Ayrılan terkeden kız arkadaş geçmişi özler mi Pişman olur mu?

Meraba arkadaşlar size bir sorum olacak 1 senelik bir ilişkim yaklaşık 15 gün önce bitti. Ben kızı çok seviyordum herkes gibi arada kavgalarımız oluyo küsüp barışmalar oluyo bazen ayrılıklar oluyodu benim çabamla tekrar barışıyoduk. Kavgalarda çok büyük nedenden kavgalar değil. Neyse kız en son ayrılmak istediğini söyledi ve ben istemedim bitmesin dedim üzüldüm onada belli ettim. Neyse ayrıldık 3-5 gün sonra yeni bir çocukla tanışmış ve onunla konuşmaya başlamış ve bunu duyunca çok öfkelendim ve ertesi gün onu biyerde yakaladım sevgilim değil ama konuşuyorum dedi ve ben bunu hakedecek ne yaptım falan sende yaşa benim acılarımı hakkımı helal etmiyorum gibi sözler söyedim o öfkeyle ve oradan ayrıldım hemen. Kızdan hala nefret edemiyorum onu o kadar çok sevmişimki. 2-3 defa eve yemeğe kahvaltıya falan getirmiştim ailemde çok sevmişti kızı onunda annesi beni çok severdi. Soruma gelince böyle bir kız yaşadığımız onca güzel şeyi özler mi bigün pişman olur mu kızlar bir yardım edin bakalım fikirlerinizi öğreneyim Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Kızda sürekli senin gibi birisini tanıdığım için çok şanslıyım diyodu sevdiğini söylüyodu en son ayrılırken sevmediğini söyledi.
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler Kız şimdi o çocuktan ayrılmış heralde baktım heryerden silmiş birbirlerini Demekki yapamadı Pişmanlık duyoyo mudurkiiiii Tekrar olmaz zatende O hazzı bende yaşamak istiyorumm :)
Ayrılan terkeden kız arkadaş geçmişi özler mi Pişman olur mu?