Nazar değdi valla ya😅🥳 sabah en sevmedğim bardak düştü elinden kırldı, tühhh ya 😅🌺 siteye de bir nazar indi galiba adam sandıklarımız fos kadın sandılkarımız fos çıkmış💃

Nazar değdi valla ya😅🥳 sabah en sevmedğim bardak düştü elinden kırldı, tühhh ya 😅🌺 siteye de bir nazar indi galiba adam sandıklarımız fos kadın sandılkarımız fos çıkmış💃

Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir gün iş yerinde iş bittiği için kutlama yemeği yapıyoruz. Tabii hali ile alkol de girdi işin içine. Yanımda ki eleman gözü ile yan yan bakarak şu rakıdan bir bardakta bize verseler ne olur sanki dedi. Yeminle var ya rakıya elini attı birisi kaldırırken hava da patladı şişe 🤣
Birebir yaşadım bu olayı. Yoksa inanmazdım anlatsalar da.
İşte resmen nazar bu ya😅
Aynen en iyi cevap bu olsa gerek 🤣
Bencede
İnanırım elbette ve sürekli her sabah veya her aklıma düştüğünde Nas ve Felak surelerini okurum, gümbür gümbür çalışan işletmem (8 yıl önce) bir anda sıfıra düştü zira diğer işletmelerin en az 4 katı iş yapıyordum,
Siteye gelince boş ver ya takma takılma ben de vazgeçtim girip bakınıp çıkıyorum artık, eski tadı tuzu yok
Allah kormuş bence , geçmiş olsyn
Çok teşekkür ederim
Bilimsel dayanağı olmayan şeylere inanmayı kendime hiç yakıştıramamıyorum ama bu nazar olayı ile ilgili birkaç olaya şahit oldum resmen bilimsel ispat gibiydi. :) Bana gelince benim nazar değecek herhangi bir yanım yok o yüzden çok da önemsemiyorum nazarı:)
Nazarın bilimsel karşılıpı var
Kuantum fizik falan bunu kanıtladı. Nazar aslında enerji düşüklüğü frekans azlıpı titreşimsizliktir. He rinsan aslınd abir. frekanstır dünya 3. Boyut oldupu için maddesel gmrünüyoruz. Naza rişte bunun kötü olanı. İnsanı etkisi. altına alır tüm pozitifi alt eder sende oluşumları engeller. Yoğun siyahın bir damla beyazı kaybetmesi gibi. Dinende böyledir. Nazar insan enerjisi ile ilgili olduğu için insana özeldir. Yani olur. Nunun için frekans değeri yüksek korumalar yapılır. İşte dualar , onları sesli okuduğunda frekansın artar titreşimin yani düzelirsin zamanla.
çok geçmiş olsun canım 🥰 bardağı boş ver sana bir şey olmasın 🙏🙏
evet nazara tabi ki de inanıyorum, hatta sana bir sir vereyim mi 🤫🤫 bazen benim bile nazarım değer🫣😅
Teşekkürler canım🥳🧡 aman bana nazar etme ben zor ayakta duuyorum valla
Ahahah yok oyle uzaktan uzaga etkiye gecemedim henuź 😝😅
Ahaha niye öyle dedin ki sitedeki kızların tamamı birbirlerine nazarlarının olduğuna inanıyor şimdi senden bilecekler 😃
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ yok ben Şu an icin sadece yakin cevrede calismalar yapiyorum , ama gelistircem kendimj 😬😎
Levi, buradan bile enerjin taşıyor resmen 😄🧿 Nazar kesin var, hele böyle üst üste minik aksilikler olunca ben direkt anlıyorum. Bende nazar değince önce saçma sapan şeyler kırılır, sonra telefon donar, üstüne bir de sevmediğim insanlar önüme düşer.
Ben böyle günlerde adaçayı yakıyorum, evin enerjisini temizliyorum, kedimle biraz sarılıp topraklanıyorum. Sen de bugün mümkünse biraz yalnız kal, su iç, müzik aç. Nazar en çok keyfi yerinde olana gelir, unutma 😉✨
Cevap
49Cevap
Hayır nazara inancım yok.
