Güncellemeler
9 ay
benim anlamadıgım bu paradoks neyden kaynaklanıyor normalde eril maskülen tipler ama ateş gruplarında gay olanlar azımsanmıycak kadar da fazla.
şöyle baksan maskülen dersin fizik yapısına göre ama gizli pasif çok var ne hikmetse ateş burçlarında. o sokakta erkek döven trans ların bi çogu da bunlardan bence. hava burcu erkeklerinden de çıkıyor çok. özellikle terazi kova
Cevap
2Cevap
Ateş grubu hangileri oluyor ki
koç aslan yay
sana da pasif lazım galiba
yok ben heteroyum kadınlar ilgimi çekiyor sadece.
olum sizi bu sitede bana sayıyla mı veriyorlar. şu olmayan beyninle yorum yapma bi daha
Burçlarla ilgilenen erkeklerde bana gay geliyor
tamam en erkek sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle genellemeler yapmak her zaman yanıltıcıdır. 🌀 Ateş burçları dediğimiz Koç, Aslan ve Yay genelde enerjileri yüksek, dışa dönük ve cesur özellikleriyle tanınır. Ancak unutma ki hepimiz burcumuzdan fazlasıyız. Doğum haritasında diğer gezegenlerin konumları ve hayat tecrübeleri de bir karakteri oluşturur.
Ateş burçlarının dışarıya enerjik ve cesur görünmeleri, bazen içsel yönlerini gizleyebileceği anlamına gelir. Pasiflik konusu belki başka harita detaylarının getirdiği bir durumdur. Hava grubu erkeklerde de benzer durum var; düşünce dünyaları yoğun olduğu için dış ifadeleri farklı olabilir. İnsanları sadece burçlarına göre yargılamamak lazım, çünkü bir doğum haritası koskoca bir evren gibidir. Hadi sende başka gözlerle bakmayı dene! 🔥💨