Tipi iyi olmayan bir kızla öylesine konuşuyordum kendi görünüşümde fena değil bana göre ve çevrem aşırı övüyor her neyse ego ya bakar mısın bu kız benim tipimi iyi bulmadığını söylüyor kendiyle eş tutuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlış anlama ama beğenmek zorunda değil ki seni herkes
Aşağılar gibi konuştu ben ona öyle bir tepki vermemiştim
Aşağılayıcı tavırla yaptıysa tepkinde haklısın
Teşekkürler
Ama yinede ağır tepki verme sağlıklı bir psikolojide insan zaten karşısındaki kişiyi küçümsemez
Yok zaten o öyle aşağılayinca anlaşamıyoruz dedim birdaha konuşmamak en iyisi dedim ve konuşmayı bitirdim zaten 4-5 gün konuştuk toplasan bir iki saat düzgün konuşuldu
İyi o zaman
Çünkü çok fazla erkek yazıyor abazalar insan ne olduğunun farkında olmalı Ben mesela standart bir tipim var asla bir erkeğe Eko kasmadım Yani kısacası bir kadının kıçını kaldıran erkeklerdir
Çok haklısın şu cinsellik erkekleri bu raddeye getiriyor ve kızlar kendini çok havada görüyor ve senle bu kızı kıyaslayacak olursam bulunmaz Hint kumaşısin ona karşı
Ya ben güzel olsam da kasmam ben genelde insanların beyin yapılarına bakıyorum ama toplumda sürekli abazalar yazdığı için millet Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor erkeklerde de belki böyle ben bu ülkenin kadınlarını aşağılamıyorum ama triplere girmeleri de saçma yani güzel dahi olsa böyle olmamalı yani Havan kime bana ne senin güzelliğinden o yüzden birazcık erkeklerin suçu bak yazmasın hiçbir erkek bir kaç aya nasıl kendine geliyor
Biliyorum zaten suç hemcinslerimde aşağılık kompleksi var erkeklerin çoğunda
Ama seni takdir ettim
Ya ne uğraşacağım ya EGO ile daha önemli işlerimiz var bize bir tanesi çıksın temiz olsun ahlaklı olsun işi gücü olsun gerisi güzel olur
Keşke her kız senin gibi akıllı olsa
Kanka benim de sülale polis asker olduğu için eğitim takıntım var ya
Nasıl yani
Kanka ben bir erkeğin eğitimine bakarım boş gezenin kalfası olmayacak eğitimli olacak Ben ikinci üniversitemi okuyorum bankacıyım karşıdaki adam da bir zahmet bir şeylere başarmış olsun Onun dışında para saat sıkıntı yok zaten ikimiz birlikte hallederiz
Hellalllla olsinnnnm
Diğer kizlar örnek alsın bu ablamizi
Burada yazdıklarından egolu olanın sen olduğunu düşünüyorum
Böyle bir yorum bekliyordum ama öyle değil işte kız kendini çok övdü ve ortalama altı bir tipi varmış gördüğüm kadarıyla ben kendimi övmüyorum çevrem de zaten çok fazla övgü vs alıyorum hatta doruk var dizi karakteri o ölünce onun yerine seni alsınlar diyorlardı
Çevrene göre yakışıklı olabilirsin ama o kızın beğeni standartlarına uymuyorsundur bu normal bir şey. Bu durum kızın egolu olduğunu göstermez ama kişinin kendini çok övmesi itici tabi
Valla tövbe olsun bundan böyle hiçbir kızla dış görünüşü güzel olmadan konuşmam
Güzel kızlara yaz çirkinler egolu olur.
Sanki küçük dağlar o yaratmış edasıyla kendini bulunmaz Hint kumaşı zannederler.
Heh işte aradığım yorum tabiki yine bir erkekten gelecekti
Çirkine bile 20mesaj atiyorlar napsin garipler
Valla ya bu ne bir daha güzel olmayan kızlarla konuşmuycam
Şuna emin olabilirsin güzel kızların yarısı genelde boş ta
Evet bunu çok duydum ama onlarda biraz zor elde ediliyor
Şeytanlar kendini belli ediyor az çok bazıları var bana denk geldi melek görmek için cennete gitmeye gerek yok yani şansın bol olsun.
Bir kere red yedik bir melekten fjcksjf sana da bol şans