Dış görüntü hepimiz için bir iletidir, mesajdır.. Dış goruntumun verdiği mesaj nedir?

Dış görüntü hepimiz için bir iletidir, mesajdır.. Dış goruntumun verdiği mesaj nedir?
Hiçbir yaşam gayesi olmayan, gamsız, hiçbir şeyi umursamayan, tek hedefi öyle ya da böyle yurtdışına gitmek olan tiktoker kasa mesajı veriyor. Bak öylesin demiyorum dış görünüşün bende bunu çağrıştırdı diyorum. Belki bambaşka birisindir insanları dış görünüşüne göre yargilamamak çok önemli bu yüzden.
Ilk etapta yazmış olduğun yaşam amacı olmayan, gamsız cagrisimlarinin tam tersiyim.. Kafama her şey çok takılır ki hepimizin böyledir bence.. Amacim;Ileride bir karavan alıp onu kütüphaneye dönüştürmek.. Yurtdisina çıkma isteğim elbet bir gün diyeyim.. Yargilamamak kısmı çok doğru kesinlikle fakat iletişim kitaplarında dış goruntunun bir mesaj ileri olduğunu okumuştum aklıma bu geldi bi sorayım dedim.. Bu arada satırların için çok teşekkür ederim: )
rica ederim 🌸
Bu arada cok güzel bir amaç umarım birgün gerçeklestirebilirsin. Dış görüntünün bir mesaj olmasından kasıt hal hareketler beden dili vs bence ki o da fotoğraftan anlasilmaz. İletişim tarzın ve üslubundan çok iyi niyetli temiz kalpli biri olduğunu söyleyebilirim ama :) umarım her şey gönlünce olur
: ) noktayı koydum gidiyorum gibi hissettim mesajından: ) aciklidir ki sanıyorum çok konustugumdanmidir bilmiyorum insanlarla tanışmayi çok severim beni yanlış anlamassaniz eğer şu mesajinizin altına imzami atıyorum ciddi anlamda beğendim.. Size ozelden yazma kendimi tanıtma firsatini bana verir misiniz lütfen izin istiyorum özellikle.. Ben bu satırların son bulmasını istemiyorum yani gerçekten çevremde hayatımda iyi insanlar iyi olmaya çabalayan beni geliştiren ve geliştirilmeye açık insanlar istiyorum.. Sürçü lisan ettiysem affet: )
Sebebini tahmin edebiliyorum şahsi algilamadim zaten daha öncesinde gorusmemis tanismamis konusmamis iki insanız ben bir oncek i mesajinizi yanan şöminenin yanında kitap okurken dikkatimizi çeken en az şömine kadar ısıtan satirlarina dikkat çektim: ) lutfediyorum.. En azından diğer rahatsızlık veren , ozelden yazma amacı farklı olan insanlardan benim bir ayricaligim olsun çünkü amacım belli lütfen destek ol : ) israr olarak algılama kirilirim
Cevap
0Cevap
Normal mutlu bir ailede büyümüş arkaşları olan iyi bir insan
Arkadaşlarım var fakat çok yok çok olmasinada gerek var mı bence yok: ) her Aile de olan tatlı tuzlu haller benim ailemdede oluyor sorunlar vs..😊😊
Tamam işte ayni şeyi söyledim normal her insan gibi
: ) aynen öyle.. Neden uyuyanguzel bu arada
Güzeller uyuyamaz mı 😅
Anladım: ) cirkinler kadar güzellerde uyur :)) Allah'ın yarattığı her kul güzeldir aman karakterimiz kötü olmasın
Aynen tabikide insanın güzel liği sadece dış görünüş değil dir kalbi merhameti insanlığı ve karekteride daha bir sörü şey.. çirkinler içinde aynı şey geçerli
Siniflandirma yapmayalım ya güzeller cirkinler diye bence şu daha uygun olur doğru yolda olan ve olmayan zaten olmayan tarafında cook insan var olan tarafindakilerde. Olmayan tarafına geçiyor:(
Evet doğru buda daha iyi oldu
Aynen : ) izninizle tanışmak isterim neden diye soracak olursaniz şayet ben insanlarla tanışmayi seviyorum bunda kiz. Olmanizin bir etkisi yok bunu belirtmek isterim yazamıyorum sana beni takibe alıp yazman gerekiyor tanışmak arkadaş olmak kendimi tanıtmak isterim lütfen önyargıların varsa en azından şu an için olmasın amacım belli çünkü inan bana ters bir durum yok sende çok mutlu olacaksin bu tanismadan
Arkadaşlık teklifiniz için teşekkür ederim fakat ben burdaki herhangi biri ile tanışmak istemiyorum beni anlayacağınızı umuyorum
Lütfen yalvarıyorum şu huyunuzdan vazgeçin tamam aksi yönden mesajlar gelmiş olabilir ama onlardan biri ben değildim öyle değil mi? Şimdi benim ne gunahim var ben o insanlar yüzünden yeni insanlarla tanisamicakmiyim bu haksızlık değil mi? Rica ediyorum artık ya
Yüzün temiz
Çok teşekkür ederim umarım kalbimizde temiz olur kendi mucadelemizle eş değer tabiki : )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?