Aşk İlişkileri Burclardan anlayan yorumlar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Koç terazi uyumu nasıl Güncellemeler+1 yıl Koç kız oluyor Burclardan anlayan yorumlar mı? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Terazi arkadaşım vardı erkek. Çok romantik ilgiliydi, arkadaş olduğumuz halde bogulurdum. Koç sıkılabilir bu kadar ilgiden 0 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kaç kaççççç 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Koç kızı kasar olur Yorumla Soran +1 yıl Yok be degılım Yorumla Soran +1 yıl Şukur işim olmaz Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Saçmalama nasıl değilsin kendini tanıyamamışsın daha Yorumla Soran +1 yıl Sen mi tanıyorsun hayırdır Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Koç sun sus Yorumla Soran +1 yıl İlla olmasını lazım bynsz Yorumla Soran +1 yıl Burclara kanacak kadar Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Sinirlendin demek yaran var Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Burçlarla ilgili soru açan mı diyo bunu hadjdjddmdlssssff Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Koç kızı surtuktur aksini iddia eden faisedir orspdur Yorumla Soran +1 yıl Tm knk haklısın yol al Yorumla Soran +1 yıl Senle ugrascak vaktim yok Yorumla
ennurr10 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. hiç bilgim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koç kız mı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koç kızı hareketli olur Yorumla Soran +1 yıl Yoook Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesleği ne Koç kızının Yorumla Soran +1 yıl Hiç bişi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman denesinler ne diyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Terazi arkadaşım vardı erkek. Çok romantik ilgiliydi, arkadaş olduğumuz halde bogulurdum. Koç sıkılabilir bu kadar ilgiden
Koçtan uzak durmalı kadından özellikle.
Kaç kaççççç
Neden
Koç kızı kasar olur
Yok be degılım
Şukur işim olmaz
Saçmalama nasıl değilsin kendini tanıyamamışsın daha
Sen mi tanıyorsun hayırdır
Koç sun sus
İlla olmasını lazım bynsz
Burclara kanacak kadar
Sinirlendin demek yaran var