Bir de astrolojiye inanmam deyip ay burcunu falan da biliyormuş ahhaah

Bir de astrolojiye inanmam deyip ay burcunu falan da biliyormuş ahhaah

Ben astrolojiye burçlara karşı ilgim 9 yaşımdan beri var seviyorum burçları hatta burçlara yalan sahte diyenler var ama burçlar Allah tarafından yaratılmış ve Ayetlerde de bahsedilmiş bir gerçektir araştırmak isteyenler Ayetlere tek tek bakıp anlamlarını araştırıp inceleyebilirler
Hicr 16. Ayet '' Gerçekten biz, gökyüzünde muazzam burçlar yarattık ve ibretle temâşâ edecekler için onu süsledik ''
Furkan 61. Ayet '' Gökte burçları var eden, onların içine ışık kaynağı bir güneş ile aydınlatıcı bir ay yerleştiren Allah yüceler yücesidir, bütün nimet, feyiz ve bereketin kaynağıdır ''
Bürûc 1. Ayet '' Yemin olsun burçlarla dolu göğe ''
Kanıtlanmış bir gerçek sonuçta ve burçlar insanların kişisel özelliklerinden tut aşk sevgi saygı sadakat evlilik karakteristik özelliklerine kadar etkiliyor özellikle kişisel özellikleri çok etkiliyor Benim Güneş burcum Akrep Yükselenim Oğlak Ay Aslan Merkür Akrep Venüs Akrep Mars Kova ben açık olmak gerekirse tüm konularda sevgi saygı ve özellikle güven çok önemlidir kendime göre bir kız arkadaş arıyorum Kaderim de varsa bir hayır Güvenim olursa sadık kalmayı yuva kurmayı düşünüyorum hayatımın geri kalanını sevdiğim kadınla paylaşmayı istiyorum sevgi saygı sadakat aşk tutku şehvetle hepsini bir arada yaşamak istiyorum Allah nasip ederse inşallah burçlara inanmayanlar olabilir evet ama saygı duymak zorunda ben Burçlara Kuranı Kerim vasıtasıyla inanıyorum ve gerçekten de karakteri etkiliyor ilişkilerde de baskın bu hususta Astrolojiyi derinlemesine analiz edip araştırmayı herkese tavsiye ederim burçlarla ilgili uyumları hakkında bilgim var doğum haritası bakıyorum ücretsiz sorusu olan olursa yardımcı olurum saygılarımla
Yok yav sen gider milettin yuvasını yıkar kız arkadaşını alırsın diğer akrep erkekleri gibi demi
@Karanlığın_kölesi 1. si Ön Yargılı olmayı kes 2. si her Akrep burcu öyle değildir ben Akrep burcu olarak flörtleştiğim konuştuğum kıza karşı yardım eli uzattığım erkek arkadaşım göz dikti benim amacım sevdiğim bir hayat arkadaşım olsun ömür boyu sadık kalmak maksat senin gibi herkese iftira atıp kimsenin karısına kızına laf atmadım kişi kendinden bilirmiş işi fazlasıyla söze gerek yok!
Yakın bir zamanda 6 aylık ilişkimi yıkan çocuk Akrep burcuydu? 16 Kasım akrep değil mi? Magazinde de sık sık görüyorum akreplerin yuva yıktığını örneğin Barış Manço nün karısına göz dikip yuvasını yıkan adamda akrepti
Burclari kadinlarda bilmiyor. Yani şoyleki, burclari arastirmis ve derinlemesine altinda yatan anlami aramaya calismis biri olarak, kadinlar burclari kendi mezesi ve malzemesi yapmis durumda. Ben arastirmalarimda gordumki ornek vereyim, ikizler olupta gulmeyen insan yok, veya terazi olupta cok guzel kokmayan giyimine ozen vermeyen. Veya boga erkegi olupta cok yemeyen, ve ozellikle boga burcu kadinlarinda essiz bir ses teli var, yirtici ve gur bir ses. bunu daha boyle sayarim.
Fakat kadinlar bir insani burcunu soyledikten sonra bir kefeye koyuyor bu cok yuzeysel ve cahilce, basitçe.
Ben erkegim evet , burclari gordugun uzere biliyorum , yukselenimide ay burcumuda.
Fakat ben kadinlar gibi bunu flort malzemesi yapmak icin degil veya flort ederken kiytirik sekilde kullanmak icin degil.
