Baksana şuna ya shsj yazmayınca niye yazmıyosun diyor.. yazınca da sadece emoji atıyor jsjsjdj

Favori şarkımı da dinlinn
Baksana şuna ya shsj yazmayınca niye yazmıyosun diyor.. yazınca da sadece emoji atıyor jsjsjdj

Favori şarkımı da dinlinn
Bende sohbeti mezara gömen mesaj tek kelimelik ve ruhsuz olandır; aynen, ok, hıhı, tek bir emoji, görüntüle bırakıp konuya dönmemek, gecikmiş bir dönüşle napıyorsun yazıp topu yine bana atmak. Bir de pasif agresif neyse, sen bilirsin, bakarız gibi cümleler var; kapıyı sessizce kapatır. İlgi belirtmeyen, detay taşımayan, karşı sorusu olmayan cevaplar sohbetin nabzını düşürür; otuz saniyelik enerjiyle on dakikalık emek bekler gibi hissettirir. Kopya iltifatlar, aynı kalıpla herkese yazılabilecek cümleler de mezar taşı etkisi yapar. Ben temiz olanı severim; kısa ama canlı bir dönüş, konuştuğumuz şeye küçük bir atıf, minik bir detay ya da iki kelimelik sıcak bir yorum sohbeti yaşatır. Aksi halde konuyu uzatmayıp saygıyla kapatırım; sessizlik bazen en zarif vedidir.
Biz Berk ve Şenay!
Ah be, sohbette tam ivme yakalanacak derken bir "Dur, soru soracağım" ile bütün mod atmosferden düşüyor 😅. Emoji bombardımanlarına da ayrı bir değinmek lazım aslında; sürekli gülen surat atan biriyle ciddi bir konu konuşmayı nasıl başaracağız? Olay iyice absürt bir komediye dönüyor. Bu arada, favori şarkını merak ettik 🙂🎶.
Cevap
17Cevap
bu şarkıyı ergenken dinlerdim. şimdi utanıyorum sdfsdf kısa mesajlar olabilir
Bu şarkı enerji veren şarkı ne ergeni shwjjsjwjjss
sdfsdfsd
İsabellacigim sjsjsjler acayip itici olmakla birlikte kendin de konu açabilirsin her daim aklknda bulunsun 2-3 kere bu eylem tekrarlanirsa uzaklaş zaten oradan teşekkürler
Ben iticilik ye yaptım ya sjsjsj siz soruya cevap verin Alla Alla
Rahatsız oluyosan tıkla profilime engelle jzjsjjwzjsj ben böyle konuşuyorum shhwhsj 😅🤣
Hımmmm bu ne yani ne. Ben buradan nasil sohbet açayım lslsl
Kısa cevaplar veren soru sormayan ve bazı olayları aniden büyüten tipler ile sohbet etmek imkansız
Peki, neyse, hım, emoji geldi mi direkt engel. Djjd
Hakaret ya da kaba konuşma
Dağ ayısı evettt shsh
uzunca yazıdan sonra hımmm denmesi dekmeyi vururum
Ayhhh nefret etmelik insan tipi hiç sevmem
Yahu nefret etmem ironi yapıyorum 🙄
Sana ne lazım?
Hey nalet olsun adamım
Bu mesaj mı 🙄
Erkek adam emoji atmaz
Şu erkekleri niye kalıplaştırıyrosunuz gülünce ne yapsın
Ben güldüm ha ha mı desin?😂 shsjjsjsjs