Abartısına değil ama inanıyorum. İnsana en çok kendi ve anne babası nazar değdirir. Annem geçen kuş gibi uçarak gidip geliyorsun dedi beş dk sonra evden çıktım ayağım burkuldu düştüm hshdjfkg bu basit ve tatlı ama daha nicesi var
Hahaa Allah korusun kız kendie oku
Evet inanıyorum mutlaka ufak tefek kaza gelir başıma.. kimsenin başına gelmeyen benim başıma gelir... Hatta bu arkadaşlar arasında şaka konusu oldu... Kınamayın cocugunuz da öyle olur diyorum senin kadar olamaz diyorlar 🙃🙃🙃
Hahaa çok iyi ya😅
Durum güncellemesine fotoğrafımı koyduğumda ya da süslenip insan içine çıktığımda bazen ağırlık çöküyor ve garip bir baş dönmesi oluyor.. Eşyalarıma değince ise ya kopuyor, ya çatlıyor, ya düşüp kırılıyor.. Öyle işte
Yapma öyle şeyler valla var nazar
Aslinda inanmak istemiyorum annem küçükken hop kursun döktürdu hop hacı hoca okuttu bol tükürüklu cocukluk geçirdim artik inansamda inanasım yok :))
Sende iyi zırh var ozaman
Evet ya nazar diye bir şey var size 7 Nas 7 Felak 1 Fatiha gönderiyorum.
https://www.youtube.com/embed/9f_GO2B5ESsAy evwt dinleyeyim profesör sağol
Şu sıra kötü bir enerji var. Nazar mı , merkürle satürn mü çarpıştı, burçlar mı yükselenlere uymadı bilmiyorum bir sürü de şey var suçu hangisine atalım😄
Hep gezegenlerden ya😅🥳
Tabi ki.. bu işten kurşun dökerek para kazanıyoruz 1997 den beri bu sektordeyiz :))... açıkçası çok inanmam böyle şeylere.. ama inanmadigim bir sürü şeyde başıma geliyor o yüzden notrum :))
Tüm nazarlarımı sana yönlendiricem😅
Ya yoğun yağış altında bozkirdayim.. ne olabilir daha fazla.. gönder gelsin.. biz acılara aliskiniz :))
Obruk oluyormuş çöküyormuş birden yer😅
Ya aklıma ne geldi bir. şey anlatıcam😅
Ben araba sürerken birmkaz ayapmıltım fena. Neyse eşim sürekli paratoner gibisin diyordu. Yani duruyorum biri arkadan çarpar, geçiyorum yaya atlar önüme falan. Arabanın önü arkası sağk solu hep böyle anıalrla dolu. Birgğn dediki yani arabaya bir meteor düşmedi tavana , yani inanıyoeum sen varsan o da olur😅 dalga geçtik. Erteai gün otoparktan öıkarken elektronik kapı birden arabanın tavanına düştü😅
Hahah sana gerçekten kurşun şart hemde en az 3 seans.. bir de kurtarmaz... makul bir fiyatta anlaşırsak profosyenel kurşun dokme ısı yapariz bu dertler biter :))
Geçmiş olsun. Genellikle boyumu nazar değiyor etkisi ise düşmeyle sonuçlanıyor. Bir MaşAllah demiyorlar.
Geçmiş olsun sanada😅
Teşekkür ederim :)
Nazarım dağı delecek kadar aşırı mıdır bilmem ama beni bile korkutacak kadar yüksek seviyede. İnanırım nazara...
Var tabi ya
Yeşil ve büyük gözlü müsün 🐲
Senin nazarın değmez o zaman
Vaaaayyy be demek bardak düştü kırıldı
Nasıl bir nazarmış tüh
Bu nazar dediğin şey yaş ağacı kurutur
Demi çok nazar va r ya😅
Geçenlerde bede ağaçtan düştüm
Sana bisey olmasinda kirilan bardak olsun evet nazara inanirim. hemen hasta oluyorum
Yiaa teşwkkür ederim🌺🧡
Herkesin pis nefsi kendine zarar. Bu yüzden herkesin kalbine göre versin.
Orası tabi öylede bazen işte negatif enerji tesir ediyor
İnanıyorum da senin konu nazar değil sanırım fos mos 😁
Yık be sitede kaç gündür aoeula raoruluyor dışarıdan izliyoeum genel bir eleştri yapayım dedim
İnanıyorum tabiki de hemen başım ağrır benim ağırlık çöker yıldızım düşüktür
Bende öyle anında hasta düşerim
Evet hemde çok inanırım. Özellikle kaynanamın acayip nazarı değer.
Geçmiş olsun
Hahaaa kaynanan maşallah ya
Öyle valla
Evet inanıyorum. Nazar değince halsizlik ve uyku hali oluyor. 1 kere yaşadım şimdiye kadar
Bendede oluyor öyle
Evet nazara inanıyorum bana hemen nazar değer
Bende öyle valla
Nazar dedikleri şey gerçekten hayata o kadar yön veriyor ki nazar insanın felaketidir.
boşuna bununla ilgili sure inmedi 🫠
Nazar var ve gerçek.. Peygambere (asm) bile değmiş..
