Diyet ve spor yapıyorum birkaç aydır, normal meyve, sebze ve tahıllarla ilerliyordum ama bana sürekli yulaf lapası yap, yulafla bu meyveleri birleştir bak nasıl tok tutuyor gibi önerilerde bulunuyorlar, ben de en çok söyledikleri Eti Lifalif'ten alacağım artık denemek için. Aranızda Eti Lifalif kullananlar var mı?Eti Lifalif yulaf ezmesi
Yulafı bi türlü benimseyemedim ya. Onu yiyeceğime giderim yumurta haşlarım en azından bi işe yarar :d He ama konu tadıydı. İyi, at gibi hissediyorsun yerken ama iyi.
Kesinlikle denemeni öneririm. Yulaf ezmesiyle birçok tarif yapılabiliyor. Özellikle diyette olanların tercihi ancak diyette olmasanız bile her gün yulaf ezmesi tüketin derim. Faydaları saymakla bitmiyor çünkü.
Eti Lifalif Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Eti Lifalif Kullananlar ve Yorumları
Öncelikle gerçekten tok tuttuğunu söyleyebilirim. Bazen kahvaltımı sadece Lifalif ile yapıyorum ve gün içerisinde oldukça enejik oluyorum, kolay kolay acıkmıyorum. Tadını beğenmezseniz kuru meyveler ile tatlandırabilirsiniz. Ben genelde kuru üzüm kullanıyorum. Ancak kuru kayısı, kuru incir gibi kuru meyveler de kullanılabilir.
Ben epey kullandım spora başladığımda fakat AKP sebebiyle fiyatlarının 2senede %300 artmasından dolayı almayı bıraktım. Sütle ısıtıp soğumaya bırakılan tarifi yerine ben blenderda protein tozu ve süt (veya su) ile karıştırıp sıvı halde içiyordum.