Baktim burc lafi donuyor ortada bi arastirayim hemen reddetmeyeyim cunku insan bilmedigi seyi kabul etmemekte ozgur fakat reddetmekte ozgur degildir. Once icini bir ogren bak sonra reddedebilirsin cunku ogrenmissindir artik. Bende burclari arastirdim ve bilgi sahibi oldum, benim cogu konuya yaklasimim boyledir burc sadece aradaki bir konu.
Yani burcunu bilen erkege guvenmek diye bir sorunun elle tutulur bir yani yokki. Guvenebilirsin yani ne diyim. Baska etkenler var
@Unluckyl bak iste benim yakindigim durumu bana yasatiyorsun ama bu soruyu sorarak ya. Bakin oglak burcu iskoliktir caliskandir yengec ise duygusal ve tehlikedir. Sizin uyumunuzu burc uzerinde netlestirememki
@Unluckyl evet kullanabilirsin fakat bunun uzerinden net birsey diyemeyiz.
Bak bende mesela gozlemledim benim hayatimin uzun bir doneminde sevgililerimin hepsi akrep burcuydu. Evet simdi burclara gore insan ayirmiyoruz tabi ama baktigimda ben ozellikle akrep diye sevgili olmuyorum onlarla. Sonradan bakiyorumki hepsi akrep burcu, iste o an kendine diyorumki acaba akrep burcunun ozellikleri nasil, akrep burcu kadini tutkunun karsiligidir mesela, cok derin yasar duygulari , gizemli cok gostermez ama.
Onun disinda yengec kadini oglak erkegi olabilir yani.
Ben de yükselenimi biliyorum 🤔 muhabbetini yaparım ama inanıyor musun dersen inanmıyorum ben şahsen ama inana da saygı duyarım. Benim arkadaşım seviyordu ve çalıştığı dönem bunun eğitimini aldı. Adam da hangi yıl yaz saati uygulandı hangi uygulanmadı onun listesine kadar vardı ona göre bazı hesaplamalar yapıyordu.
Doğduğumdaki yıldızların konumlarının benim kişiliğimi hayatımı oluşturduğu ve gene yıldızların o an ki konumlarının hayatımı yönettiği düşüncesi bana ters geliyor. Her şey sebep sonuç ilişkisidir. Sanki bana hayatımın kontrolü ben de değilmiş yıldızlar beni kontrol ediyormuş gibi geliyor. Biraz kadercilik gibi o nedenle bana mantıklı gelmiyor açıkçası.
Benim için doğru özneldir. Benim doğrum bu, senin doğrun farklı, Kemal'in doğrusu farklı. Hangisi en doğru dersen hepsi ama bizim ülkedeki sıkıntı herkes kendi doğrusunu mutlak doğru olarak görüyor.
Merak etmiştir öğrenmiştir niye güvenilmesin. Ha bir insanın astrolojiyle çok ilgilenmesi saçma bir şey ama o kişi sırf erkek diye merak edip kendi yükselenini öğrenemez mi a, mk? Saçma saçma sorular soran insanlar var bu sitede. Kızlar astrolojiyle çok ilgilenince normal oluyor, biz azıcık birşeyi merak ettiğimizde anormal mi oluyor.
Senin için demiyorum şaka yapmış olabilirsin fakat son yıllarda Türkiyede saçma şeyler söyleyip saçma fikirler belirten insanların sayısı o kadar arttı ki, insan saçma bir şey duyunca ister istemez sinirleniyor. Söylenen şeyin şaka mı yoksa gerçek mi olduğunu anlamak bazen zor oluyor. Tamam sakinleştim 😊
Cevap
72Cevap
astrolojiye inanmam ay yükselene galaksi bütün burçları bilirim. zaten bir şeyin saçma olduğunu anlamak için önce araştırmak bilmek gerekir.
Ben şahsen araştırdım öğrendim eğiticilerden ders aldım saçma olmadığını biliyorum şu an
Kişiye göre değişir tabi kendim için demiştim.
Son cümlen öyle değildi de neyse sjs
Son cümlede hata yok. bir insan kendisine göre bir şeyim mantıklı mı saçma mı olduğunu görmek için önce bilmeli. bir şeyi bilmeden nasıl karar verecek bu şey doğru mu değil mi ya da mantıklı mı? sdfsd
anlatabilmişimdir umarım şimdi.
Anlayamadım ilk bu niyetle yazmadın sanki sonradan çevirdin de önemli değil boş ver
Neyse. ama çevirmedim neyse onu yazdım.
Yükselen burcunu bilmek aslında sadece kişinin astrolojiye meraklı olduğunu gösterir güvenilirlik ise karakter, davranış ve tutarlılıkla ölçülür yani bir erkeğin yükselenini bilmesi onu daha dürüst ya da daha güvenilmez yapmaz güven duygusu ancak zamanla davranışlarıyla kanıtlanır.