Nazar; deveyi kazana, insanı mezara koyar..
Nazardan elimdeki bardağın patladığını gördüm. Nazarı çeken bir yapım var. O yüzden evden pek çıkmam. Çarşıda pazarda birisi dikkatlice baksa eve varınca 12 saat uyurum
Yaw Hz. Yusuf musun sen😅🥳
Evet nazara inanıyorum etkisinden olsa gerek bazen kendimi aşırı yorgun halsiz ve bitkin hissediyorum sjjx
İnanırım. Genelde nazar değdiğinde başım ağrıyor, biri nazar duası okuduğunda geçiyor
bugün değdi galiba yaaa😔 ayağa kalkacak gücüm kalmadı bi anlık
Nazar , reiki, enerji ne varsa düşünceyle kontrol ettiğimiz edemediğimiz seyler var
Nazara çok inanıyorum nazar değdiğini şu şekilde anlıyorum mutlaka bir yerime bir şey oluyor ya da yeni bir şey aldıysam mutlaka bir kaza bela geliyor O yüzden Instagram’ı üç yıldır doğru düzgün kullanmıyorum
Bunun varlığını inkar etmek hayatı tesadüf sanmaktır.
Her şeyin bir nedeni ve sonucu var olduğu ortadayken fazla kurcalamamak lazım.
Gizlilik her daim güzel.
Gecen yaz amcamlara gittiğimde kızenimle sevgilisi (1,5 yıllık) sevgilisi kavga etti sonra barıstılar tekrar gittiğimde bu sefer kesin ayrıldılar ertesi hafta halamlara gittim aksam mangal yaptık ertesi gece evlerinde yangın cıktı ve o an anladım ki nazar gercekmis ğeşcsşvşsşv
Nazar var inanmak istemesem de böyle bir gerçek var. Bazı tamahkâr insanların nazarı çok fazla değiyor. Kenafir gözlü insanlardan Rabbim korusun.
İnanırım evet kocamla birbirimizi boğazlarız
Hahaa ya sesli güldüm
evet nazara inanırım ben güzelim bana çok nazar değer ordan biliyorum :) şaka bir yana evet gerçekten nazar var bence
evet inanıyorum, hatta bazı insanların kendisine bile nazarı değebiliyor
Bilmiyorum belki hiç nazar değmedi
Canım başınakötü bir şey aniden oluyorsa nazar işte😅
Evet ya, çokta değer.
Dua oku bence
İnandığım bir şey değil
Var ama
Nazar var, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Evet inanıyorum. Kendime de nazarım değiyor 😂
Benimde ya ençokda kendime😅
Ben inanmıyorum.
Neden
Bilmem nazar büyü sihir tılsım vs bu tip saçma geliyor bana😂
Her şeyin Allahtan geldiğine inanırım.
Öyle evet de nazar Allah tan değşl insnalardna geliyor
İnanıyorum duamı ediyorum ama özellikle kafama takmam enerjiyi üstüme çekmem
İnanmıyorum kötü enerjiye inanırım ama haset insan bulundurmam çevremde
İnanıyorum, ben çok halsiz oluyorum hemen babaanneme söylüyorum okuyor üflüyor 😅
Evet inanıyorum ama hiç değdi mi bilmiyorum
Nazara iniyorum nazar insanı ölüme bile yani o derece
Bu yıl hiç hastalanmadım dedim bir ortamda, bir haftadır hastayım 🤧
nazar var bence ya ama bana nazar değse de ben anlamıyorum
Evet inanırım nazar haktır
Nazara inanırım ben
İnanıyorum ve değince kötü oluyorum
İnanıyorum gerçekten var bence
İnanırım ağırlık çöker birden üstüme
Halsizlik huzursuzluk baş ağrısı oluyor
İnanırım. Baş ağrısı huysuzluk halsizlik
Nazara inanırım. Ayetle sabittir
Nazara inanıyorum ya evet
Beni hep nazar ettiler
Nazar denilen şey kötü enerjidir. Yani nazara çok inanırsan haset insanlardan önce nazarı kendine çekersin.
Ev sevmediğin?
Aynen en sevmediğim bardaktı😅
E ne güzel işte kurtulmussun
Sirkeli suyla yıkan nazarı alır üstünden.
Tuzlu su değil mi ya
Tuzlu su tek başına işe yaramaz. Asıl bu işin olayı sirkede.
Büyü ve Nazar var üzerimde zaten. Allâh Görüyo Biliyor. Dönüp dolaşıp yapan kişiye de gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?