Aşk İlişkileri Aga bu kız benim kaderim değil mi? olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ya o kadar ağırbaşlı ki mesaj yazmaya utanıyo.Ben buna nikahı basmiyimde napim şimdi? Aga bu kız benim kaderim değil mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Demek erkerin bakış açısı bu.Bende yazmadığım halde neden kurtulamıyorum diyordum😂 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Ruh öküzü, beşik kertigi gibi bişey aga. Kaçırırsan üzülürsün 😬😬 0 0 Yorumla
KaraKaplıKitap Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gülme krizine girdim ya😂😂Utandığından değildir o 😅 3 0 Yorumla
AnonimÇar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Böyle konulara bayılıyorum. Gerçekleri dalgaya vurmak kadar eğlenceli başka bir şey var mı şu hayatta? :D 1 0 Yorumla
CehennemdekiVᴏtka Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Böyleleri dururken siz orası burası ayrı oynayanların peşinden koştunuz öyle kızlar için böyle kızları çok üzdünüz çok 0 0 Yorumla
Serra_pink Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Kesinlikle bas nikahı ama haber vermeyi unutma lütfen 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Keşke 2. mesaj da 12.12 de olsaydı tam 12 saat sonra yazmış olurdun😂 0 0 Yorumla
tasknnydn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. takma aga ya şöylelerini başkalarına yazıyor belli ki havalanıyorlar sonra 0 0 Yorumla
Paosushaba Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Aaa ne demezsin... Imza atmaya bile utanır o kesin. 1 0 Yorumla
hiraizerdüş_ Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Müthiiş bir diyalog😅 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sen hala nikah günü almadın mı 1 0 Yorumla
Siiyahanist Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Kahkaha attım açıklamaya 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bas benide baldiz yap 😂😂 0 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Kanka kesinlikle seninle evlenmek istiyor 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabii hemen nikahı bas 😂 0 0 Yorumla
Erotltp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evlenilecek kız İstanbul gibi fethedilmesi zor 0 0 Yorumla
ballızerdecal Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. Kıyamam ya mevzu çok başka ama sen bilirsin😆😆 0 0 Yorumla
meddii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl O kadar çok seviyo ki görülmedi atıyo yiaa❤ 0 0 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Böylesi zor bulunur kaçırma bu kızı, evlen sjsj 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Belki istemiyor nerden vardın bu kanıya 😅😅 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kaderin krall kaçırma bunu 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. çok guzel mesajlaşma sistemi , bunu deneyecegım 0 0 Yorumla
lhateyouall Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Aynen vur geç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Demek erkerin bakış açısı bu.
Bende yazmadığım halde neden kurtulamıyorum diyordum😂
Ruh öküzü, beşik kertigi gibi bişey aga. Kaçırırsan üzülürsün 😬😬
Hoşlandım çocuk beni takmayıncaa ben 😂😂😂
Gülme krizine girdim ya😂😂
Utandığından değildir o 😅
Böyle konulara bayılıyorum. Gerçekleri dalgaya vurmak kadar eğlenceli başka bir şey var mı şu hayatta? :D
Böyleleri dururken siz orası burası ayrı oynayanların peşinden koştunuz öyle kızlar için böyle kızları çok üzdünüz çok
Kesinlikle bas nikahı ama haber vermeyi unutma lütfen
Keşke 2. mesaj da 12.12 de olsaydı tam 12 saat sonra yazmış olurdun😂
takma aga ya şöylelerini başkalarına yazıyor belli ki havalanıyorlar sonra
Aaa ne demezsin... Imza atmaya bile utanır o kesin.
Müthiiş bir diyalog😅
Sen hala nikah günü almadın mı
Kaçır verme onu ellere
Kahkaha attım açıklamaya
Bas benide baldiz yap 😂😂
Kanka sana sırılsıklam aşık lannnnn
Kanka kesinlikle seninle evlenmek istiyor
Ben engellerdim o durumda.
Tabii hemen nikahı bas 😂
Tam senlik tencere kapak
Evlenilecek kız
İstanbul gibi fethedilmesi zor