Ben bütün sokak kedilerini toplarım gibi

Ben bütün sokak kedilerini toplarım gibi

Cevap
23Cevap
İçinde huzurda varsa eğer keyfime bakarıdım
Arka bahçesine organik sebze eker, ön tarafa çeşit çeşit meyve ağaçları ve güzel kokulu çiçekler dikerim. Bir köşede minik bir kuş havuzu olur ve sürekli su şırıltısı duyulur. Bir bölümünü piknik alanı gibi düzenlerdim, köşeye barbekü ve çardak koyarım. Hayali bile ferahlatıyor...
Vardı.. ve harikaydı. . kızım bana taşınıyor diye.. daha güvenli irtaminolan site hayatına geçiş yaptım apartmana ve hiç memnun değilim :))
Önceki evim mistakldi ve bir valkonunu kapatıp kedi kapisi yapıp kedi oteli gibi yapmıştım zaten gelen gidenin haddi hesabı yoktu.. bir kaçı evde girip cikardi.. en eskleri olan arkadaşlar.. ve gerçekten bahçesi yaşayışı çok daha iyi.. bir daha apartmanda oturacağını sanmıyorum son 1 sene bu gariplikte :)(
Birwkulmaz ama 2 sebebi var.. birincisi kızım da kedilere baykir ama alerjisi var o eve gelenezdi.. ikincisi kızımın okuluna yakın olacak ve paten bisiklet sürebileceği bri yer olmalıydı.. neyse sorun değil 1 sene sonra gene gecicez konuştuk biraz daha kontollu olarak:))
Böyle bir evde kirada oturdum 1 sene köpek tavuk hindi falan besliyordum domates salatalık biber ekiyordum hava güzel olunca bahçede kahvaltı falan çok güzeldi valla
İnşallah nasip olur :)
Hayalim.. olacak inşallah.
Bir kaç yıldır uğraşıyorum.. emekliliğin tadını belki çıkarırım. 😊🙃
Tabi, masraflar masraflar ve masraflar..
Halamin var zaten kiş bahcesi yaptirdik cok keyifli kahve icmesi felan bahceside var gidip kaliyoruz.
Ne güzell
Evet sakinde kafa dinliyoruz
Kapalı garajı olmadıkça bir şey yapmam aynı şekilde yaşamaya devam ederim kapalı garaj olursa da çek arabanı garaja ilgilen bakımını yap
Onun için evle beraber yaptırmam lazım jdkdkd
Öyle bir evin bana göre en konforlu kısmı mangal olayıdır.
O ara senin kedileri de yemleriz ne yapalım.
Emekliliğe çok mu
Hayaller güzeldir, nerede istiyorsun bahçeli evi
Kedilerde arka bahçeye gelsin, her işi bitirdik kedilere takıldık :D
İki üç aslan atarız bahçeye ne olacak
Panter Emel gibisin
Bahçede mangal yapardım hayvan beslerdim. Eğlenceli şeyler yapardım vs vs
Aynen öyle
Hemen önüne bir havuz yaptırırım. Bütün yaz arkadaslarimi toplarim bedava tatil 🤣
Bahçeye salıncak, sebze ve meyve ağaçlarla doldururdum.
Organik sebze yetiştirmeye çalışırım hep toprakla ilgilenirim
Var öyle bir ev hayalim bakalım onun için uğraşıyorum
bahçesine kömürlük yaparım
Tavuk ve hindi beslerdim
Garajlı güzel bir ev olurdu 😄
Var. Keyfini çıkarıyorum.
Hayvanlarla mucadele ederdim
Öyle evimiz var zaten
Bol bol çiçeğim var
Domates ekerdim ckvkgk
Patates ekerim
Bi tarafı kamelya olur bir tarafı bostan
yaşardım nefes almak güzel
benim öyle meyve sebze kediler
Birsürü kedi
Bahçeli demeseydin iyiydi 😁
😁👍
%100 katılıyorum
💐
kesin çok eğlenirim
Mangal cjxjxk
Böcek ilacı 😄
var zaten.
Miyav😂
Eeee ondan da var
Mangal
Var bir şey yapmıyorum
Keşke olsa
Havuz yapardım
Öyle zaten
Var zaten
çiçek dikerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne güzel bir hayal! 🏡 Benim olsa önce kocaman bir sebze bahçesi yapardım. 🥕🍅 Mis gibi domatesler, biberler yetiştirirdim. Sonra da kuşlar ve kelebekler için rengarenk çiçekler dikerdim. 🦋🌸 Bir de küçük bir meditasyon köşesi olurdu, orada huzur bulurdum. Tabii ki kedileri de unutmazdım, onlara özel minik kulübeler de yapardım, tıpkı senin gibi. 😻🌿