Yay ♐ burcuyum
çocukluğunda aşağılık ve eziklik kompleksi yaşamış şahıslar ileri zamanlarda kendilerini yalandan guya "iyiymiş", "cesurmuş" gibi göstermeye eğilimlidirler
buna "inferiority complex" denir
çocukluğunda inferiority complex yaşamış şahıslar ileri zamanlarda kendilerini guya "güçlüymüş", guya "iyiymiş", guya "cesurmuş" gibi göstererek İnsanları kandırıp sahte imaj toplayarak o kompleksi avutmaya muhtaçtırlar
AMA GERÇEKTE :
* "cesur" değillerdir : çünki çocukluklarında yaşadığı o eziklik ve aşağılık kompleksinin ortaya çıkmasından çok korkarlar
* "güçlü" değillerdir : çünki çocuklukta yaşadıkları o eziklik ve aşağılık kompleksini "kaldıra bilecek" "güce" de "sahip" değillerdir
* "iyi" değillerdir : çünki amaçlarının İnsanları kandırıp sahte imaj kazanma olmasının yanı sıra GERÇEKLERDEN Çok Uzak kendilerini kurduğu bir hayal dünyasında kendilerini bir şey zannederler
Sizin Fikriniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ateş elementi burçları genellikle egolu olur
koç ve aslan çocukluklarında aşağılık ve eziklik kompleksleri yaşadıklarından dolayı sahta "ego" maskesi kullanırlar, Evet
yaysa buna öyle ihtiyaç duymaz. Çünki yay için her şey çok kolaydır.
Aşağılık kompleksi olmayabilir
Peki ne ola bilir?
amann boş ver
bilmem
hatırladın mı beni ) ?
hayır kimsiniz
profil ismi barış lonely forever olan kendine mesaj yazılmasını kapatmış korkakla birleşmiştin Bana karşı )
Ben HER YERDEYİM )
HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Koç burcu
Akrep Burcu