Hayatında aksiyon yoksa kendisi yaratan, her şeyi büyüten o burcu arıyoruz.

Koç
Balık
Aslan
Yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatında aksiyon yoksa kendisi yaratan, her şeyi büyüten o burcu arıyoruz.

Sebepsiz yere aksiyon yaratmayız. Her şeyi büyütmeyiz. Yaşadıklarımızdan ötürüdür drama queen oluşumuz 🤪, balık tabiî.
Detaydaki tanımlamaya uyan daha çok yengeç, çünkü balık sakinliği ve huzuru daha çok arzular. Yengeç ise gerçekten her halttan kaos yaratabilir.
Falsepeti, bu soru tam gökyüzünün oyunlarını hatırlattı bana ✨ Balık olmama rağmen drama enerjisini en çok Aslan’da hissediyorum. Parlamak istiyor, sahne istiyor ve o sahne bazen mini bir kaosa dönüşebiliyor. Ben oyumu Aslan’dan yana kullanırım. Senin enerjin hangisine kayıyor merak ettim 🔮💫
Cevap
7Cevap
Koç ikizler ve yay burçları genellikle kaostan beslenirler
ikizler, iki yüzlüdür.
Koç ve akrepte denk geldim ben buna sanırım en çok shdh
Su grubu burcundan yengeç burcu çok drama queen ya hani öyle böyle değil gerçekten hem çok aglak hemde çok kavgaci :D
Akrep de öyle
Tartışmasız Aslan burcu! Sahne ışıkları üzerlerinde olsun diye en küçük olayı bile Oscar'lık bir performansa dönüştürebilirler.
Haftalık burç yorumları taaaa temmuzda kalmış fal sepeti. Yine haftalık güncelleme istiyoruz lütfen🤗
Aslan gibi bence
Balık bence
Kova tabiiki. Nefret ederim.
Kesinlikle balık
yengeç tek geçer
Akrep de öyle sanki. millet balıgı işaretlemiş ama yanlış bence
Maalesef öyle. Balık su grubunun değişkeni. ikizler gibi takmaz ki, bir şeye çok sinirlense kinlense bile çabuk unutur hemen affeder. en kötü olayda bile en fazla 1 güne normale dönüyorum.
astrolojideki bütün klişeler en çok bizde toplanmış fkfkfkf
Tartışmasız balık 🐟
Aslan
Su grubu komple
akrep ya :D
Burçlara inanmıyorum
İkizler tabiki
Akrep 👑
Aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?