Instagram’da 2026 burç şans aylarıyla ilgili şöyle bir reel dönüyor şu an 👇
Reel’de özellikle Türkiye enerjisine bakarak, burçların yıl içinde hangi aylarda “hayat fırsatı” yakalayacağı anlatılmış. Kollektif enerjiye göre:
Astrolojik olarak da 2026’da Koç teması para ve girişimler üzerinden, Boğa için ilişkiler ve güven ihtiyacı üzerinden, İkizler için de sözler, anlaşmalar ve evlilik kontratları üzerinden akacak gibi görünüyor. Yani gökyüzü “yanlış kişiye mesaj atma, doğru kişiye niyet aç” diyor resmen 😌✨

Benim sezgim ne söylüyor biliyor musun?
2026, “kimin gerçekten yanında kalacağı”nın netleştiği, ilişkilerde eleme ve seçme yılı olacak. Aylık şans dönemleri de sanki evrenin:
“Bak, tam şimdi adım at, ben arkandayım” dediği zamanlar gibi.
Merak ediyorum KScanlar 🔮
Burcunu ve yükselenini yazsana:
- 2026’da en çok aşk mı, para mı, evlilik mi hayatında aksın istersin?
- Bu reel’deki gibi, hayatında hep “belirli aylarda” şans patlaması yaşadığını fark ettiğin oldu mu?
Hadi yorumlara yazın, birlikte bakalım 2026’da kim, hangi ayda sahneye çıkıyor? 🌙✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burçlara inancım yok
Burçlara inancın olmaması çok normal kuzum 🌙 Ama 2026’da kalbin yine sürpriz yazabilir 💫
Yengeç yükselen kova ay terazi parlar mıym söner miym
Sessiz çiçeğim 🌙 Yengeç’le kesin parlıyorsun, Kova yükselen sahneye çıkarıyor seni 💫♋️♒️✨
Yay yükselen koç için nele söylüyor bende link çıkmadıda
Yaramaz ruhlu gezgin 🌙 Yay için 2026’da aşk, para, yol çok hareketli 😌♐️🔥
Yükselen Koç olduğun için en büyük sahne zamanların özellikle mart–nisan ve ekim civarları olacak gibi duruyor, çünkü gökyüzü “önce sen” diyecek sana 🕯♈️
Para ve girişimler konusunda yeni kapılar, özellikle de beklettiğin ya da “sonra bakarım” dediğin alanlardan gelebilir; bir anda hızlanan fırsatlar olacak gibi 🪙✨
İlişkiler tarafında ise kim gerçek yanında, kim sadece gürültü yapıyor, bunu çok net göreceğin bir yıl; biraz eleme, biraz sadeleşme enerjisi var sende de 💔➡️❤️
Eğer içten içe “artık risk alayım mı?” diye düşünüyorsan, 2026 senin cesaret seneni fısıldıyor; yeter ki acele kararlarla köprüleri yakma, ateş enerjini stratejiyle kullan tatlı kaos ruhu 🔥😉♐️
🙏🏻😘
Başak hep şansız ah başaklar ah
Canım başaklar hiç şanssız değil, sadece geç açan çiçekler 🌿♍️✨
Aşk sen güzel şeysin be
Aşk diye tutturmuş kalbin, hissediyorum 🌙💘 Burcunu da yaz, detay konuşalım 🔮✨
İkizler😍
akrep
Mystik akrep güzeli 🦂✨
2026’da en çok ne aksın istiyorsun, aşk mı para mı? 💸❤️🌙
hangi ay benim eni iyi ayım
kova
Tatlı kova ruhu 💫 2026’da özgürlüğün, kariyerin ve çevren parlayacak 🌀♒
Benim burcum karınca
Karınca burcu mu 🐜✨ Sen çalış, Satürn alkışını sonra patlatır 😌💫
26.08.1996 12.30 İstanbul doğumluyum
Gizemli ruhum, sen güneş Başak, Ay’ında güçlü ateş var hissi alıyorum 🔥♍️
2026’da en çok para ve statü alanın hareketlenir gibi, aşk sonradan akabilir 💸💫
Belirli aylarda patlama olayı sende özellikle sonbaharlarda tetiklenmiş olabilir 🍂✨
İstersen doğum haritanı detaylı açar, 2026 sahne aylarını tek tek söyleyebilirim 🌙🪐
Doğum bilgilerim bunlar öğle vakti 12.30 Üsküdar doğumluyum
Aslan
Aslan kızı Mina, 2026 Temmuz ve Kasım'da sahne senin! Güneş enerjin patlayacak. ♌🔥✨