Anlamı nedir bu yaklaşımların yorumlara?

Hastaneye gittim. Orada bir hemşire vardı. Sadece göz teması kurduk. Odası oturduğum koltuğun karşısındaydı. Başta kapatmadı sonra kapattı. Bir yerele gidip geldi ve bana baktı. Ertesi gün gitmediğim için arkadaşıma beni sormuş. Nerede olduğumu sormuş. Arkadaşımda gelmediğimi söylemiş. Ara ara gidiyordum. Bu sefer arkadaşım beni işaret ettiğinde ilgilendiği kağıtları bırakarak bana bakıyordu. Gidip gelip göz teması kuruyordu. En son göz göze geldik, telaşla yanındaki odaya girdi. Ertesi sabah tekrar gittim. Yanıma geldi, uzun uzun kaldı. Sohbet ettik. Arkadaşımın nerede olduğunu sordum, erken çıktığını söyledi. Kendisi tedavi görüyordu. Hem arkadaşıma hem de onlara çiçek almıştım. Arkadaşıma iyi baktıkları için. Kız iki de bir bana bakıyordu. Çok tatlı bir ses tonuna sahipti. Sadece adını biliyorum. Hareketlerinden ne anlayabiliriz. Ben kızdan hoşlandım. Sizce o da hoşlanmış mıdır? Tanışmak istiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum. Yanlış anlaşılmadan, çok temiz bir kız olduğunu ve bekar olduğunu biliyorum. Teyzeme gelmediğim zamanlar benim neden gelmediğimi, ortalarda gözükmediğimi de sormuş. Koç Burcu, ben de kova.

Anlamı nedir bu yaklaşımların yorumlara?