Bana soruyorlar. Ne burcusun diyorlar. Bilmiyorum, ilgilenmiyorum diyorum. Hangi ayda doğduğumu soruyorlar. Söylüyorum. Uymaz falan diyorlar. Bende onlara. Benim yukselenim balik ama falan diyerek işi kıvırıyorum 😅😄 kızın burcu neyse yukselenim odur 😄😅😂😁
Güvenilir olmakla ilgisi yok bence. Kişide inceleme keza merak araştırma güdüsü bulunuyorsa yükselen burcunu belirleyebilmesi çok kolay. Şimdilerde chat gbt dahil bir çok şekilde öğrenmek mümkün. 🤔ben şu acıdan düşününce yani astroloji biliyor " Aaa şu erkek güvenilir " değil diye yargılars bağlamam. Öte yandan burçlara karakteristik özellikler bakımından inanıyorum. Ancak burç yorumları bana inandırıcı çok gelmiyor. 💭. Hayatı insan belirler yıldızların konumu sadece etkiler hayata yön vermez kader bağlamında. 🧐
Valla astrolojiyle bildiğim 2 şey var biri burcum kesin, diğeri de yükselenim (şüpheli). Burcumdan eminim ama yükselenimden değilim, astrolojiyle gram alakam yok burcum ne işe yarıyo bilmiyom, boş iş bunlar.
Yükselenini bilmesi önemli değil, kendisi alçak olmasın da ahshshs
Ben tüm burçlarımı biliyorum güvensizmiyim şimdi 😂
Sizi bu fikre sokan adamın size yalan söylemesi mi?
Yoksa burcunu söylemesi mi?
Hayatta her şeyin bir nedeni ve sonucu var.
Bu soruyu da öylesine mi yazdınız?
Öylesine mi yazdığınızı anlamalıyım?
Oğlak benim yükselenim.
Kara listeye girdim mi örtmenim?
Burcum aslan
Yükselen akrep
Ay burcu boğa gelde güvenme 🤣🤣
Değil mi 🤣🤣
🤣🤣🤣
Bende zaten bırçlardan hiç anlamam. Sadece bidiğim hayvanat bahçesi gibi adamım 🤣🤣
Ben burcumu da bilmiyorum. Her yıl değişiyor.
Burçları kafaya detaylı takan insanlara cinsiyet farketmeksizin soğuk duruyorum ben🤣
Şaka gibi nasıl dayandın gerçekten 🤣
Tebrikler 😂
O ne alaka. Şimdi de yükselen burç bilince mi güvensiz olunuyor 😂
Bu da bir bahane gibi geldi
Bana 😂 burcun ne şu o zaman güvensiz deyip iletişim iptal 😂
O yüzden derim hep kadının zekalısından korkun ve saygı duyun. Ama çok da yakın olmayın 😂😂
Ben bilmem kıvamı kova birsa gibi yükselen düşen anlamaz
Burcunu bilen erkek
Haha
Daha beteri, yükselen burcumun hangisi olduğuna karar verememem 🤦♂️ Bir sitede Koç deniyor, başka bir sitede Oğlak, başka bir sitede Boğa... Nedir benim yükselen burcum yahu?
Yani güven veya güvensizlik ile kesin bir tespit için yeterli değil ama benim gibi iki tane yükseleni varsa zaman tanımalısın alan bırakmalısın anlamak için😀
Niye sen hiç araba modeli bilmiyor musun aynı şey hayatı yaşıyorsa her şeye hakim olacak fitne düşünmeye gerek yok
Benim 7. Odam... Yükselenim ejderya, onun yükseleni Superman ansjsd. Hiç anlamıyorum ama yükselen saat galiba. Öyle dediler bana
Bilince ne oluyor ki? Buna fazla anlam yüklememek gerek.
Burç bilen erkek başlı başına itici. Ben bile bilmiyorum
Hayır bu tarz şeyleri biliyorsa karı kız ortamı vardır
Benimkine komşu abla bakmiştı güneş oğlak yükselen koç ay aslan. mesela ben merak etmemiştim ama kendisi bakmak istemişti. Genelde kadınlar çok ilgili olur biraz şüphe uyandırır acaba çok mu sevgilisi oldu burçlarla kafayı bozmuş derim
Senden korkulur
Hiç kavgacı biri değil misin yani
Narsistte olur musun
Kova etkisi narsiszm veriyor ondan dedim herkes narsist evet o konuda haklısın ayrıca manipülasyoncu insanda çok umarım değilsindir
@Karanlığın_kölesi manipülasyon beceremiyorum direkt gerçeği söylüyorum keşke yapabilsem 😃
Peki en önemli şey sevmeyi biliyor musun?
