Kader, burç uyumu ve tesadüfler bu kızla tekrar barışmamızı sağlar mı 😔?

Ayrıldık baya da çok olmasada kavga da oldu ama kavgalar genellikle aracı arkadaş üzerinden oldu ona söylerdi hep şöyle yapmasın böyle etmesin peşimde koşmasın vs vs net değildi çoğu zaman sadece görünce laf dinlemiyorsun diyip geçiştirirdi sonra kendi de pas verdi ilgi amaçlı ama ben sinir olup kavga ettim tabi en son motorla kaza yaptım onu düşüncem diye geçmiş olsun bile demedi napayım öleyim mi dedi ve bir arada arkadaşa yeni kız bulmuş biliyor musun haberleri geliyor demiş

Ego kasıyor falan filan işte zedelendi diye düşünüyorum ondan ama aklımdan da o kadar şey yaşandı yinede çıkaramıyorum bağımlılığa döndü

Kız 5 kişi ile konuşuyor benim bir tane bulduğuma da laf ediyor

Kızın ben pek hayırlı olmadığını da düşünüyorum ama bazı ortak noktalarimiz var iki aynı burcuz oğlak evlerimiz aynı 1+1 oda iki kişi yaşıyor bayan bende babamla yaşıyorum

Kız Batmanlı ben bir sene öncesinde tiktoka buralar Hasankeyf Mezopotamya diye video paylaşmistim bir sene sonunda Batmanlı bir kızla tanıştım sanki önceden içime doğmuş gibi bu da beni etkiliyor normalde Kürtleri sevmem yanlış anlaşılmasın meclisden dışarı lafım Kürt kız geldi hayatımı kararttı iyi anlamda kötü anlamda ama hala seviyorum onu off

Kız inat biraz bende öyleyim bazı özellikleri bana benziyor birde ben gibi ozguvensiz biraz arkadaşa esiyor gürlüyor ben yanına gittiğimde sessiz sakin oluyor

Kader, burç uyumu ve tesadüfler bu kızla tekrar barışmamızı sağlar mı 😔?