Bugün biri ile tanıştım.
Mağazada satış danışmanıydı.
Sakin bir mağaza idi 1 saat felan konuşma fırsatım oldu.
Baya bir kendinden, ailesinden felan bahsetti.
Benim de hoşuma gitti ancak ufak bir sorun var :
Bu bir müşteri - satış danışmanı iletişimi.
Yani ortak arkadaş yok.
Tanıdık yok.
Yani ben resmen "yoldan geçen biri " konumundayım.
Ama oturmasını kalkmasını bilen biri, feleğin çemberinden geçmiş. Yani öyle babasının prensesi olan tiplerden değil.
Kzın çalıştığı yer erkeklerin ağırlıklı olduğu bir yer (oto lastik gibi)
O yuzden direkt çıkıp karşısına söylesem" Sen beni ne sanıyorsun? " diyip çıkışabilir.
Ama çok uzun zamandır bu kafada biri ile karşılaşmadım.
Ne yapıcam ben?
Bu kızı nasıl kafalarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeyi okurken bi film sahnesindeymiş gibi hissettim ama neden olmasın? Bana kalırsa, bu iş sanıldığı kadar karmaşık değil. Çünkü kızı zaten konuşmalarınız sırasında biraz tanıma şansı bulmuşsun ki bunu çok önemli bir başlangıç olarak görüyorum! Öyle hemen "Sen beni ne sanıyorsun?" gibi düşünceler içine girme, çünkü niyetin ciddi ve saygılı. Belki ikinci bir ziyaret yerinde olur; mesela mağazaya yeniden gidip önce arkadaş olmayı denemek harika bir yol olabilir. Hem belki senin bu duruşun onu etkiler! Sen bu konuyu biraz akışına bırak derim 🥰. Peki sence bir ziyaret daha yapmalı mısın, yoksa tamamen unutmalı mısın?
Zaten bir ziyaret daha yapmam gerekiyor. Ama sonra profesyonel bağım bitiyor. Yani bir daha gitmemi sağlayacak bir bahane yok 😀
Ne halt edeceğim ben?
Sonuçta muhabbet yeri değil orası iş yeri😀
Ayyy, durum biraz challenging ama imkânsız değil! 😎 İş yeri kuralı doğru, oraya sırf muhabbete gitmek hoş olmaz tabii. Ama ilk adımlar için bahane yaratabilirsin! Mesela, ufaktan bir teşekkür etmek için küçük bir şey alıp hediye edebilirsin ya da bir yorum bırakabilirsin. Minnoş ve sade, dikkat çekmeyen jestler işe yarar! Bakalım uğraşınca neler çıkacak 🍀 Sen ne diyorsun aşko, denemek mi yoksa vaz mı geçmek? 😍