@Karanlığın_kölesi hayır bilmiyorum bence ailem her zaman bizi sevip sevmediğini anlamıyoruz der. Herkese aynı davranıyorum
Belki on kişi bakıp söyledi hâlâ hatırlamıyorum alçalanı yükseleni.
Gereksiz... kız tavlamaya çalışan gitar çalmayı öğrenen ergen gibi...
Böyle sorular görünce iyice uzaklaşıyoeum insandan, erkeklere hiç bir şekilde güven olmaz
bilmesinler bi zhmettt ya. bilenler varsa da öğretenler olmuştur mutlakaa🌸🙏🤷♀️
Sadece bununla güven olmaz çünkü bu olayın bence güvenle alakası yok
Güvenle ilgisi olduğunu düşünmüyorum da boş işlerle uğraştığı için her türlü yol verilebilir zaten.
Kesin gaydir shshhshsgsgsgsg şaka bir yana astroloji ile sıkı foku erkek de ne bileyim yani
Yükselenimi nereden bileceğim ki. Kimseye yükselmiyorum ben
Zamaninda bi manyak bakmak için zirladi bakti yok gün saat kakan kanliymis ne biseyler dedi
Güvenmemek ya da güven sebebi değil ki bu sen önce karaktere duruşa bak adamsa her türlü güvenilir erkekse asla
Yükselen burcunu bilse ne olur ki?
Büyük bir ödül mü alıyor🤣
Benim kimlikte yazan tarihte yanlış 😂 saat kaçta doğdum onu nereden bileyim 😂😂😂
O kadar çok soruldu ki bu soru, köşede bir yerde şu şu tarih şu şu saat şu yükselendir diye bir yazı görmemek için burç sorularını korkuyla açıyorum LKJADKJFADFADF
merak ettim ve öğrendim :D
burcum başak yükselen akrep
terazi burcu ile de uyumluluğum var sanırım o da ay burcum :D
:D :D evet bütün güneş terazilerini beklerim :D :D
Ya ben bile yükselenimi bilmiyorum Allah aşkına eğer o çocuk yükselenini biliyorsa kurabiye gibi yemisler onu;)
Yükselen burcunu da bilsinler artık yaa kaçıncı yüzyıldayız.
Biliyorsa konuşacak konusu vardır 😉”
Bir kız önceden bakmıştır
Güvenebilirsin tabii ki annesi söylemiştir
Yükselen koç ay yengeç
Oğlak tam bugün
Teşşekürler, aynen seçilmiş kişi benim.
Bilgi yasaklansın mı aaa
Ne yapcaz biz şimdi peki ne yapalım ne istiyorsunuz ahah
Zaten burcunun her ayrıntsıınu bilen erkek gay falandır bence jefj
Öyle öyle net öyledir 😅😅
Koç burçlarına yükseliyorum.
Şaka şaka soruyu yanlış anlamış gibi şebeklik yapayım dedim.
Azlası bana kız arkadaş olur 😅
Burcumun özelliklerini bile doğru düzgün bilmem
Bir de bu mu çıktı şimdi?
Böyle saçma kriterler ile normal insanları eleyip sonunda bir "tas traşlının" kurbanı oluyorsunuz.
Haha, burçlar ile hiç ilgilenmiyorum ve inanmıyorum ama güneş ve yükselen burç dışında ay burcumu bile biliyorum.
Erkekler neden burçlarla ilgileniyor onu da anlamış değilim
Fazla burç muhabbeti yapan erkek itici geliyor
Ben herşeyini biliyorum, bence saçma ve mantıksız bir şey
Daha benim bile bilmediğimi o biliyorsa sıkıntı kardeşim ya
inanıyorum da biliyorum da.
aşın artık şu önyargıları artık komik bile değil.
Tabi ki güvenebiliriz. Bu devirde artık maalesef ne masum şey bu
En masum şey bu*
Ben de geçen yıl öğrendim 😄artık güvenilmez miyim🙄
Burç üzerinden goygoy yapmak doğaldır da burçlara göre hareket etmek bir canım örneğidir.
Abi zamanında biri çok ısrar etti diye öğrendim ne suçum var şimdi 😂
Bilsek bir dert bilmesek ayrı dert çok şükür bilmiyorum
Ne kadar saçma bir güven testi bu böyle yahu 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?