Kişilik & Karakter Delikanlı Adam Bileğine Mi Güvenir Belindeki Emanete mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya beyler ben 68 kg adamım nasıl kavga edeyim dayak yerim mecbur çıkartıp patlatıyorum 2 tane nasıl yapıcaz bu işi adamlığa sığar mı? Güncellemeler+1 yıl Çekerem vuraram ha Delikanlı Adam Bileğine Mi Güvenir Belindeki Emanete mi? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. karakterine güvenir 1 0 Yorumla
Hayatikko Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl seninde karşına belindekine güvenen çıkıp oda sana 3 tane patlatırsa sjsjsowdlk 1 5 Yorumla Soran +1 yıl O zaman bende seni ararım kuzen gelirsin yardıma 😉 Yorumla Hayatikko +1 yıl İkimizide vursunlar anca beraber kanca beraber 😉 Yorumla Soran +1 yıl Vurulmak yok biz vuracağız onları baktık olmuyo para veririm ben birakirlar bizi yuppiiii 🤩🤩🤩 Yorumla Hayatikko +1 yıl Seni para babası Yorumla Soran +1 yıl Paraaaaa 🤑🤑🤑🤑🤑🤑 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin bişey patlatmana gerek yok zaten görseler kaçarlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden bitanem Yorumla
Eyeswithoutaface Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bilmem Bilek mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen neyine güveniyon mesela Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Güvenmiyom Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Bileğine güvenmeyen net maymundur, net 1 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaçmak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hızlı koşamıyom abla yakalıyolar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
karakterine güvenir
seninde karşına belindekine güvenen çıkıp oda sana 3 tane patlatırsa sjsjsowdlk
O zaman bende seni ararım kuzen gelirsin yardıma 😉
İkimizide vursunlar anca beraber kanca beraber 😉
Vurulmak yok biz vuracağız onları baktık olmuyo para veririm ben birakirlar bizi yuppiiii 🤩🤩🤩
Seni para babası
Paraaaaa 🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Senin bişey patlatmana gerek yok zaten görseler kaçarlar
Neden bitanem
Bilmem Bilek mi
Sen neyine güveniyon mesela
Güvenmiyom
😂😂
Başına iş alma da
Hahaha almam 🫡🫡😂😂😂
Bileğine güvenmeyen net maymundur, net
Kaçmak