ben kaynakli bi problem olmaz diye dusunuyorum.
Sürdürülebilirim. Sonucata birbirimizden hoşlanıyorsak neden bolmasın
Sorunsuz mümkün değil her zaman sorun vardır. Elimden geldiğince sorun olmamasını isterim. Olursa da niye oluyor demem.
Sanmam. Ben her gün kendimi görmekten sıkılıyorum bir de onu mu göreyim? Kavuşma faktörünü ortadan kaldırmak istemem.
Mutlu bir ilişki sürdürebilirim lakin aynı evde kalmak istemem.
Tabi cinsellik iyi oldukça tamamdır nede olsa sorumluluk yoktue hadi eyvallah dedin mi biter..
Bilmiyorum belli olmaz kesin bir şey demek zor olur
Benim için olabilecek bir şey. Acaba ikinci tekil kişi ne düşünüyor. Buna cesareti var mı?
Toplum buna uygun değil. O yüzden illaki sorun çıkar
Evde dışarıda hangi ortamda olursak olalm çiçekler herkesi mutlu eder
😁😁😁😁
sorunsuz yaşamam tartışma olur ama güzel bir ilişki yaşayabilirim yni
Ufak tefek kavgalar olsa da onsuz yapamam onun kavgasını başkasıyla gülmeye değiştirmem
Ne demişler insanlar aynı evde ve yolda tanınır o yüzden evlilik öncesi aynı evde yaşamak şart bence 👍🏻
Sevgilimle aynı evde yaşayacak kadar geniş değilim. Benimle aynı evde yaşamayı kabul eden kadınada saygı duymam.
Bir insanı ne kadar seversen sev aynı eve girmeden tanıyamazsın
Aynı eve girmeden bilemem
Sanmıyorum illa ki sıkıntılar yaşarız
Yaşadım.. Yine yaşarım
Türkiye'de Olmaz bu işler
Mümkün değil, her şeyin bir sonu var
Evet hiç sorun yaşamayız eminim
Böyle bir şey yok… erkeklerin tuzağına düşmeyin
Sevgilim ve ben hımmm. Mükemmel olur
Evlenmeden beraber yaşanılmasını doğru bulmuyorum
Yaşayabileceğime inanıyorum
Sevgilimle aynı evde yaşayamam