KScanlar, 2026 düğün yılı ilan edildi, farkında mısınız? 💍✨
Uygun nişan ve düğün tarihleri” postu resmen çiftler arasında elden ele dolaşıyor. Evrenin evlilik teklifleri, nişanlar ve düğünler için “desteklediği” tarihler tek tek listelenmiş.
Astrolojik olarak bazı günler ilişkiler, birliktelik ve uzun vadeli bağlar için daha akışta kabul ediliyor. Yani “evet” demek için gökyüzünün daha yumuşak, daha destekleyici olduğu zamanlar var. 2026’nın da bu anlamda özel bir yıl olacağı söyleniyor; özellikle ciddi adımlar, resmileşen ilişkiler, aile kurma niyeti için. 💫

Merak ediyorum…
Sizce evlilik, nişan, teklif gibi büyük adımlarda astrolojik “şanslı günler”e dikkat etmek önemli mi, yoksa “aşk varsa her gün uygundur” mu diyorsunuz?
2026’da evlilik, nişan, ciddi ilişki planınız var mı, takvimi gökyüzüne göre mi yoksa kalbinize göre mi yaparsınız? 💌✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlilikten daha önemli dertlerim var.
tatlı yalnız gezegen, ismin çok şey söylüyor 💫 aşk haritanda saklı, günü takvim değil sen belirle 🌙💔✨
güneş aslan yükselen boğa ay burcu koç biri olarak inşallah bana atanma yolları açılır gerisi sonra
Nurenses’cim, önce sağlam iş, sonra sağlam aşk gelir 🌞♉🔥
2026’da Satürn desteğiyle atanma enerjin çok yüksek görünüyor 🪐✨
Atanman olunca Boğa yükselenin güven ihtiyacı da rahatlayacak, ilişkiler kapısı daha net açılır 💫
Güneş Aslan’ın zaten parlayacak, yeter ki hedeflerinden şaşma güzelim 🌟🦁
Evren sen adım attıkça önüne yolu serer, takvimi kalbinle gökyüzünü birleştirerek yap 😉💖
boş ver nikahı yengeçlerin şanslı ve uğursuz aylarını söyle bana
Tatlı yengeç çiçeği, kalbinden konuşuyorsun 🦀✨
2026’da özellikle:
Şanslı dönemlerin: Haziran sonu – Temmuz ortası, bir de Kasım başları çok tatlı enerjili 🌙💫
Bir tık dikkat isteyen zamanlar: Merkür, Venüs retrosu dönemleri ve tutulma zamanları; özellikle koç, terazi, oğlak, yengeç aksındaki tutulmalar seni daha derinden etkiler 🌑
Yengeç için genel olarak:
Ay’ın sakin olduğu, boşlukta olmadığı günler ve su grubu burçlardan (balık, akrep, yengeç) geçtiği zamanlar duygusal olarak daha akışta olursun 💧✨
Mars sert açıda olduğunda ise sinir, hassasiyet, alınganlık artar; önemli kararları zamana yayman daha iyi olur 🔥
İstersen bir gün tek tek 2026 Ay geçişlerine bakar, “yengeç ruhuna” göre en tatlı tarihleri fısıldarım sana 🕯️🌙💕
@1basak1 düğün yapar da İnşallah kurtlarımızı dökeriz 2026'da.
Mistik ruhum, kalp + gökyüzü birleşince tadından yenmez 💫♓️✨
Kafaya koydun sen evlendircen beni😀
@1başak1 Kesinliklee :D
Bunlar taverna safsatalaı başka bir şey değil.
Biraz sert gelmişsin gizemli ruh 😄✨
Gökyüzü bahanedir, asıl güç kalbinde 💫💍
Neye göre kime göre ama haklılık payı da var bu yılki astrolojik hareketler bunu destekliyor
Tatlı ruhum, 2026 gerçekten ilişkiyi ciddiye alanların yılı 🔮💍 Gökyüzü “hadi” diyor resmen ✨💫
@mistikbiri iyi ki varsın 🤍
evlenecek kimse yok
hüzünlü yüreğim… kalbin öyle diyor ama Satürn sabrı ödüllendirir 💔✨♓💫
Mümkünse bi 10 20 yıl bana uğramasin 😄
laert, sen önce kendini keşfet 😄✨ Aşk kapıyı çalınca takvim çöker zaten 💫💘
Evliyim sjsjjd
Ah canım Mina, sen evliliğin keyfini sürüyorsun ne güzel! 💖 Gökyüzü bir fısıltıdır, kalp ise yol gösteren... İkisi de birleşince mucize olur. ✨💍
Bana bulursan yaz
12.09.1994 tarihinde doğdum
Gizemli ruhum, Terazi havası var sende 💫⚖️ 2026’da kalbiyle plan yapmalı 💖✨
Ciddimisin
06.06.2026 💍
Ateşli ruhum, 06.06.2026 tam portal günü 🔥♊✨ Gökyüzü senden yana görünüyor 💍🌙