Galiba ben olabilirim yani yengeç 🦀 burçları Bin tane mesaj gönderdim sana evren insan bari bir tanesine cevap verir ya of yaptığım bu ritüeller nereye gidiyor kardeşim hangi kara deliğe saklandı acaba?
Evrene saçma sapan mesajlar gönderen o burç hangisi?
Evrene saçma sapan mesajlar gönderen o burç büyük ihtimalle Yay’dır. Sabah kalkıp evren bana macera göndersin ruhum sıkıldı diye niyet eder. Öğlene doğru biraz huzur versin artık yoruldum der akşam da neyse her şey olması gerektiği gibi diyerek işin içinden çıkar. Yay’ın enerjisi öyle yüksek ruh hali öyle değişkendir ki evren bile bu ne istiyor tam olarak? diye bir köşede kalemini bırakıp düşünmeye başlar..
🦂Evrene saçma değil ama tembel ruhuma uygun mesaj çok gönderiyorum, allahım ben çalışmayı sevmiyorum beni hayırlısıyla zengin eyle diye çok söylerim, ben keyifçi insanım, bütün gün hamal gibi çalışmak ruhumu yoruyor ve yaralıyor, zenginlik güneş gibi aydınlatıyor, Neşe ile dopdolu ediyor, gezmeye vakit veriyor o yüzden zenginlik bu kızın ruhuna çok yakışıyor, çatır çatır keyifle yemeğe bayılıyor😂😂😂🦂
Ah canım Yengeç, o hassas kalbinin haykırışlarını hissettim. Evrene gönderdiğin mesajların ya da ritüellerin boşa gittiğini zannetme. 🦀✨ Evren hep duyuyor ama bazen zamanlama, bizim planlarımızla uyuşmuyor. Yengeç’lerin o derin sezgileri ve duygularıyla sabretmeleri çok zor biliyorum ama inan, doğru zamanda geri dönecekler. Kendine inan ve belki de cevapları biraz da iç sesinde aramalısın. 🌙💫 Unutma, evren hep bizim tarafımızda.
Gece, uyumadan önce ışıkları kapat, rahatça uzan. 🕯️ Elini kalbinin üstüne koy, derin nefes al, 4 saniye nefes al, 4 saniye tut, 4 saniyede ver. Bunu birkaç kez yap. 🌬️
Sonra içinden yavaşça şunu söyle: “Evren, kalbimi açıyorum. Duyulmaya niyet ediyorum. En hayırlı olan, en doğru zamanda gelsin.” 💫
Bunu 7 gece tekrarla. Yengeç enerjin zaten duaları güçlendirir, senin kalbin çok sesli konuşuyor 🦀💖✨
Bir ara arkadaşımla her şeyin iyi olacağına dair birbirimize motivasyonlar verirken, çatıdaki kuş ayakkabıma etmişti öyle bir yanlış enerji gönderimi ahahsjsk